Vučić ipak ne ide u samoizolaciju, u petak u Nišu uručuje respiratore

Nakon vesti od juče da je predsednikov sin pozitivan na korona virus

Ostavite komentar


    1. Nema potrebe da poštuje on je Covid preboleo još kad se vratio iz Amerike. Zato mu maska nije potrebna. Sad širi kolektivni imunitet. Od koga je bar nešto da bude korisno a da nije vezano za samopromociju i politički marketing.

      1. I kad ga budu pitali ZAŠTO predseniče, on će onako prepoznatljivo ciničnim osmehivanjem da odgovori : Ja sam rezultate dobio u rekordnom roku i negativan sam…!
        I tako će opet inteligentno da doskoči svima, jer on je mnogo inteligentan i vladaće doživotno Srbijom !
        A ako to narod slučajno ne bude želeo, zna se ! Tu su vojska a i policija.. !
        Što bi reko naš narod neće ni ćuran na svadbu…!

      1. Gde su bre respiratori za Pirot? A gde je zastitna oprema za zaposlene u gradskoj bolnici??????????

    2. Pa pta je ovo? Svi pod strogim mjerama a predsednik sa jednim oboljelim članommože da šeta po volji. Zašto propisuje mjere kojih se ne prdržava? Kolika i kakva je kazna za njegovo ponašanje? Svest i briga NULA.

      1. On ne živi sa tim sinom i možda nije bio u kontaktu sa njim. To mu je deteiz prvog braka. Nego timrziš Vučića pa bi da ga samo skloniš, kokoško priglupa.

        1. Interesantno kako administrator ovde pripušta botovske gluperde i njihove vulgarne i uvredljive odgovore a i komentare. Zato kad ja onako narodski blago oplajpičim po botspecijalcima ovde npr. buljišom, frau zorančetom kneževićem, kao i blesavim botskraćenicama eks i argh, onda mukajet i to nikako ne može na komentatorluk da dotične nervira i para uši tim njuškama.

        2. sve znas. ipak ga je nagovorio da u predizborne svrhe nosi penzionerima namirnice (verovatno samo za slikanje) curanu botovski.

      1. Sta ce na sajmu, pa sajam je samo za sirotinju. Bogati i funkcioneri su u bolnicama u apartmanima sa posebnim wc i tv.

        1. sajam je za zdrave sa simptomima a on nije zdrav (mentalno). za simptome ne znam

    3. Pa kako će medicinsko osoblje znati da koristi ove mašine ako ih On prvo ne obuči i objasni! Svašta

      1. Nemojmo se cuditi na primeru Vucica da gađani odluce kada presednik moze da izbegne karantin mouemo i mi.

        1. U celom svetu je obavezno da svi iz produce budu U karantinu Ako Samo jedan clan porodice bude pozitivan na virus I vucic I Mali Su bili U inostanstvu a nisi otisli U izolaciju juce Mitrovic deli pakete koje je Srbija dobila a on deli ko da je njegovo I to Bez rukavica sve je to zbog izbora po svim pravilima vucic bi trebao biti U izolaciji

    4. Bravo predsedniče, tako se prkosi virusu. Sutra u Nišu uhvatitite red pa se izljubite sa svima prisutnima, gadjajte struku, po starom srpskom običaju. Tako do kolektivnog imuniteta. Hvala.

    5. Predsednik jedne države u toj državi uručuje medicinsku opremu i to državnim bolnicama ! ! ! Da li je to zabeleženo u istoriji čovečanstva ?

    6. Ne može se tvrditi da ne poštuje mere, jer još nije odlučeno da li će ići ili ne, i jer nije odbio da ide u izolaciju kako neki predstavljaju.

  1. pa da li važe propisi zakoni za njega, a s druge strane trenira strogoću na narodu

    1. Ne 14 nego 28 dana izolacije. A ako nije bio u kontaktu sa sinom kakav je to otac ? Onda videti kako oduzeti pravo na roditeljstvo nekome ko nije video dete 14 dana.

