Da li će Republika Srpska postati neizostavna stanica đačkih ekskurzija ili Vučić nije obavešten da učenici i sada mogu tamo da putuju?

Ostavite komentar


  1. Zato je on dečaka Danila poslao onomad u Republiku Srpsku, kao člana državne delegacije… da dete nadoknadi. A deca iz Republike srpske i tako neće morati na ekskurzije u Srbiju, jer su im roditelji 2023-2024. masovno doseljeni u Srbiju.

  2. Bijeljina je posebno zanimljiva. Treba videti Kačavendin zlatni dvorac i upoznati to poznato svešteno lice. Njegova ljubav prema deci je nadaleko čuvena.

  3. Dodik nije upoznat da se Vučo naš knez sve Serpki već dogovorio sa onim šerifom Hilom da će pristati na dopunu Dejtonski sporazum u smislu jačanja federativne države.

  4. Iskreno, ja svoju decu ne bih slao tamo gde nečiju decu ubija policija, i onda to zataškava svim snagama. Otkud ja znam da tako neće proći i moje dete, zbog nekog mladalačkog ispada.

  5. Koja glupost decu voditi tamo gde nema amam bas nista da se vidi. Ja prva svom detetu ne bi dala da ide tamo na ekskurziju!!!

  6. Namerno pišem u imenu poreklo a sad nisam ništa kod AV samo broj. On tim radikalskim potezima truje decu, molim roditelje da ne dozvole da im decu vadpitavaju Dodik i Vučić koji hoće da nam oduzmu najvrednije misao svojom glavom. „Đe su dva lopova“.

  7. Jeste pa će onda kad neko u prirodi odleti u vazduh reći da je to zaostalo iz domovinskog rata….

  8. Mnogo puta do sada sam bio u Republici Srpskoj. Tamo niko nema poverenja i nju i njen opstanak čak ni Dodik. Jedini koji veruju su Vučić i radikali u Srbiji.

  9. Sa obaveznim obilaskom Srebrenice. Pre toga da saslušaju „vatreni govor 100 za jednoga“ velikog nam vođe iz svojih ratno-huškačkih dana.

  10. Hoce li morati da obilaze i sela oko Bugojna otkuda su ponikli nasi slavni komandanti?

  11. Novo !
    R.Srbija postaje destination
    za djačke ekskurzije iz RS.
    Bravo..
    Djaci iz RS putuju u inostranstvo!

  12. Uh nezgodno za Prosvetu, nema više deviznih dnevnica, ako ne računamo neku valutu koja se iz nekog razloga zove konvertibilna marka

  13. A Republika Srpska Krajina? Zaśto se ne ide u najzapadniju srBsku državu?

  14. Put za autobuse tamo sa decom . Ko da ga je izorao Marko Kraljević.
    Mozda kada se obdnive ti putevi j vredi slati decu na eks. Ovako putujte pa vidite te seljoputeve ali putujte sa našim seljobusevima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.