Vučić kao najmlađi kandidat: Ko je još 2004. bio u trci za gradonačelnika Beograda?

Arhiva Danasa: Izdanja od 16. do 22. septembra 2004. godine

Ostavite komentar


  1. Vučić je te godine bio kandidat na izborima za gradonačelnika Beograda i sa veoma malom razlikom je on izgubio i čestitao je tada pobedniku. Danas Vučić na izborima pobedi sa ogromnom razlikom i opoziciji ne pada na pamet da mu na tome čestita.

  2. Koliko je Vučić bio ozbiljan opozicioni kandidat za gradonačelnika Beograda pokazali su rezultati u drugom krugu izbora kada je izgibio za samo nešto više od 1%. On je taj poraz priznao i pobedniku čestitao. Sada Vučić u prvom krugu predsedničkih izborima osvoji više glasova nego svi ostali protivkandidati zajedno i niko od njih se ne seti da mu čestita na tako ubedljivoj pobedi.To samo govori da Vučić poštuje volju naroda i kada izgubi i sa malom razlikom on pobedniku čestita.

  3. Aleksandar Vucic je najbolji predsednik na svetu tada bi bio i dobar gradonacelnik zato je sada najbolji predsednik na svetu

  4. Sećam se ovih izbora. Vučić je tada izdominirao tokom kampanje i on je trebao tada da pobedi

  5. Bogdanović je tada pobedio jer je iza njega stala tada najjača stranka u Srbiji a on sam kao kandidat ništa nije pokazao

  6. Samo secanje ali i dokaz koliko Vucic postuje glas struke u ovom slucaju marketing majstora. I to jos kada….a sad ih vise slusa od bilo koga.

  7. Tada jos nije imao moc da pokrade izbore,a sad su drukcija vremena.I tacno je da vuk menja dlaku a cud nikada,a to vazi i za njuhovu stencad tj.vucice.

  8. A šta je rekao kada je izgubio od Đilasa , „povlačim se iz politike i radiću kod brata Andrija u njegovoj firmi “ eeee sve je ovaj narod zaboravio .

  9. Kao iskusan psiholog videla sam tada njegov potencial i visoki IQ, ali mu je tada nedostojala emotivna intelligencija, morao se uzdignuti iznad onog srpskog inata. Kasnije je to prevazišao i postao profesionalni političar.
    m

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.