Šta se desilo sa 10 hitnih Vučićevih mera nakon Ribnikara: Koje su realizovane, koje su na čekanju, a od kojih se odustalo?

Ostavite komentar


  1. Građansko vaspitanje i radionice mirnog rešavanja nesporazuma.
    Za sve, i staro i mlado.

  2. ni jedan čovek zdravog razuma ne može da shvati šta se tada desilo i šta je izazvalo onoliko zlo, nadamo se da se to nikada više neće ponoviti i da će predložene mere dati rezultate

  3. Policajci dežuraju u svim školama i to je možda i najvažnija mera koja je doneta i koja će sprečiti nasilje u velikoj meri.

  4. Situacija je u školama mnogo bolja, nasilja nema u tolikoj meri, policajci stražare.

  5. Očigledno „nije“ problem u sistemu. Zato vlast i pravi ove (iz)vanredne kontrole poluga sistema. Samo još fali da naprave neku komisiju, koja će sve to „nešto“ da istraži i donese zaključke.Sistem je živ. Bocneš ga dugačkim štapom, zagolicaš ga, i on se mrdne, malo, kao simulacija, v.r.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.