Vučić: Može se očekivati zabrana ulaska u Srbiju iz ugroženih područja

Ostavite komentar


    1. Slavko Jakovljevic 17. septembar 2017. at 07:00

      UHAPSITE VUCICA
      Vucica treba hitno uhapsiti zbog potpisivanja Briselskog sporazuma, i zbog pljacke Srbije. Moze i zbog rasprodaje Srbije, i stalnog laganja i obmanjivanja ovog gladnog srpskog naroda. Moze i zbog tacke 23 i 24. Moze i zbog drugarstva sa ubicama nase dece. Moze i za sve sto radi. Samo ako se malo pogleda videce se da Vucic sve radi je na stetu Srbije. On je glavni i jedini organizator potpunog sunovrata Srbije. Ponavljam Vucic je opljckao i izdao srpski narod. A ako ja lazem ubio me BOG.
      P: SAJDŽO 2017.
      Odgovori

    2. On se jos razmislja Maki!!!
      Turista je novac tako da odluka ocigledno nije laka. Ajde da ocekujemo.

    3. a kako ce se vratiti nase supruge koje su otisle u Italiju u soping po preporuci vlade i doktora?

    1. sto?! nek dodju ljudi u shoping, to je obicna prehlada…makar ste to govorili na konferenciji pre par dana

  1. Iznad svega i pre svega bezbednost Srbskih gradjana.Zabrana pojedinih zemalja u Srbiju je privremeno zbog korona virusa.

  2. a ono AV sada o zabrani ulaska iz ugroženih područja. Kome da verujem, onom AVu i njegovim lekarima od pre nedelju dana ili sadašnjem AVu i njegovim konsultantima!? AV se ponosi diplomom državnog fakulteta, lekari koji su nas savetovali da šopingujemo u Italiji imaju diplome državnih fakulteta, a dobar deo glasača smatra da je najveći problem u ljudima koji su stekli diplome na privatnim fakultetima. Može li neko da uoči razliku između diplome pravnog i diploma medincih fakuteta onih sa konferencije za štampu od pre nedelju dana i diploma miniastara stečenih na privatnim fakultetima!? Meni sve to dođe isto, dokazali su da papir trpi sve, nebitno na kom fakultetu je uručen. Ovakve lekare, vladu i predsednika ni najvećem neprijatalju ne bi poželela. Ako im je nejasno zbog koga i od koga naša deca beže, potsetiću ih, od jezivih državnih klovnova kojima ne žele da obezbeđuju plate i penzije.

    1. Najveci problem je u ljudima, koji su umislili da nrsto ZNAJU, i mi laici bez ikakvih diploma vidimo da je BOLESTAN.

  3. Vlada će preduzeti sve potrebne mere da bi se izbeglo brže širenje virusa iz zemalja zaražene virusom.

  4. Kada ćeš ti na testiranje “ majstore”? Bio si u direktbom kontaktu sa zaraženim osobama. Da budem jasan, treba da ideš na test na virus Corona a ne na psiho-test.

  5. Nemoj šefe,zar zbog dva zaražena lica da zatvaramo granicu. Više rakice i pranja ruku.

  6. Pa čekajte,zar nine ona „vesela“ekipa na čelu sa predsednikom rekla da je to najsmešniji virus u istoriji čovečanstva???
    I od srca se smejali i sprdali sa celom pričom.

  7. Zašto sada zabrana kada ste pre neki dan rekli da je to najsmešniji virus u istoriji i da je dovoljna čašica rakije svaki dan. Pa smejali ste se na konferenciji.

  8. Bolje na vreme spreciti no da nam se desi velika zaraza da s eprosiri na celo stanovnistvo.

  9. Pre neki dan – „zene, idite slobodno u soping u Italiju“.
    Danas – „mozda vam ne damo da se vratite“.
    I, naravno, standardna doza „novije istorije“ i samohvalisanja.

  10. Ma cemu to kad je ovo „najsmesniji virus u istoriji“ koji napada samo „matorce“… koga boli…Nego mogli biste da obezbedite sapune za skole jer ce tesko da ispostuju preporuku da se sto cesce peru ruke bez osnovnog sredstva a retko koja skola ga ima.

  11. Stepen drskosti, bahatosti i neodgovornosti režima zarđale kašike prema državi i narodu po ko zna koji put poput najmalignijeg kancera izbija na površinu!… Lekari, stručnjaci GDE STE???… Zašto dozvoljavate ovom klipanu, koji se pre neki dan kliberio na pomen Korona virusa, da on bude taj koji će u ovoj veoma ozbiljnoj situaciji govoriti šta treba da se radi? Oglasite se POBOGU! Uvedite odgovarajuće mere u cilju suzbijanja širenja zaraze.

  12. A kako ce sveznalac znati odakle dolaze, kad nema granica medju EU zemljama? Jos nesto, kako sad da se vrate sve Srbkinje, koje su otisle po preporuci vlade na shopping u Milano? Grad je zatvoren…

  13. Ovaj se meša u sve, razume se i u koronu, ekonomiju, investicije, ameriku. Ne treba nam onda vlada. Ako Vam treba novac ti je AV, ako vam treba korona opet AV, ako nemate decu ….

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.