    2. Pored toga sto je nqjbolji atrucnjak za sve sad je i nqjbolji kurir.
      Za ime bozje ima li on preca posla nego da ekspedituje opremu.
      Koliko znam za to postoji posevbna sluzba.

        1. Opet ce da pobedi na izborima.Vole ga ljudi.Ume sa narodom.Mene ne zanima politika i ne verujem ni jednom politicaru.Svi nesto sviraju ili kao Dacic pevaju.Boli ih uvo.Mi smo kao deca losih muzicara.Ko ima sluha, mora usi da zatvara.Mnogi su ogluveli ili otupeli, ali realno…AV ce opet da izdominira na izborima.

  2. Verujem da je predsednik preduzeo sve potrebne mere oko korone i da je zdrav.

    1. Naravno da je preduzeo sve mere?! Ne nosi masku ili mu ista landara oko vrata, ne nosi rukavice, sa rođenim sinom je držao distancu i komunicirao preko skajpa, u N.Pazaru kada je „poklanjao“ respiratore i drugu medicinsku opremu, nije bilo više od 2-3 osobe u njegovoj blizini… Ja verujem da i ti Nikolina ne veruješ u to što pišeš, ipak, radni zadatak si obavila, na tvoj račun ce leci 2-3 crvene, a sendvič je gratis!

    2. Odbio je da se testira nakom povratka iz SAD, odbio da ide u samoizolaciju napon povratka iz BiH i Madjarske, ocigledno odbio da ide u samoizolaciju nakon kontakta sa obolelom osobom. Da li je prosao testiranje i da li je rezultat bio negativan? Period inkubacije je do 2 nedelje tako da on mozda i ne zna da je takodje oboleo ali u svrhu politicke kampanje je spreman da rizikuje zdravlje drugih. Sramno, bezobzirno, bezobrazno.

      1. Tako će odbiti da prizna poraz na izborima…već viđeno…ali i kraj je takođe već viđen u nekoliko varijanti..

    3. Dragi nas bote, zakon kaze da tvoj vodja mora u izolaciju. A ako ne ode u izolaciju, zakon kaze da mora da bude uhapsen i sproveden kod sudije koji ce mu odrezati kaznu za nepostovanje drzavnih mera i zakona. Ali, ne brini i ne boj se, bote, za tvog vodju ne vaze zakoni ove drzave, on je dokazani kriminalac koji ne postuje ni Ustav Srbije, ni krivicni zakonik, a kako stvari stoje ni jedan drugi zakon, pravilo ili moralnu normu. Zato bez brige i zvaci polako, da se ne zagrcnes, jer ako se zagrcnes i pocnes nekontrolisano da kasljes, eto tebe ekspresno na Sajmu, pa ko ce onda da prosipa ovakve umotvorine kao sto je tvoja, kukala ti majka?

    4. Presednica Nemacke je dobrovoljno bila u izolaciji 14 dana kada je u njenoj blizini bio jedan doktor koji je bio pozitivno testiran na covid,do sada je dva puta testirana.Inace ona se pojavljuje jedanput nedeljno na televiziji,i do sada nije nikom nosila raspiratore jer zato ima ljude koji su zato zaduzeni!

    5. Više mi je stvarno muka od ovog stava redakcije koja, da bi pokazala kako, eto, poštuje svačije mišljenje, objaviće i po nekoliko komentara istog bota na jednu vest, ali neko ko kritikuje isprazne botovske komentare sa tom kritikom neće proći. Ovo već polako klizi ka autošovinizmu. Ne morate ni ovo da mi objavite, ali ćete bar pročitati!

    1. Kada je tako, zašto su uopšte nošeni respiratori i druga medicinska oprema u Novi Pazar, zašto su primani medicinski stručnjaci iz Kine i Rusije, i na kraju zašto je uopšte uvedeno vanredna situacija, ako ne zbog zaštite zdravlja i života gradjana.

