Vučić: Hteli su da nas unište, ali smo mi sačuvali ponos

Sećanje na žrtve Nato bombardovanja

Ostavite komentar


  1. Da se nikad više ne desi i da nikad niko porodice nastradalih ne zaboravi!

  2. Zauvek ce ostati tuga i žal za neduzno nastradalim ljudima,a nikad nećemo i ne mozemo da zaboravimo tu 99. god

  3. Zločin u Grdeličkoj klisuri je jedan od najgorih koji se dogodio u NATO agresiji na Srbiju!

  4. Izgleda da je došlo do male greške, u naslovu treba da stoji: "Vučić: Hteli su da nas unište, ali smo mi sačuvali fotelje".

  5. Da se nikada ne zaboravi 1999. godina. Boriti se za Srbiju znači boriti se njenu ekenonomsku i političku stabilnost, za kontinuitet politike koja je zemlju dovela do liderske pozicije i garanta mira u regionu.

  6. Životi su pali u bezočnom bombardovanju i to treba obeležiti i pamtiti, a i znati kako takve događaje u budućnosti izbeći.

  7. Nikada nećemo zaboraviti 1999. godinu i koliko je nedužnih ljudi nastradalo.

  8. KOji su oni kraljevi. Da li je moguće? Ovi klovnovi treba da se sakriju u mišije rupe i Aleksandar Vučić i Ivica Dačić, svi zajedno sa njima, čak i ovi novi izdanci njihove pogubne politike. Danas je lijep dan, danas je dan kada oni nisu trebali da polažu vence, jer da je bilo drugačije , voz bi otišao sa putnicima, mala Milica bi bila na fakultetu a mnogi bi radili i imali svoju decu ili unučad.
    Ja sam bio svedok, i kao takav ne mogu se prikloniti ovoj rulji od Vučića. Eto njima njihovih autobusa, a nas normalne ostavite na miru.

  9. Da ne zaboravimo nikada zločin koji je počinjen van svih pravila i propisa! Nećemo nikada dozvoliti, i ne smemo da se ponovi kao i da uđemo u NATO nikadaaaa!!!!

  10. Savet za sve one koji su prisiljeni da glasaju za vuleta, kako one koji će izgubiti posao ako to ne urade tako i one koji će dobiti 2000din za glas. Nakon što slikate listić kao dokaz da ste glasali za njega, zaokružite jož par kandidata i tako će manje da vas grize savest. Ovo naravno važi za one koji imaju istu

  11. Nikada necemo i ne smemo zaboraviti NATO bombardovanje i mnogobrojne nevine zrtve njihove agresije.

  12. ko je sacuvao ponos? ti koji si najveceg krvnika podrzao u kampanji njegove zenturine i poklonio im milione nasih para? ti koji si blera uzeo za savetnika? o kom ponosu i cijem ponosk ti smes da govoris, sram te bilo? ti koji danas dovodis sredera da govori na tvom mitingu u areni i to na dan kad je taj isti sreder naredio nemackim pilotima da ubijaju srbe! ti koji si naredio da se ukloni spomenik maloj milici da ne bi iritirao strance koji prolaze kroz beograd? sram te bilo vucicu

  13. Koliko je Dacic bio majstor spinovanja, toliko je Vucic postao majstor izvrtanja lazi u istinu.. Srbija je bas ponos izgubila tada, i povukla se popi*ana sa Kosova da vise nesme nikada da tamo vlada.

  14. На дан бомбардовања си у Београд довео аутобусе необавештеног света, нахранио сендвичима, и пустио их да се клањају Шредеру који је један од организатора бомбардовања Србије када је убијено на хиљаде цивила. Срам те било. Немаш ти више ни трунке поноса ни образа, олош…

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.