Vučić: Najkasnije u aprilu o predlogu za rešenje Kosova

Ostavite komentar


      1. Ja sam recimo glasao za Vucica tj Nikolica 2012 godine verujuci da ce biti bolje.Ali posle ovoliko godina ustvari vidim da sam se prevario i da je ova vlast nesto najgore sto nam se desilo a da ne pricam o tome koliko su vise uradili za vreme Djilasa u Beogradu!Pogresio sam glasajuci za sns sve u nadio da kada ode Djilas bice bolje…Evo nam to bolje nikada gore i nikada ovoliko nepismenih lopova na jednom mestu nije bilo kao sto je sada!Najiskrenije vrati se Djilase oteraj ovu bagru.

  1. Ev sada sam pročitao botovski komentar koji će dobiti zlatnu medalju u 2018god
    „Radujem se što živim u slobodnoj Srbiji ….ahhhhhhha Hahaha. ..kaze nadahnuta Daliborka

    1. E trolino moja, mnogo te bajatim sendvičem hrane, smisli nešto smislenije na komentar osobe koja iznosi svoje mišljenje ali i mišljenje velike većine građana Srbije.

  2. Ako rijaliti „Ćirilica“ bude trajala i nakon ponoći pretvoriti će se u vukodlaka!

    1. Čekao sam do kraja ali nisam dočekao da kaže šta mu je rekao Mile Dodiok:
      “ Pitanje KiM se mora rešiti uz primenu princima RECIPROCITETA i RAVNOPRAVNOSTI naroda !
      Koliko prava Albancima na Kosovu, toliko prava Srbima u Srpskoj “ !!

  3. medije treba postovati sve, a nasa je procena kome cemo verovati. Moramo znati da interesi stranih sila , moraju nam se servirati preko njihovih medija, pa sami procitajte , ko je ko?

    1. Crni Nikola ,sta ces ti da razumes ,kada ne mozes ni sebe da razumes…
      Vrati se u prvi osnovne ,nauci da pises …problem je sto nikada neces nauciti da mislis…

  4. Nije mi jasno kako su Vučiću (za koga mislim da je odličan političar sa ambicijom da postane državnik) promakle dve stvari :
    1). da većina građana Srbije žele da Predsednik Srbije bude predsednik svih građana (i da on podnese ostavku na mesto predsednika SNS, saglasno čl 115. Ustava);
    2). da prve dve kule na desnoj obali Save, izgledaju kao ustaško „ U “, pa je u njegovom interesu da Mali naredi arhitektama da se jedna kula skrati za 3-4 sprata , pre nego što je celu ne sruši neki novi Obilić, Sinđelić, Major Tepić !

    Plašim se da mu ne promaknei treća, da ogromna većina Srba želi UJEDINjENjE Srpske sa Srbijom i stvaranje parlamentarne Kraljevine Srbije !

    1. Ima šanse za obnovu Kraljevine Srbije , ako se otkrije da je Vučić po majčinoj liniji potomak Vožda Karađorđa i da ima šansei da on postane Kralj !!

  5. Odspava evo malo te kad se probudi, da me Vulin pretresa, nebi znao dali sam bio na stocnoj pijaci ili sam gledao cirilicu.Mozak bi radio panicno ispred crnokosuljasa no kako se odluciti kad se na oba mesta spominju barabe, prodaje magla na kilo ( mada uvozna,ovaj put),prodaje se preskupo a na kraju-daj sta das,naleti tu i poneki gospodin(Culibrk), sitnisa nikad nema pa se zaokruzuje( sa 488 na 490) teska srca,pitas o kravi a trgovac prica o ovcama ( Pahor) itd.Kako bilo da bilo ja bih ipak rekao da je to bila stocna pijaca jal reci da sam eto slusao preDseDnika NEBI BILO NORMALNO!!!!

  6. Meni lici vise izdaja nego neko resenje!Jer ti ne mozes da delis sa nekim svoju kucu ako je usao na silu i zauzeo.Moze da pricas sa njim kada ce da napusti tu kucu i to je ve,metaforicki receno!Ali Vucic presvuceni radikal je na sve spreman ne bi li ga jos neko tapsnuo po ramenu sa zapada i omogucio mu da ostane sto duze na vlasti.Tu nema neznam kakvog resenja Albanci zive i imaju sa prava na teritoriji Srbije odnosno juzne pokrajne KiM i to je to eto vam resenja.Narod na sve drugo nece pristati,to je nasa zemlja.Ako ustupimo KiM danas sutra ce da traze Bujanovac i Presevo,prekosutra Rasku oblas i tako dalje…Zato Vucicu i ne pomisljaj da prodas KiM zarad tvog opstanka na vlasti.

  7. Prethodnici se nisu trudili da nađu rešenje. Sada je vreme da se pronađe model kojim će obezbediti što bolji uslovi za Srbe na KiM. Pričamo o izdaji Kosova, a za vreme demonstracija protiv nezavisnosti smo krali patike i razbijali Beograd. Toliko.

  8. Da su mediji slobodni svedoče i objavljeni komentari na ovoj stranici. Svako izosi svoje mišljenje, a politiku vode oni čije mišljenje podržava većina. Pa gospodo iz opozicije izvolite. Ubedite većinu da vas podrži na sledećim izborima i vi će te biti ti koji vode politiku zemlje.

  9. Mnogo je tema obuhvaćeno i mnogo teških pitanja mora da se reši..Težak period je pred nama.Priznanje Kosova je ono na čemu će svi insistirati,ali to ne smemo dozvoliti ni po cenu članstva u EU.

  10. Sila pred pravdom jeste moćna do određene granice. Ni sila, ni pretnje, ni pritisci ne mogu večito da traju. Dogodi se neka mala promena, koja zaustavi sve, i krene se pravim putem.Ovo sa Kosovom je decenijama već psihološki rat. Mi ne gubimo nadu, jer je pravda na našoj strani. Niko ko je u krvi gradio sebi zemlju, nije srećno prošao.

  11. Svima u Srbiji je jasno da su različiti aršini za nas i ostatak sveta. Zamrznuti problem KiM-a, koji traje već više od deset godina, mora se rešavati. Teške su odluke i veliki kompromisi se moraju doneti ali zarad bolje budućnosti neko mora da stisne petlju i reši tu kost u grlu.

  12. Glasao sam za njih kao za manje zlo. Međutim, ovde se zla nakupilo beskonačno mnogo, tako da je sada teško razlikovati šta je manje a šta veće. Vučićeva tehnika pričanja radi pričanje prosto me raspamećuje. Sveznalica – neznalica! Posle onog sinoć on mi liči na Džimi Barku srpse politike.

  13. Kada će doći jutro i dan u Srbiji da se u Srbiji čuje neko drugo mišljenje nego ovo koje slušamo svaki dan?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.