  3. Žao mi nas je. Nikako, nikako i nikako ne mogu da shvatim one koji podržavaju ovakvo bezakonje, ovakvo urušavanje države, gaženje po svima nama,…

  4. Mediji prvo treba da istraze da li je predsednik bio u kontaktu sa sinom, pa tek onda da pokrenu pitanje o njegovoj samoizolacji.

    1. Zar ne zive svi u porodicnoj kuci? Ili svako ima zasebnu stambenu jedinicu? Ako je tako onda odakle pare za stanove s obzirom na predsednicku platu? Odakle, ako je AV poznat po svojoj skromnosti, cak, kao sto je sam rekao, nema ni smartfon (onda je dobio isti na poklon od Putina).

      1. Pare mu dao/pozajmio Djilas i Vuk Jeremic da kupi Stan da svi imaju posebnu sobu I kupatilo

      2. Da sigurno živi u istom stanu sa dve žene decom iz oba braka!!! A i da ode i izolaciju i „“čudom pobedi““ coronu pa tek onda nebi mogli da živimo od njega, išao bi od jedne do druge televizije da priča kako je pobedio.

    2. Dule, pretpostavljam da ti imaš tačnu i pouzdanu informaciju. Nego reci ti nama, jel trebaju još nešto mediji da provere?

      1. Dule nije novinar i on ne mora da raspolaže tačnim informacijama ili poluinformacijama. Častan i ozbiljan novinar to mora, inače se služi lažima, manipuliše javnošću i ostale nečasne stvari. Gospođa Darija je lepo odgovorila da će se odluke primenjivati na svima, pa i na Predsedniku Srbije. I naravno da mediji treba da provere svaku informaciju. Ako ti misliš drugačije, iskreno te žalim i za tebe je Informer, mada i Danas počinje da liči na njih, čim izbacuje ovakve tekstove sa neproverenim informacijama i paušalnim ocenama.

        1. Šta je neproverena informacija? Da predsednik ide u Niš da istovaruje kamion? Da po povratku iz inostranstva u jeku epidemije nije bio u samoizolaciji?

        2. A koji novinar ima tačnu informaciju. Pišu samo ono što im plate, odnosno ko da više.

      1. Damire, ovde nije reč o španskoj seriji, već o tome da li za Predsednika važe protokoli vezani za epidemiju korone. Povrh svega zašto on lično mora da uruči respiratore, niti ih je on platio od svojih para, niti će on da nekome spasi život…

      2. Ja mislim da on ne živi sa svojim sinom. Kao prvo, to mu je sin iz prvog braka. Kao drugo, uzmimo u obzir da se nakrao kao što vi kažete. Da li onda stvarno mislite da svi oni žive u zajedničkom stanu ili njegov sin ima svoj stan? Sasvim je moguća situacija da nije bio u kontaktu sa sinom. Naravno, ako jeste, slažem se da mora da poštuje odluke koje su oni i stručnjaci donosili.

      3. Ako 14 dana nije video dete sa posebnim potrebama, onda je go*no od roditelja. A ako jeste, onda krši Zakon i zato je go*no od Predsednika. U svakom slučaju ispade go*no.

    3. Ma on i ne zivi u domačinstvu sa sinom jer nisu mogli stati u garsonjeru koju je prijavio pa sin pošto je punoletan kupio stančić od stotinjak kvadrata da omogući tati da nesmetano radi pošto i tako ne spava….

      1. sin ide njegovim stopama – huligan navijac. umesto univerziteta, to mu ne ide od ruke.

    4. Nadam se da su vas u stranci obavestili da je bio u Mađarskoj. Svako ko dođe iz inostranstva mora da poštuje samoizolaciju. Studentkinja Jelena Popović je u zatvoru jer je bila u Crnoj Gori pre proglašenja mera i kada nije bilo poterebe za samoizolacijom. Za Vučića očigledno ne važe zakoni a vi to očigledno podržavate.

