Vučić: Ne interesuju me procedure, ‘Narodni front’ će dobiti klima uređaje do subote

Ostavite komentar


  1. O, kako je on dobar !!…dzaba ti sve to , ako potpises za eksploataciju litijuma – bićeš najveći izdajnik u istoriji Srbije …a bilo ih je !

  2. Питај свог министра здравља Лончара …!

  3. E sad, da imamo pravnu državu i nezavisno tužilaštvo, zbog ovakve izjave koja, suštinski, predstavlja podstrekavanje na vršenje krivičnog dela usledila bi zakonska procedura za utvrđivanje odgovornosti, bez obzira što se čini nešto u korist ličlnog rejtinga.

  4. Da neće vučić lično da ih ugradi? Da rashladi majke čiju će decu pobiti litijumom! Ne znam da li je svestan da će žestoko robijati i zbog ovog litijuma, ali i zbog velikog broja kriminalnih afera koje je inicirao i u njjima učestvovao.

  5. Ne interesuju ga procedure, ne zanimaju ga odluke Ustavnog suda … „najbolji student prava“ se pogubio u osećaju da je svemoćan i nedodirljiv.

  6. Вучко то решава ко од збиље… очас посла, док дланом о длан. Док домаћи издајници, килави и јалови, кипте од зависти и пакости…. Вучко их све два по два на копље набија, преко себе у Ситинцу тура….

  7. Bolje je da si razmislio zašto je Narodni front došao u tu situaciju.
    Ako ne znaš evo odgovora: Zato što si u sve pore državnih službi zaposlio svoje neznalice i poslušnike, čije promašaje onda gasiš na način kako si objavio.

  8. Hvala predsedniku sto misli najbolje za Srbiju i gradjane Srbije, veliko mu hvala na tome.

  9. Ovaj papak će i za 20 godina da krivi „ove pre“ a na vlasti su 12 godina. Sa , srbi treba da nestanu, nije šteta.

  10. Kako je narod zaboravan , sramota me da kazem za pojedince kakvi su kao Goga. Kratka vam pamet , ko je dozvolio da se sve sto je valjalo unisti i videli ste nista ne radi kako treba . Narod koji nema para da zivi ili vlada koja se rasipa sa nasim novcem . Dele Dodiku pomoc , juzna Srbija u rusevinama , kanalizacija curi po ulicama , deponije na svakoj drugoj livadi, sve sto je popravljeno propada .
    Kazete hvala predsednice, za sta ?
    Mozda ko radi za SNS ima novaca.

  11. Hvala tv N1. Zahvaljujuci njima smo saznali za slucaj da nam porodilje jedva prezivljavvaju ove vreline, a bebe zbog toga spavaju omamljene i po deset sati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.