Vučić: Nastavak ulaganja u vosjku

Ostavite komentar


  1. Ulaganje u namensku industriju može doprineti da se javni dug smanjuje jer će se sredstva obrćati prodajom "Miloša", "Nore","Lazara" i ulagati u oblasti poslovanja!

  2. Vojska je oduvek bila i bice stub drustva i drzave i treba bezrezervno ulagati u nju

  3. Ulaganjem u namensku industiju i prosirenjem arsenala oruzja Srbija nece imati samo snazniju i bolje naoruzanu vojsku vec i profit od prodaje, sto ce omoguciti i brzi razvoj drzave.

  4. Bolje mislite na vreme na sigurnost svojih gradjana jer bolje spreciti nego leciti.

  5. Svaka država treba da radi na usavršavanju svoje vojske i mislim da je narod Srbije posebno ponosan na to što konačno neko ulaže u vojsku koja je sistemski uništavana.Pozdrav za ovakve poteze.

  6. Vojska je ogledalo snage jedne zemlje! Ulaganjem u vojsku, ulaze se u bezbednost gradjana i nase zemlje!

  7. Vojska ima po jedan par čizama! Ako se danas pocepaju zamena traje sigurno mesec dana. Toliko o tome! Inače ““““grozne““““ čizme iz JNA su i dalje kvalitetnije od ovih današnjih!

  8. Ovo je jako pametan potez Aleksandra Vučića, ulaganje u vojsku je zaista potrebno za region. Srbija na sve moguće načine želi da sačuva mir u regionu. Srbija je napokon bezbedna država.

  9. A te,,otrcane,i stare čizme IZ 88,I 89,,spontano,, su se,,izgulile,,, u,Nesrećno Sklopljenim Okolnostima,, na granicama,K.K.V ,ČIJI JE,PROPOVEDNIK,BIO,, I SAMOPROKLAMOVANI,,LIDER,, BALKANA A,I,ŠIRE,.KO,O ČEMU VUČKO O ORUŽJU A ,,BRINE,,O MIRU.,,Srećom,, po civilizaciju sveta ima i jedan takav, da se UPOREDI,u Sev,Koreji,isprobava nuklearke ,preti ratom sve da Mu se narod,,divi,,.koliko ga,,štiti,, od sveta,i normalnlh tekovina 21 Veka.U psihologiji je Znano da psihopate Mnogo vole da sebe slušaju,i,, dive,, se,,oratoru,,.

  10. juce vozio majku da zakaze pregled kod specijalste, zakazala za septembar mesec. moze li nkra, milos,lazar i ta nova puska da ubrza proces u lecenju obicnog sveta koji ide kod obicnih lekara u obicne domove zdravlja, jer nemaju svi srrdstava za privatnu kliniku??? gde vi planirate da vodite nekakve ratove, s kim, protiv koga??? mislite da ce se neko odazvato pozivu u rat za sendvic i malo privilegija…rasuce vam se bot vojska na samu pomen puske a notmalan svet nece ni pomosliti da je uzme.

  11. Sta je tu cudno i cenmu neverica i negiranje. Treba ulagati u vojsku, bila je i bice stub drustava i drzavnog uredjenja.

  12. Bolji uslovi nasoj vojsci su neophodni,jer novine u nasoj odbrani i bolji uslovi je jacaju.

  13. Vojska je stub svake drzave i moramo ulagati. Svajcarksa je nezavisna drzava koja ima najacu vojsku pitam se zasto?

  14. Ako ne umemo da radimo, umemo da ratujemo ( uglavnom protiv civila )…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.