    5. Da, to je tvoje shvatanje medija. Oni treba da istražuju šta ko radi, gde se kreće, sa kime se sastaje….. Mediji =policija. A medij je firma, koja po trenutnom shvatanju hejtera u Srbiji, zapošljava kao novinare sve one koji su oduvek voleli da špijuniraju, pa sada to treba da rade za njih i kako im oni kažu. A tekstovi i njihova veza sa osnovama ove, nekada cenjene profesije, nisu bitni. I tako uhvate da su se (ili nisu), sastali otac i sin.
      Orvel ti nije ravan!

    6. Nije bio sa familijom jel mora da putuje po Srbiji,jel niko nemoze da deli raspiratore kao on.

    1. Ma navrati gospodine do Jure,pusti dostavu I slikanje sa doktorima.Cudime da mu ovo vozikanje nije dosadilo!Daj zaposlite ga u Dhl,Ptt ili neku od 56firmi koji to rade.

  5. A sta ako je predsednik Vucic zarazen, hoda okolo bez maske kao tempirana bomba i prenosi infekciju? Koliko ljudi tako moze zaraziti, a oni preneti dalje? Koliko ljudi tako moze ubiti?
    Gde su sada epidemiolozi sa svojim kriterijumima „definicije slucaja“?

      1. Mislis li samo na infektologe? Ja bih ukljucila i neke druge specijaliste.

  6. Eto, covek dve nedelje nije video sina! Znaci moze da ide u kampanju i poklanja respiratore i opremu kupljenu NASIM PARAMA!

    1. Gospode Bože,šta nas je snašlo.Šefa i seficu pod hitno treba skloniti u izolaciju,inače nećemo preživeti.

  7. Ukoliko lekari procene da predsednik Vucic treba da ide u izolaciju, on ce otici u izolaciju. Niti jedan dnevni list niti bilo ko drugi ne treba da odlucuje o tome.

    1. Dajte, molim vas, pa ko od njegovih potcinjenih sme ista da mu zucne o samoizolaciji? Evo, vi ne biste smeli.

    2. Po povratku iz inostranstva u jeku epidemije lekari jasno kažu, svako treba da ide u izolaciju. Jel’ treba da se piše posebno pravilo za tvog predsednika? Kakve veze ima to sa dnevnim listom?

  8. Volonteri nam nisu više potrebni njihovu ulogu raznosača preuzeo je predsednikAV

  9. Stvarno nenormalno ponasanje… ajde sto ugrozava sebe, njegova stvar, ali sto ugrozava tolike ljude koji dolaze u kontakt sa njim to je stvarno vrhunac neozbiljnosti. Da li moze neko od doktora iz kriznog staba da mu objasni da ne moze i ne sme ovako da se ponasa? Zasto to tolerisu njegovi saradnici koji su ovim njegovim nerazumnim potezima najvise ugrozeni? Da li su u ovoj zemlji svi potpuno poludeli???!!!

  10. Ljudi pa on i jeste najveći donosioc virusa, njegovi ljudi su ga doneli u Krušik pa onda dalje po celoj Srbiji a sad nas on leči, njega treba u izolaciju doživotno.

  11. Odakle Vučiću respiratori, maske i ostala medecinska oprema ,dali je to privatni štek… Neki dan pokaeuje ogroman magacin sa svom potrebnom robom kazavši pritom da je to spremno da se distibutira prema potrebama LEKARA. Smatram da je ovde u pitanju kriminalna aktivnost u vrema vanredne situacije pa ZAHTEVAM od onih koji su ovu informaciju pustili krivično odgovaraju zajedno sa izvršiocima istog drla.

    1. Ako mu je sin zarazen Vucic Mora u izolaciju,kao I pola vlade s kojima je komunicirao. Ako ide u Nis znaci da laze za Sina da je zarazen,prosto je. A AKO je spremam da koristi SINA u politicki marketing onda je on NAJBOLESNIJI MONSTRUM u istoriji svetske politike!

