Vučić i Brnabić na obeležavanju Dana sećanja na ubijene i prognane u Oluji

Ostavite komentar


  1. Srbija svoje žrtve nikada neće zaboraviti, to je naša obaveza.Kako prema žrtvama zločinače akcije hrvatske akcije zvana „Oluja“ tako i prema porodicama nevino ubijenih u toj akciji.

  2. Srbi ponosno stoje nad grobovima svojim najmilijih stradalih tokom Oluje. Neka svet vidi šta su Hrvati učinili zarad svoje nezavisnosti!

    1. A zasto ponosno stoje na grobovima a ne sa tim zivim ljudima, jeli botino.
      Lakse je bilo prodati sopstveni narod zarad milosevica nego spasiti Jugoslaviju rata.

  3. Srbija svoje žrtve nikada neće zaboraviti, to je naša obaveza.Kako prema žrtvama zločinače akcije hrvatske akcije zvana „Oluja“ tako i prema porodicama nevino ubijenih u toj akciji.

  4. Treba da se obeleži ovaj sramni zločin protiv čovečnosti. Oluja je najveći zločin posle drugog svetskog rata, i trebalo bi ga obeležiti.

  5. Nadam se da su gradjani Race obavesteni da im sutra u goste dolazi „Cirkus Korona“ sa bar 50-ak autobusa. Znaci, u kupovinu od 7 do 10 i posle u „samoizolaciju“ dok „gosti“ ne odu.

  6. Nadam se da su gradjani Race obavesteni da im sutra u goste dolazi „Cirkus Korona“ sa bar 50-ak autobusa. Znaci, u kupovinu od 7 do 10 i posle u „samoizolaciju“ dok „gosti“ ne odu.

  7. Ne smemo, niti možemo da zaboravimo, na golgotu, koju je srpski narod preživeo, tokom akcije Oluje.

  8. Kao nagradu za ovaj egzodus Srba Hrvati su dobili svoju etnicki cistu drzavu i clanstvo u EU.

  9. Pokusaji Hrvata da proterivanje cetvrt miliona civilnog stanovnistva i ubistvo hiljada tih ljudi predstave kao „oslobodilacki rat“ je dokaz koliko su cvrsto odlucili pa prekrajaju istoriju kako bi sebe predstavili u boljem svetlu, bez obzira na cinjenice.

  10. Oluja je zlocin hteli to da priznaju HDZ ili ne.Srbija se danas ne plaši od Zapada da taj čin progona i unistenja jednog naroda da osudi.Krvavi trag istorije i jednog naroda koji je smetao samo zato što mirno živi.

  11. Tužna godišnjica, najvećeg etničkog čišćenja u Evropi, u poslednjih pola veka.

  12. Ljudski i hrišćanski je oprostiti, ali nikada nećemo zaboraviti naše nevine žrtve.

  13. Napokon se u Srbiji daje značaj žtrvama Oluje ili heroima Košara. Obeležavanje i sećanje na žtrve je najbolji način da im se oda počast i mladje generacije shvate značaj dogadjaja ih prošlosti

  14. Svake godine u ovo doba sa tugom se sećamo pogroma i stradanja Srba Krajišnika

  15. Nevine Srpske žrtve nikada neće biti zaboravljene, i one su opomena dokle mržnja može da ide.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.