Vučić je ugrozio istragu ubistva Olivera Ivanovića

Aleksandar Ivanović objavu imena osumnjičenih vidi kao nastavak prepucavanja Beograda i Prištine

Ostavite komentar


    1. Ne, nego sam ja kriv što Vučić lupeta ko maksim, ometa istrage, kupuje poplavljenoj deci bicikle, pljuje koga stigne i laže ko baron, i to sve sa pozicije „predsednika svih građana“.

      1. Mogli ste da „zeznete“ predsednika pa da onom dečaku Vi kupite bicikl. Ali niste? Ne znam zašto?

    2. Vi ste lepo primetili. Sva nagadjanja i insinuacije, čak i one najneverovatnije, za većinu opozicionih političara /i njihove advokate/, bile su moguće, realne, opravdane i sasvim u redu ali, samo ako je u njima glavni krivac Aleksandar Vučić ili onaj opskurni Radoičić, koji verovatno ima veze sa ubistvom Olivera Ivanovića koliko i ja sa rušenjem čuvenih „Kula bliznakinja“. Ovde niko ne postavlja pitanje ubistva Olivera Ivanovića već, se postavlja pitanje kako je predsednik bio toliko drzak da upre prstima u nekog od „poštenih i miroljubivih“ Albanaca?! Gde li je bio ovaj advokat kada su tik posle ubistva Ivanovića, u javnost istrčali bezbrojni teoretičari zavera koji su prstom direktno upirali u Beograd i najviši državni vrh ali, sada, kada je u pitanje jedan od Albanaca, opozicija, preko ovog svog advokata, postavlja pitanje otkud toliko drskosti jednom predsedniku da obznani ime ubice, koji to najverovatnije i jeste, upkos tome što će biti gotovo nermoguće to dokazati materijalnim dokazima. Zar gospodin Haradinaj nije priznao da je činio zločine i da bi to opet radio, zar nije te svoje „podvige“ opisao u svom „čuvenom književnom opusu“ pa nisu iuspeli da ga osude?! Čak je i „medjunarodna zajednica“ utvrdila da je on nevin a da su svedoci protiv ove „devojčice“ umirali, naprasno, prirodnom smrću?! Čitajući komentare postaje mi jasno da ćemo mi još dugo ostati tragičari, kojima nema leka.

        1. Zašto? Da li je Vama, ta, nova terapija pomogla, ili ste samo preskočili „žicu“ i dohvatili se tastature?

    3. Ma nije….on je cvecka,
      Oliver, Savamala, helikopter…. iza svakog zla stoji cvecka.

  1. Uspesan rad i trud odveli su nas na pragu da saznamo ko je ubio Olivera Ivanovica, mnogima se to ne svidja pa namerno miniraju nase poteze.

    1. Nisu vas doveli na pragu nego na prag. Nesrećni Oliver bio je nevin u zatvoru, uhapsili ga Albanaci, a bio je i pljuvan od AV-a i njegovih podrepaša, da kažemo od Srba. Jadan čovek.

    2. A ko ste to vi? Bezlicna masa koja o sebi zna pricati samo u mnozini, jer svoje misljenje ne mogu, ili ne znaju imati.

    3. Na mnogim je pragovima Vučić, od Savamale, ubistva pevačice, pa do ubstva Ivanovića, samo nikako da pređe bilo koji. Meni to govori da namerno skreće tragove.

  2. E jes, Vučić je ugrozio istragu ubistva. Sve išao putem i šutao čaure od pištolja.

    1. ovakvog komentara. Za ovaj komentar sigurno treba kupljena diploma.
      Ili nauciti srpski.

  3. Vucic je navikao da ovde trasira istrage ,podize optuznice,ukida prezumpciju nevinosti i trazi najvise kazne,pa je to sada i nastavio inspirisan medjunarodnom poternicom za Radoicicem.
    On svojom usplahirenoscu i istrcavanjem ukopa i obelezi one koje kao stiti,

    1. Ovo ubistvo je u zizi javnosti i treba da se narod blagovremo obavestava o istrazi.

  4. Blago nama kada se sve vrti oko Vučića,to samo pokazuje da ga se neki plaše jer je on u pravu a možda bude kriv i za neke tajfune i monsunske kiše ako nas zadesi! Ko zna?

    1. Kakve veze imaju kise sa tim sto vucic ne da kosovskog krimosa, njegovog pajtosa. Ti, ili si deo kriminalne sns grupe ili imas ozbiljan psihicki poremecaj pa podrzavas zastitu mafije bilo koje, kamo li radoicic-veselinovic BANDE.

  5. Vucic kao dokazani majstor manipulacije ponovo etiketira, ni moji osnovci se vise ne primaju na predsednikove sarene laze.