    1. Leoo je čuti da je sin Predsednika bio volonter, ali je isto teško proveriti. Ooen za tatinu kampanju. Više me brine ako je lažna vest da je pozitivan i da je na Infektivnoj. Posle 10 dana kažu izlečio se, mada ga niko nije video na Infektivnoj i eto novih izbornih poena.

    2. Zamolio bih predsednika da kad dođe da uruči respiratore povede ove njegove koje je postavio kao vlast u nišu, a i zamolio bi ga da nam vrati stručnjake koje nam je odveo iz Niša svuda po svetu i Beogradu. Poštovaćemo mi mere i bez policije jer ima sreću da ima kvalitetne stručnjake pa ih slušamo.

  12. Naravno da treba da dodje. Pa kako ce doktori da rade sa respiratorima ako prvorodjeni ne objasni kako se koriste!

  13. Molim svoje sugrađane Nišlije da sutra između 10 i 12 ne izlaze napolje jer će u našem divnom gradu boraviti najpoznatiji sejač virusa u Srbiji. Da, isti onaj koji je sve Nišlije onomad nazvao glupacima..

  14. Nadam se da ce sa ovom svojom „kampanjom“ da se definitivno smuci i njegovim tzv pristalicama sa malo vise „slobodne svesti“ i savesti. Ovo sto radi Vucic „SMUCIC“ mislim da ce imati kontra efekat od onog sto bi on licno zeleo. Slicno je i Boris Tadic sa DS-om „prosao“, sepurio se, pozirao, samouvereno i prepotentno se ponasao pa je „dobio“ sut kartu pre svega iz svog tzv „demokratskog korpusa glasaca“, tako ce i ovaj naprdni „firer“ i do Boga miloga bahati „prepotentoje“ i „samoljubivi sveznalica“ da prodje. Goto vo je tzv predsednice „Rijalitija Srbija“ smucio si se i gori si od koronavirusa i svih pandemija od nastanka covecanstva pa sve do danas, da „DANAS“.

    1. Niti smo ga mi iz Srbije doveli na vlast, niti ć emo ga skloniti. I još gore – posle dugogodišnjeg kljukanja naroda Informerom, Kurirom, Pinkom, Farmama…ima jaku podršku među konzumentima navedenih……medija i rijalitija.

  15. Trazi djavola, videcete, kako se mangupira, zakacice za koji dan virus, ide na mnogo mesta, vidja se sa svima redom a ne nosi ni masku ni rukavice.
    Onda ces morati da nam se skines sa grbace barem mesec dana. Bice to najnormalnijih mesec dana zadnjih osam godina.

  16. Predsedniče! Morate u izolaciju po pravilu službe. Ako važi za mene običnog gradjanina,treba da važi i za vas! Oprostite na drskosti i otvorenosti prema Vama!!! gradjanin

  17. Današnji izveštaj lekara obećava kada je celokupna situacija u pitanju,to se jasno da primetiti na konferenciji za novinare. Ali ono što brine je da i dalje ima novinara koje baš ne interesuje kako su oboleli, zbog mržnje prema Aleksandru Vučić da upita kako je stanje njegovog sina Danila.

    1. Vidite sta smo prevideli. Ako je sin Danilo zaista zarazen virusom, onda ne samo Vucic nego citava porodica mora na testiranje i izolaciju ! A sada nakstrasnije: Ana Brnabic pokazala sliku Vuciceve dece koji volontiraju i nose pakete penzionerima. To znaci pod hitno uvid u adrese penzionera kojima je Vucicev sin dostavljao pakete usled velike mogucnosti da im je preneo Virus Covid- sto za njih moze biti smrtnonosno!

