Vučić: Izgradnja Tiršove dva na proleće sledeće godine

Ostavite komentar


  1. Briga o zdravstvu je mera vrednosti svake vlasti.Drzava nikad nije vise ulagala u poboljsanju uslova za zdravstvenu zastitu gradjana a samim tim i bolje uslove rada lekara i bolju brigu o pacjenetima.

  2. Modernizacija zdravstva je prioritet ove vlade, svedoci smo da se poslednjih godina najvise otvorilo novih i obnovljenih zdravstvenih ustanova!

  3. Pa sta bi s obecanjem gradonacelnika Radoicica da su 56 miliona evra za izgradnju Tirsove dva odobrene. Ko je bre pokrao te pare. M.Bojic za popunjavanje njegovih minusa u biznisu ili licno Vi. Kako to odjednom sad je problem iseljavanje, a sa 56 miliona evra nek se sluzi neko besplatno, pa makar i mafija.

  4. za tirsovu su date ogromne pare i pre i nikad da se zavrsi ili. nesto odradi do kraja… najveci ili jedan od najvecih lopovluka je upravo tirsova primer kako se nesme raditi

  5. Pa ovde sve botovi,čoveče?
    To ih sigurno onaj VD gradonačelnik što skuplja papire za legalizaciju Tiršove II i svoje vikendice angažovao.
    Od tolikih para za radove biće i za crne dane.
    Bravo gradonačelniče.
    Naučili ste lekciju od Aje,Biljane,Lazara,Emira……

  6. Ovo je izvestaj iz februara 2017.godine,tek toliko da znate odakle nam za takve stvari stize novac:
    „U proteklih 16 godina Srbija je iz fondova Evropske unije dobila više od tri milijarde evra bespovratnih sredstava kako bi lakše sprovodila reforme i postala uređenije društvo, što je nužan uslov da postane članica Unije. Novčana pomoć ulaže se u ekonomski i društveni razvoj, jačanje kapaciteta naših institucija, u poljoprivredu, zdravstvo, obrazovanje, prekograničnu saradnju i druge oblasti. Planirano je da do 2020. svake godine dobijamo oko 200 miliona evra bespovratne pomoći.“
    Ima toga jos,ali za sada je dovoljno i ovo

  7. Japan, jedan od najvećih donatora Srbiji
    Pored zemalja Evropske unije, Amerike i Norveške, jedan od najvećih donatora građanima Srbije jeste i Japan. Ukupna pomoć Vlade Japana našoj zemlji od 1999. godine do danas, kroz različite projekte, iznosi više od 490 milona evra. Samo kroz POPOS- programe, namenjene osnovnim potrebama stanovništa, proteklih 17 godina izdvojeno je više od 11 milona evraU Srbiji gotovo da nema ustanova zdravstvene zaštite koja nije dobila bar neku donaciju japanske vlade.
    Hocete jos?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.