Vučić: Dovodićemo franšize najboljih stranih univerziteta u Srbiju

Ostavite komentar


  1. Ako sistematski uništiš IT, kao što su radikali uništili poljoprivredu( i još je uništavaju ), doći ćemo u situaciju da kažemo da trafike ostvaruju veću dobit od IT.

  2. Dualno obrazovanje??? Zašto vi predsedniče ne bi uzeli malo srp i čekić u ruke pa da vidite da li bi vam se svidelo dualno obrazovanje i da radite i zivite da porodicom sa 80.000 do 100.000 din mesečno ❓Dobijte ono što ste zasluzili!

  3. 12 godina vladas i najbednije plate imaju visoko obrazovani kadrovi…Pogledaj plate doktora..u koroni smo ti valjali i tad smo radili za slobodne dane…Plate prof..itd.Tvoji kadrovici fakultet zavrse u kafani,dok mi 20 g gulimo klupe.Sram te bre bilo.Ispod casti mi je da ti persiram jer si sramota i beda od coveka.Doveo si me na prosjacki stap sa fakultetom,specijalizacijom i edukacijama i dezurstvima koja mi ne placas a sl.dane ne mogu da koristim jer nas NEMA!!!!Bruko…sad se setis skole i fakulteta..kao da vladao nisi.A svoj nisi ni zavrsio ,jer da jesi ne bi krsio ustav svaki sekund u 24 h.

  4. Dualno obrazovanje??? Zašto vi predsedniče ne bi uzeli malo srp i čekić u ruke pa da vidite da li bi vam se svidelo dualno obrazovanje i da radite i zivite da porodicom sa 80.000 do 100.000 din mesečno? Dobijte ono što ste zasluzili!

  5. Ovaj čovek samo srlja iz greške u grešku.
    Nisu fakulteti trgovačke radnje, pa ćeš ti dovoditi franšize stranih univerziteta.
    Ti si toliko površan da ne možeš ni da sagledaš dubinu nedostataka u našoj prosveti, niti razloga zašto ljudi beže iz Srbije.
    Čoveče, svakih deset godina nas je manje za 600.000. Zar se nisi zapitao da ste ti i tvoja vlast uzrok tome ?

  6. Pošto si razorio Drž.Univerzitet,jer ti je vojska mediokriteta trebala da završi bilo šta (80posto SNS su srednj.škola i zanati),trebalo da brzo dođe do diploma pa otvaraj ovaj jad od „privat.fakulteta“ da bi mogli „obnašat“ poslove po Javnim preduzećima!

  7. Deca vladajuce sekte tzv. „nasa deca“ uglavnom studiraju van zemlje, mislim ona koja studiraju jer mnoga vise vole da se druze sa kriminalcima

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.