      1. Ako on smatra da nije poreban test i da nista nece biti penzionerima onda je to vise nego dovoljno . Bas me briga sto traze meil i puno ime i prezime . Posao mi je vec uzeo i unistio mi je zivot ..on je za mene nissta ziv ili mrtav . Da mi nije oteo radno mesto sada bih radio i ne bih morao da komentarisem ovako sulude stvari koje Kaligula radi i pravi , bio sam totalno apolitican .

  18. Ako ovaj opet dobije izbore, moze li mi neko objasniti koji problem mi kao narod imamo?

  19. Pa budi sa sinom, batali kampanju, daj brnabicki to da odradi ili onom sto ti tapse, kazes im da te pominju svakih 10 sekundi i resen problem. Budi uz sina jbt.

  20. Čovek dakle očigledno planira da eventualno zarazi još jedan broj svojih saradnika i pristalica da bi vanredno stanje što duže potrajalo. Ali u redu, o tome treba da razmišljaju njegovi poltroni, ako uopšte svoj život vrednuju.

  21. Zašto predsednik isporučuje resporatore? Hoće li on voziti kamion, jer nema slobodnih vozača? Ili će lokalnom medicinskom osoblju pokazati kako se isti koriste, jer predsednik ima licencu lekarske komore za korišćenje respiratora i obuku? Ili ide da pomogne prilikom utovara i istovara jer nema slobodnih koji bi to odradili? Možda ih je sam sastavljao i pravio u sopstvenom stanu pa ide da uruči sopstvenu donaciju? ili je možda od svojih para uspeo da ih kupi ili iznajmi pa su mu isporučeni na njegovu adresu te ih nosi kao ličnu donaciju? Nije mi jasna svrha njegovog odlaska. Može li mi iko objasniti da li se taj posao dostave respiratora može obaviti bez njega, ili je to jednostavno nemoguće.

  22. Porodica, deca, zdravlje – ništa nije važno. Važan je samo rejting! Još jedan dokaz da ovo nije pravna država i da nismo svi pred zakonom jednaki.

  23. Koje je tacno krivicno delo u pitanju i koja je predvidjena kazna? ili Sin zivi s vodjama navijaca kad im doturi zacinsko bilje iz Jovanjice?

  24. Bas bi voleo da se izbori odrze u avgustu,jer tada je najjaci mesec odmora za srbe iz inostranstva,pa da vidimo ko je jaci….

  25. Ne treba sad da ide u izolaciju već u zatvor jer je u pitanju višestruko kršenje njegove uredbe… Čekaj ovde nešto nije uredu sa „državom“.

  26. Ili mu dete nije zarazeno ili virus nije tako opasan kao sto se prica.

  27. Bre, bre…Nišlije ga jedva čekaju ! Eve , počeli i špalir da prave ! Svi se dezinfikovali i spremni su za rukoljub… ispred KC-a , na čelu sa „prvim“ ljubiteljima !

  28. Eeee tako i treba da bog da se svi ovi njegovi izljubili lepo sa njim .. to je nas predsednik uprkos bolesti donosi respiratore to valja proslaviti ajmo bravo naprednjaci sto vise i sto blize predsedniku.

  29. Bože, u kakvoj mi državi živimo. U jeku epidemije i borbe protiv virusa, pojedinci su u predizbornoj kampanji, ne poštuju propise i stavove epidemiologa, daju loš primer svima i dovode u opasnost živote i zdravlje drugih ljudi. Pri tome nas ubeđuju da to rade zbog nas.
    Kao da smo pali s kruške! Strašno!

  30. Sve ovo da nije tužno, možda bi i bilo smešno. Lik je non-stop u kampanji. Nikome on ništa ne deli i ne daje. To su pare građana Srbije. Nije on nikakav spasilac, već oportunista. Dokle ćemi kao narod da patimo od amnezije? Sve ove karikature su trebale da budu lustrirane.

