Vučić i tabloidi dramatično najavljuju nuklearni rat: Zašto je taj scenario gotovo nemoguć

Ostavite komentar


  1. „Vučić i tabloidi dramatično najavljuju nuklearni rat“
    To je taktika jednog lošeg čoveka, Vučića. Njemu je cilj da, bezrazlošno, što više zaplaši narod, a onda će on da igra ulogu našeg „spasioca“, onoga koji nas je „sačuvao“ od svih tih zala koje je iskonstruisao uz pomoć tabloida.

  2. Za bolesne to je radost, apokalipticne prognoze, oni se tome raduju i prizeljkuju da drugi gladuju…a i rimuje se!

  3. Milenko Jovanović, novi stručnjak za nuklearnu bezbednost, geopolitiku i vojna pitanja. Bolje da je komentarisao kvalitet vazduha u Beogradu, koji i nije tako loš ovih dana prema WAQI.

  4. zasto nas prestavljuje ? zasto nije kao Ukrajinski predsednik pobednik i u ratu bez glume i prenemaganja/koji put nas plasi i zasto?

  5. Borislav5 Oni samo žele da kažu da svi koji misli da ima opasnost od nuklearnog rata imaju veoma nisku inteligenciju.Zbog omalovažavanja čitalaca ja ću da blokiram sve vesti sa ovog sajta.Mnogo puta smo čuli da Rusija nikad više neće imati velike žrtve a kako stoju stvari jedino to mogu postići sa nuklearnim ratom a vi pametujte (Danas) i učestvujte u uništavanju ljudske civilizacije

  6. Ne radi se o zastrašivanju naroda, već o političkom apelu na sukobljene strane koji dolazi sa svih strana sveta. Nije ovo rekao samo AV, već to svakog dana možete čuti od velikog broja političara i sa zapada, i sa istoka.

  7. Upotreba nuklearnog oružja ne samo da je moguća, nego je vrlo verovatna. Nadam se da medju donosiocima odluka nema takvih koji nisu svesni da upotreba istog zavisi od ostvarenja ratnih ciljeva. Zar stvarno neko misli da Rusi ne bi upotrebili taktičku nuklearnu da im Krim bude ugrožen? Ako ima, onda je taj neko vrlo naivan, a možda i zlonameran.

  8. Svaki stanovnik planete Zemlje sa prosečnim IQ zna da ovaj čovek nije stručan da daje mišlljenje o nuklearnom ratu. Svako malo upućeniji zna da je radijacija najmanji problem u celoj priči. A komentar na to šta predsednik priča bi trebalo da daju pre svih marketing stručnjaci ili psihijatri…

  9. Ne može više da plaši narod sa koronom pa mora sa nuklearnim ratom.Hvala predsedniče , evo počinjem da kopam podrum.

  10. Njegova politika i vladanje je zasnovano na strahu. Ovo mu je doslo kao poruceno.

  11. Vučić zna da je u Srbiji katastrofalna situacija i da je glavni krivac on…zato on priča kako je svet kriv za loše prilike u Srbiji, rat u Ukrajini, dakle prebacuje krivicu sa sebe na nekog drugog

  12. Postovani kritizeri moje izjave: kao gradjanin sam do izjavu o besperspektivnosti ljudskog roda ukoliko se desi nuklearna kataklizma, sto je aksiom koji nema alternativu. Niti sam vojni analiticar, niti bilo koje znanje koje posedujem u drugoj oblasti moze biti korisceno u scenariju smaka sveta. Kao jedan od 7.5 milijardi koji ne moze da doprinese da se to ne desi, se nadam da oni koji pricaju ili rade na tome znaju da nema vremena posle nuklernog rata, pocinje ponovo racunanje vremena od nule. Da li je bilo ko vise argumentovano kritikovao pogresne odluke i necinjenje GU Bgd u procesu upravljanja kv. vazduha?

  13. Nije to zastrašivanje ako se situacija dobro prati vidi se da vodi kritičnoj tački

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.