    1. Prijatelju ne sumljam u zdravu i neiskvarenu pamet osnovaca , ali njihove mame i tate
      glasaju za Vucica i javno i tajno , tu je problem . Ko ce da ceka da osnovci izrastu i
      ko ce garantovati da se jednog dana ne “razmisle o zivotu. “ .
      Kada se demokratski principi obore bez nekog veceg otpora , citav sistem se mora isto tako oboriti da bi se ponovo izgradio . To nam nece niko ponuditi na tacni .

  6. Vucic je ugrozio sve sto postoji u Srbiji, bioloski opstanak Srpskog naroda i teritorijalni integritet Republike Srbije ? Mozete li objaviti komentar ?

    1. Sta je isterao na cistinu? Da izbegava terapiju? Najbolji drugari Vucic, Taci i Haradinaj igraju pipirevku, svako preko ledja svog naroda.

  7. Nije umesno da predsednik drzave, umesa u istragu o ubistvu Ivanovica. Mozda, kao pravnik po struci zelji da se bavi time.!

    1. Neeeee, niko nije zeleo ime vec pravdu. Vi u sns-u ne znate sta je to jer vam moralna nacela za pravdu ne znaju, tako se i izrazavate ‘zeleli ste ime’.

  8. Kako se ljudi zainteresuju za istragu ubistva, kada za to postoji politicki interes. Paznja javnosti se drzi na dnevnom nivou po tom pitanju i od vlasti i od opozicije.
    Steta sto tako nije bilo i u slucaju Premijera. Danas bi imali politicku pozadinu jasnu ko dan…

  9. Nema ovde više ni zakona, ni pravde, ni pameti, ali zato imamo sve više vučića i dačiča. Zlatno doba stiglo.

  10. Ne bih se iznenadio kada bi se jednog dana otkrilo da je Vucic debelo umesan.Lici mi na neki polusvet koji je sklon da ucini najgnusnije stvari,a sve jer je umislio da je drzava ,zakon,sud,upravo on.Hoce li mu neko reci da ga narod ne smatra za bitnog i pametnog.To sto ga glasalo 15-16 %(jer bio je u koalicihi)od izaslog broja ne znaci nista.Lako je lagati lhude i navesti ih na pogresan put.

  11. Ukinuo je sve institucije države Srbije na severu Kosova, policiju, tužilaštvo, sudove. isključio ih je sve iz pravosudnog sistema. terao je sudije srpskih sudova da polažu zakletvu pred Haradinajem, inače će ostati bez hleba. Sram ga bilo. Predao sve na tacni u ruke ratnim zločincima, a sada bi da on „vodi istragu“ i proglašava ubice. Vrhunac cinizma. Pa nije taj Ejupi naručio na Pink-u one ogavne spotove, koji su najavili ubistvo Ivanovića. Pa ne kopčamo se svi na leđa majstore!

  12. Nisam ni Megre,ni Agata Kristi,a ni Eliot Ness…Tu oko ubistva Olivera Ivanovića treba jasno reći kome je bilo u interesu.Moti !Drugo javno obznaniti ko je nalogodavc,kreator famoznig spota objavljenog na Pinku…Tada ce biti već sve čistije.

  13. Odgovor na pitanje kolege, na osnovu kojih ovlašćenja AV iznosi podatke iz istrage u javnost, glasi : na osnovu svojih ovlašćenja. Jednostavno on je Bog, on je Car, on je sve i svja, On je batina, one je…. pa ako kolega to do sada nije ukapirao… ukapiraće za neko vreme. Mi imamo za predsednika jednu državu. On je država zvani LUJ. Od lujke.

  14. Ali,to nisu podaci iz istrage jer se istraga i ne vodi. To su podaci iz sporazuma službi bezbednosti i državnog vrha o tome na koga da se prebaci krivica.Ne treba da se pravimo blesavi…

  15. Znamo ko vodi istragu u Prištoni, znamo ime tužioca, znamo ime sudije… a ko vodi ovu tzv. istragu u Srbiji? Nema ni tužioca, ni suda, ni sudije… Samo jedan čovek, Vučić vodi sve u svojoj glavi… I eto baš kad oni u Prištini raspisaše poternicu, on dodje do saznanja ko je ubica… Pa on je stvarno na nivou malog deteta. Čovek misli da će mu neko lo ima i malo zdravog razuma poverovati…

  16. Upravo suprotno. Vučić je ugrozio skrivanje dokaza od strane Prištine da su oni glavni krivci za Ivanovićevo ubistvo.

  17. Zar neko ko je takav moze da kaze za Srbiju tako nesto?! Mi smo samo lepa drzava, nikako kriminalna. A Pristina sa razlogom opstruira istragu.

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.