  31. Ako moze posle i u Leskovac da svrati predsednik da donese toalet papir nema ni za lek a stislo nas muka ziva. Da nas obucava ne treba znamo i samo da koristimo. Kad vec razvozi po Srbiji a usput je. Posle moz’ i pitu da dobije.

  32. Poštovani gospodine predsedniče, na sve strane zabrane okupljanja, a šta je sa groznim emisijama parovi i zadruga. Zašto se ne zabrane?

    1. Seljak nesme ni u njivu ni iz njive posle 17,da nam obezbedi hranu za narednu godinu.Jedino na njivama da spavaju.A krave ,svinje ko će to da hrani .U Srbiji samo stari,na njima se oslanjamo,mladi su većinom otišli iz sela.Političarima je važno da ulove što više dok su na vlast da imaju i za pra unučad.Eeee

  33. Ovo je primer da zakon vazi za sve podjednako.Nema izuzetaka sem!!!!!!

  34. Valjda su gradjani Nisa bar nesto naucili iz posete dragog nam vodje, Novom Pazaru. Ako nisu, ovo im je poruka. Cuvajte se Vucica i kad darove nosi.

  35. Koliko se secam medicinski strucnjaci, kojima kako je izjavio Aleksandar Vucic veruje i koje na sva zvona hvali su izjavili da ako jedan clan porodice oboli od korona virusa svi ostali clanovi porodice moraju obavezno ici u izolaciju.Ako je sin Aleksandra Vucica kako obavestavaju mediji oboleo od korona virusa onda logika kaze da Aleksandar Vucic i svi ostali clanovi njegove porodice moraju ici u obaveznu izolaciju.Cudi me da i posle navedenog Aleksandar Vucic zeli da putuje u Nis da bi isporucio respiratore medicinskim ustanovama u Nisu.Pitam se da li u ovoj Srbiji postoji jos neko ko je merodavan i ko moze da isporuci navedene respiratore nego mora samo Aleksandar Vucic koji bi obavezno morao da bude u izolaciji.

  36. Dragi Beogradjani!Nista se ne sekirajte.Sutra Aca kad dodje u Nis ,tacnije na naplatnu rampu Nais,organizovacemo mu sanitet i teramo ga pravo u halu Cair. Sutra mu sesnaesti dan od kad je bio u Madjarsku,a pri tom nije bio u izolaciju.Pa ce da je odlezi retroaktivno naredne dve nedelje do mesec dana.Mozete da se opustite.Mi propadosmo sedeci kuci a on ce nam spacira po ulice I ce krsti sokaci s ovi nasi nesposobnjakovici Niski.Ne moze.U izolaciju pravo .

  37. Znali ste da pisete o svemu i svacemu. Zasto nikome ne pade na pamet da pise o tome sto KC Nis vraca pacijente kuci po cetiri puta. Zasto ne pitate ko je njima dao za pravo da ne pruzaju pomoc pacijentima cak i kad je normalna situacija. Kakav je on otac to je njegova stvar ali zasto ljudi nerdo idu u KC Nis i zasto se plase za zivot kad odu tamo, zasto se boje lekara vise nego bolesti?

  38. Drmne na sabajle rakijicu-dve i pravac Niš. Tamo hleb i so i po rakijicu svi. Zar to nije preporučena preventiva?

  39. Ne znam sto s opterecuje Predsednik i sta ce njemu ta obaveza, zar Minist. Zdravlja nije zaduzeno da dostavlja svim ustanovama opremu za bolnice,klinike itd.i ono morada ima evidenciju kome sta treba. \takav je , red ne znam kao zdr. radnik bivsi pitam za protokol snabdevanja,nisam znao da je Predsednik zaduzen.

