Vučić: Navijači Novog Pazara skandiranjem pokazali šta misle o Srbiji, urušavali ustavni poredak

Ostavite komentar


  1. – Navijači „urušavali ustavni poredak“ !?
    – Vrlo neozbiljno !!
    – A šta ti radiš sa „ustavnim poretkom“ od kako si postao „predsednik“ !?
    – I tvoji najbliži saradnici takodje !?

  2. Na zalost, moram da podsetim na reci srpskog filozofa Kneževića: „Sloboda ja CRVENE BOJE“. Bujicama besmislenih reci niko nije pomogao svom narodu.

  3. A to sto je pomilovao ubicu iz zatvora da bi preuzeo juznu tribini jer je bila protiv njega..?

  4. Postovani Aleksandre Vucicu,kad dodjete nekom u goste, donesete poklon i cvijece ne skandirate ratnom zlocincu i ne pevate „Noz zica Srebrenica“,nemojte ocekivati od domacina da suti.

  5. Ti urušavaš ustavni poredak, svaki dan, radeći poslove koji su van tvojih ustavnih nadležnosti.

  6. Zašto uopšte kao predsednik Srbije komentarišeš navijače? Po mom mišljenju to su mozgovi na nivou amebe i ne odgovaraju mišljenju normalnih žitelja Srbije koje god nacionalnosti.

  7. Jedna od bitnih opcija je ostAVka,treba je sto brže uzeti u proceduru,da možemo preci na lustraciju i rad nezavisnih sudova.

  8. Ne vidim razlog da uopste igraju prvu ligu. Vise puta ih vestacki vracate. Po meni ne vidjena glupost. Toliko o tome…

  9. Ti pričaš o ustavnom poretku…!!! Sram te bilo..zaboravljaš da ga svakodnevno ,ti , kršiš i ne skidaš se sa ekrana i lupetaš ko otvoren prozor. Život mi se smuči kad te vidim. Sklanjaj se već jednom ,mučno je živeti u tvorevini ,koju ti zoveš državom, a ne završiti u ludari u kojoj je tebi mesto…

  10. Pazi Bog mu šta Vučić priča -navijači urušavaju USTAVNI POREDAK Srbije. Pa- imali su od koga to i da vide i da nauče- baš od Vučića. Jedina razlika -Vučić narušava Ustav a time i ustavni poredak skro svakodnevno, a navijači samo povremeno kada proradi alkohol i u Novom Pazaru igra neki klub iz Srbije. I to je dovoljno strašno jer je sledeći korak navijača zahtev za autonomijom. Ipak razlika postoji! Navijači bi autonomiju, a Vučić rasturanje cele Srbije.

  11. Ma kakvi crni navijaci…Pogledaj sebe i oko sebe, svoj „najodanije“ saradnike i bice ti jasno ko, kako i od kada „urusava ustavni poredak“.

  12. Zanima me da li ce odgovarati na poligrafu i o rusenju u Savamali i o afreri Krusik i o mnogim drugim aferama. Sve mi se cini da ce to ispitivanje vise liciti na minut cutanja.

  13. Nacionalna osecanja su jaka, pripadnost plemenu… razvijena Katalonija hoce da se ocepi od Spanije… ne sumnjam da mnogi Bosnjaci zele da imaju drzavu i potpuno je jasno da ne treba da je dobiju. Kao sto i rukovodstvo ove drzave, koje god bilo treba stalno da istice da je Srbija drzava svih njenih gradjana, svi ravnopravni bez ozira ne religiju ili naciju.

  14. A ko je kriv za podele?Pa ti picousnati,za jednog Srbina …, majmunčino radikalska!

  15. Samo žele da skinu Vučiću to je čitava mašinarija koja želi da Srbija u kamenom dobu a to upravo radi ISIS koji su se skupili sa svih strana. mene je sramota šta rade više. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniku Vučiću na svemu.

  16. Sigurno je Djilas kriv sto su to skandirali Pazarci!
    I sta nikog niste priveli,neznate ko je organizator takvih izgreda? Koji ste vi znalci,zatvori odmah sve sluzbe,sta ce nam!

  17. Kao i veoma cesto do sada “ nas Aca “ dodaje benzin na vatru ( drugacije receno ovo je govor mrznje ) umesto da kao predsednih svih gradjana R . Srbije smiruje strasti svojim umerenim izjavama on radi sve suprotno zdravom razumu zbog svog rejtinga medju $n$ – pink ovcicama . . .

  18. Ovaj čovek je izgubio kompas. Dosta više o tom poligrafu. On misli da smo mi ludi. Kao da postoji jedan poligrafista u zemlji koji bi smeo da kaže „Da, AV laže!“ A sigurno laže. Ili da Marinika govori istinu. Uzgred, da je ta mašina tako savršena, kako gospodin tvrdi , priznavala bi se na sudu kao dokaz ne samo kod nas nego i u svetu. Znači samo se pravi spektakl za sve one neuke koji mu još veruju.

  19. gde je tu freska kosovo je pored srbije.zar devojka kosovka nije uzela zlatnu medalju za drzavu kosovo republiku u tokiu.

  20. moramo da vodimo računa o emocijama bošnjaka . svakako ali pre svega si ti trebao da vodiš računa o tome. seti se tvojih izjava iz 90-tih i sve ce biti jasno. sada kao pravimo se naivni a zaboravljamo da su više ljudi stradalo od neprimerenog jezika nego od britke sablje.

