Vučić: Došli su na ideju da me ubiju (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Mislim da treba da pocnete da ignorisete gospodina u potpunosti. Da se ponasate kao da ga nema. S obzirom na egoisticnost doticnog, mislim da bi ga vise pogodilo nego ovo sto sada radite. Njegovi fanovi svakako ne citaju Danas, a ostalima je odavno kristalno jasno o cemu se ovde radi. Tako da objektivno i kriticki nastrojeno informisanje kao ispunjenje primarnog cilja svakog normalnog medija ovde ne pije vodu odavno.

  2. Historija će ovog kmečavca zapamtiti kao: Predsjednik Srbije Seka Persa.

  3. Istina, Srbija ne sme da stane, ali ti moras da stanes i to sto pre, jer i laik vidi
    da ti treba pomoc!!!
    Oskare, situacija se pogorsava i na putu si
    prema dole!!!

  4. Samo se ti Oskare uljuljkavaj u svojoj osi
    Zonosti da si „nepobediv“Stalno imaj na
    umu da imaš maksimalno 1,5 milona koji
    su ,većinom PRIMORANI ,iz raznih razloga
    da glasaju za tebe a Srbija ima 6 milona
    glasaća Znači 4,5 miliona nije za tebe.
    KOD PRVIH SLOBODNIH IZBORA ZNAJ
    DA ĆEŠ U PARLAMENTU IMATI MAKSIMA
    LNO 60 POSLANIKA I DA SE NIKAD VIŠE
    NI ZAŠTA NEĆEŠ PITATI.

  5. Mene interesuje sta bi sa onim oruzjem u Jajincima i ko je to pokusao atentat?

  6. Moraš da promeniš mantru! To sa konstantnom pretnjom ubistvom godinama već ne pije vodu!

  7. Bogami, dogorelo vrhovniku do nokata! I nije uopšte važno da li on veruje u to što priča ili pokušava masnim lažima da sačuva ili pridobije još koji glas, biće da je ovo drugo. I ko još nije pročitao neku knjigu od samog Josepha Goebbelsa ili neku od njegovih biografija, toplo mu preporučujem da to uradi. Recept za sve ovo što radi vrhovnik već je u tim knjigama (on ih drži u svojoj biblioteci), i on to samo vrlo uspešno prilagođava srpskom mentalitetu. Srpski narode, ti si sad tamo, gde je nemački narod bio u 40-im godinama prošlog veka a svi dobro znamo kakva je sudbina zadesila nacističku kamarilu. Ovo naše već predugo traje a što duže traje vrhovnik sve glasnije kmeči i sve više truća ne bi li se nekako izvukao iz kučina. Vrhovniče, pokupi pinkle i jednostavno nestani. Za ostale ćemo sami da se pobrinemo.

  8. Aman više, šta smo mi Bogu skrivili da nam ovako nešto bude na čelu države, leči se bre čoveče, leči…..

  9. Meni ovo sve vise lici na pripremu terena za ne daj boze. U sustini,nece njemu nista da se Desi,Ali Ako Bude frka da mora da bezi, „smrt“ je najbolji izlaz. Sta mu iko moze kad ga „nema na ovom svetu“, a sad u Koji ce raj na zemlji (Karibi,Bahami,Sejseli…),to on najbolje zna.

  10. Molim „Danas“ da ne objavljuje vise ovakve vesti! Mislite na nase zdravlje, bar vi, ako drzava nece.

  11. Ha, slažem se @Bocky iz Niš da treba da ignorišemo ovog kenjkavca i njegove sve luđe nebuloze, ali ne mogu da se ne osvrnem na nebulozu nad nebulozama, kaže on: „Opozicija će da vas vrati u vreme nestanka Srbije“. Ej, ne samo da nije bilo puteva, bolnica i gradova na vodi, nego Srbije nije bilo uopšte!!! I onda siđe on sa nebesa i odjedamput bi Srbija! I neće niko da te ubije, za mentalno poremećene tvojeg tipa u ovoj državi imamo mekano obložene zidove u Lazi. Višegodišnji boravak u ovoj instituciji bi ti možda pomogao, a da ne govorim tek o ostatku populacije.

  12. Da li postoje dokazi za ovo što priča? Ako postoje, zašto policija ne reaguje? A ako ne postoje onda je stvar ozbiljna.

  13. Jedini način da se Predsednik ratosilja svih pretnji i atentata da objavi da je
    „ubijen“ i eventualno sam objavi svoju čitulju.Posle toga njegovi,a samim tim još više naši, neprijatelji ne bi imali kome da prete i koga da ubijaju.Konačno,on bi dalje mogao mirno da radi za Srbiju,KiM,Rio
    Tinto…Evropu i vas ili svet a naš veseli narod da se raduje Božjem daru.

  14. Ništa ja njemu ne zameram,koliko ono beše,dva miliona glasa za njega??? To je problem,tj.problem je u nama i u opoziciji koja je nesposobna.

  15. Zahvaljujem se na komentarima komšijskom ološu. Očigledna je orijentacija ovog lopovskog glasila. Pročitajte komentare i biće vam jasno iz kojih država i od kojih probisveta potiču. A vi, ako imate savest u petlju, objavite ovo

  16. Jel on skoro bio na zdravstvenom pregledu? Nije? Mogli bi nadlezni da se pozabave tom temom. Sta, on je za to nadlezan.. onda nista. Nego ko sada hoce da ga ubije, mrzi me da citam njegove izjave. Rusi? Amerikanci? Domaci izdajnici? Strani placenici? Domaci placenici? Oni koji hoce da izdaju Kosovo, ali ne mogu da stignu na red od njega posto je vec sve dao? Kazi vise, ko hoce da te ubije.

  17. A da ne prenosite sta ovaj i njegovi poslusnici izjavljuju, da nas malo bas postedite na godinu dve? Placacu i pretplatu neku za Danas ako treba samo ga sklanjajte . (mislim sa vas stranica)

  18. Pa ako su Šolak i kompanija zaista kriminalci, zašto ih ne uhapsite? Sve poluge moći su u vašim rukama, niko ne sme mi da pisne protiv vas. A opet, slobodni su i nisu uhapšeni. To znači da lažete. I nije vam prvi put.

  19. Hrabra je to sorta koja okružena telohraniteljima i na wc ide. Sluti šahovsku završnicu….

  20. Nesto se mislim, a da on nije ukapirao da je jedini nacin da se izvuce z sva nedela da bude „ubijen“? Iscenira svoje ubistvo, zapali iz zemlje, a ti Solaku i Djilase objasnjavaj sta se desilo dok se on ladi na nekoj dalekoj plazi.

  21. Predlazem da sledeci put njegovu sliku ili video embeddate naopačke. Ima primer na internetu 🙂

  22. Samo mu sliku naopako svaki put objavite i prezime slučajno nepravilno napišite 🙂 Poludeće

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.