  40. Epa stvarno mi je muka od ovakvih zlih komentara vase je samo da mrzite i sete mrznju god pozelite slusate li vi malo tvo i citate li novine i internet portale ili samo znate da bljujete vatru na ljude koji vam i svima nama spasava zivote i odrzava stanje u stabilnost koliko god je to moguce Danilo i Aleksandar ne zive zajedno Danilo cak ne zivi ni sa svojom majkom i sestrom zivi sam a to da li su se vidjali u toku njegove infekcije to niko ne zna to su vasa samo pusta nagadjanja ma mi srbi smo najgori narod samo da nanesemo stetu nekome a da li s pravom radimo to nije bitno ne zapitamo se nedao bog da vas i vase najmilije i decu ne dohvati ovo zlo koje hara tad ne bi bljuvali mrznju po mrezama sramota.

  41. Važnija je politička promocija nego što će usput da zarazi još 20 njih pa će opet narod da bude kriv a onda će da se uvede 24 časovni policijski čas i to bar 15 dana dok on ne ozdravi

  42. Ovo mozda ima samo jos u Kolumbiji,I to onoj Escobarovoj,da jedan neuracunjiv tip se izivljava da svojim kartelom na celoj zemlji. I’ma mozda I u kriminalnoj crnoj Gori,siciliji … Teska sramota sta je SRBIJA dozivela,kakvu bagru na vlasti

  43. Predsednik Aleksandar Vučić sutra 09.04.2020. sastaće se u 10 časova u Nišu sa predstavnicima lokalne samouprave, Kliničkog centra Niš i tom prilikom će im uručiti neophodne aparate i medicinsku opremu kako bi se lakše izborili sa virusom COVID-19.

  44. Dali je moguce da vlast vulin i ova banda ignorisu opozicione gradove

  45. Ma kakva izolacija! Da upropasti najbolju predizbornu kampanju ikada. On se bori za narod! On brine za narod! On voli narod! On deli pare I respiratore narodu! Njemu je narod vazniji od svega dok ne prodje kampanja tj izolacija!

  46. E ako ovo nije noćna mora, ne znam šta jeste. 150 ljudi u zatvoru zbog kršenja izolacije, a Rambo zaražen ide u turneje….

  47. Još da povedu i autobuse sa njima i Bog da ih vidi ahahahah ovakvo ludilo nema na zemaljskoj kugli… Mora da su podigli i sendvicari tarifu nisu valjda ludi da za crvenu i sendvič zakače koronu

  48. On + sve bake i deke koje je obilazio Danilo + svi volonteri iz Arene, pošto je Danilo bio i tamo.

  49. Pa on je kao Ostap Bender – urucuje istovremeno i respiratore i razlog za respiratore!

    1. U celom svetu je obavezno da svi iz produce budu U karantinu Ako Samo jedan clan porodice bude pozitivan na virus I vucic I Mali Su bili U inostanstvu a nisi otisli U izolaciju juce Mitrovic deli pakete koje je Srbija dobila a on deli ko da je njegovo I to Bez rukavica sve je to zbog izbora po svim pravilima vucic bi trebao biti U izolaciji

      1. Cena goriva U Australiji je Pala upola Sa $1.70 na $0.85 centi kolka je Cena goriva U srbiji zasto drzava Srbija nepusti cenu goriva treba vucica pitati sve ovo sto Radi je zbog izbora udri po sirotinji zasto nije uhapsio eru ojdanica sasu popovica djanija I drive poznate koje krse zakon I on Sam Ga krsi Ali on ima drugi zakon za bogate I to je predsednik Koji kaze ko Boga vas molim

  50. Samo da podsetim :

    1-vi mart prvi registrovani bolesnik
    3-ci mart drugi registrovani
    4-ti mart Vucic raspisuje izbore
    4-6 marta hiljade ljudi u redovima ceka da
    potpise za glasacke liste
    6-og zvanicno objavljena pandemija
    Ono iz februara da ne pominjemo u vezi najsmesnijeg virusa.
    Znaci svog svega ovoga se mora suditi Vucicu,Nestorovicu i svima koji su svesno doveli u zabludu gradjane Srbije i svima takodje za nepostupanje po pravilima za borbu protiv pandemije.

    Dozivotna za SVE!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.