Vučić komentarisao naslovnu stranu Danasa: Ne razumeju da je suština mog rada hvatanje u koštac sa teškim temama 1Foto: Printscreen Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je na naslovnu stranu Danasa na kojoj je glavni naslov „Vučić skreće pažnju da pokrije neprijatne teme“, rekavši da šta god on uradio optužiće ga za skretanje pažnje.

Najavljuje da je sutra dan za nezgodne teme i da će se videti da ne beži ni od čega.

„Problem nekih ljudi je što ne razumeju ništa. Ne razumeju da je suština mog političkog delovanja da se uhvatim u koštac sa teškim temama. Svi koji su bežali i skretali sa tema, poturali druge, uvek bi gubili. Nisam pobegao nikada od teških tema,“ kazao je Vučić.

Prema njegovim rečima, srećan je što ne zna šta je na naslovnoj strani.

„Oni su to meni doneli, nisam ni pogledao od drugih dokumenata. Njihovo je da pišu šta god hoće. Sloboda štampe, demokratija, neka cveta 1.000 cvetova. Sutra će ovde biti najvažniji razgovor. Biće oni koji podržavaju rudnik i oni koji ga ne podržavaju, kao i neki iz inostranstva. Sve će se rešavati razgovorom. Ali oni to neće razumeti. Misle da postoji neki marketinški tim, ali ne postoji to. Niti ikoga to interesuje,“ rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari