Vučić i Šljivančanin

Most Radija Slobodna Evropa

Ostavite komentar


  1. Цела прича око инцидента у Вешкој је глупост. У Крагујевцу када је долазио Шљиванчанин пре годину дана је било и већих "инцидената" где су "четници" буквално саботирали трибину и нико није причао о томе.

  2. Kad govori o tome zaštio je Srbija danas BANKROT Vučić kaže "to je zato što ju je opljačkala DS" tranzicija i slične stvari, 4 rata + rat (samoubilački) s NATO nikada ne spominje. O tome se radi. On "premota film" tih 10 godina "zajedničkog zločinačkog poduhvata" za njega se nije ni desilo a ako se i desilo , zapravo desilo se da su svi ti od balvan revolucija 1990-2000 za njega svi odreda junaci i tsl…zato se i nismo mrdnuli dalje od Slobe, Voje, Tadića i njega….sve isto…ista pogrešna VIZURA na ratove, svet, našu zemlju, život u njoj…iste tenzije u okruženju u našem društvu….isto spinovanje u korist Rusije….šatro dobili besplatne avione… a za uzvrat talasanje, pokazivanje mišića oko Kosova s ciljem destabilizacije regiona….jer Ruseiju zanima kako će na to reagovati Tramp i tsl….znači dibidus pogrešno…umesto života i dalje ratovi…

  3. Da li nekada moze da se stavi akcenat na sustinu problema, a ne na tome ko je sta rekao i na njihovo prepucavanje i skupljane poena!

  4. Upad na tribinu u Beški je pogrešan metod koji nije postigao cilj jer su sebe prikazali kao ekstremiste i krivi u očima apsolutnre većine gradjana koji veruju jedino premijeru i njegovoj stranci i oni će za remećenja javnog skupa odgovarati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.