  21. šta bi sa bulevarom ratka mladića na n bgd. ajde na poligrafu odgovori da li nje ta inicijativa bila iskrena ili populisticka. nakon toga proceni zašto bošnjaci skandiraju kako skandiraju

  22. FSS pod hitno da reaguje! Nije Naser Orić igrač Novog Pazara nit je Ratko Mladić igrač Partizana

  23. Nije davno bilo kad je dolazio pretsednik turske i uz tvoju prisutnost ceo N Pazar bio u turskim zastavama. Zar nije tad dato pravo da se ruši ustavni poredak Srbije.

  24. Ibro@ Ko mije obezbedio slobodu da se krcem okruzen ratnim zlocincima, dilerima i rasturacima droge, trgovcima belog roblja, tajkunima, reketasima, pedofilima, poltronima, nihelistima, ludacima bez maste, manijacima na slobodi…zasto sam proglasen tehnoloskim viskom zaposlili na mom mestu bota sendvicara koji nema staza, skolske spreme za to radno mesto. Ovo navijanje u Novom Pazaru bila je promocija naslednika Principa i novog vodje navijaca Djordje Prelica mesto Velje Nevolje. Nece se vise skandirati
    „Vucicu Pederu“ nego „Ratku Mldicu“ „Noz,zica, Srebrenica“ „Radovanu Kradzicu“. Zeleo si da pokazes da uveo Velikosrpsku ideologiju i fasisticki poredak a koalicioni partneri deli vlast na svim nivoima Srbije je koloboranti.Zbog krsenja Ustava i koriscenja ovlascenja koja nemas ustavom robijaces.

  25. covek zove tuzioca da ga on pozove na poligraf??? A poligrafista njegov covek. Znaci njemu ce sudjenje da bude obaveljeno jako brzo, uz koriscenje poligrafa koji je stelovan za njega, dok normalnom narodu ce da traje vise decenija uz izvodjenje svedoka i drugih stvari? I ne kapiram vise, sta ceka opozicija, sto ne plate nekog poligrafistu sa zapada i kazu ok, ajde da ie na poligraf, pa onda tamo i njemu postave ta pitanja da li je krao, da li je Velja radio za njega, drzavu i par jos interesantnih pitanja.

  26. Ko kontrolise te navijace i ko im je naredio da to skandiraju?? Zasto kada je u blatu preko glave on potpiruje nac mrznju? Rio tinto, krediti, kinezi bezbroj afera. Dovedite nekog iz opozicije (bilo koga sa suprotnim misljenjem) i da odgovara. Za sve sunarodnike ne pecajte se na radikalske trikove i da zivimo u miru i slozi kao uvek.

  27. Kada ces da spustis jebene cene hrane i goriva. Nemam bre para ni da se obujem nk obucem koliko je sve skupo. Plata mi na racune odlazi, na kola, na namirnice. ******, unisti nam zivotni standard ************ jedna

  28. Kažu da je Broz jednom došao na fudbalsku utakmicu i napustio pre kraja. I nikad više. Trebalo mu je manje od sata da shvati gde predsednik ne treba da bude. I šta se na tribinama moglo čuti tada, a šta sada. Ali šta ćete. Mošeš ga ti krečiti koliko god puta hoćeš. Sve to ponovo izadje.

  29. E moj predsednice tebi vec odavno narod porucuje sta misli o tebi ali se ti pravis da ne cujes

  30. Nista vise ne ruse ustav nego ti.
    I dosta vise s tim poligrafom,dojadio si i bogu i svetu.

  31. A da se pokusa rasvetliti slucaj zute kuce kao i Srebrenice onako kako treba , kako, e pa to je veliki problem , trebalo bi krenuti od pocetka , ponaosob sa svakim ucesnikom svih dogadjanja na ovim prostorima naravno da mislim prvo na strance .
    Zuta kuca nije mogla biti bez nalogodavca sa strane , Srebrenicu nisu kontrolisali oni koji su bili zaduzeni , da li su dopustili tako nesto namerno ili slucajno , uvek se pojavljuje taj faktor sa strane a i pocetak svega na ovim prostorima je sa faktorom sa strane , a od svega, ko ispasta , samo Srbi jer svoj kriminal, faktor stranac, mora da snosi neko drugi umesto njih, zato kada god vidim na zgradama napise Bulevar Ratka Mladica nije to zbog gospodina generala Ratka Mladica da se radujem vec zbog kriminalaca koji zele da nabede da je neko drugi kriv umesto njih i da posleice snosi neko drugi a ne neko ko je zaista ober kriminalac i to u najgorem smislu , uostalom i sami su svesni svog kriminala cim ovo sve rade ponavljajuci ga iznova u sve gorem i gorem obliku.

  32. Incidenti na utakmici u Novom Pazaru ne smeju se ponavljati. Navijači Pazara su skandirali ružne povike i vređanja na nacionalnoj osnovi i pokazali šta misle o Srbiji pominjući žutu kuću, Orića i druge gluposti.

  33. Od kada to tužilaštvo poziva na poligrafsko testiranje.Nije li to uvek radila policija u svojim istražnim radnjama a koristila samo kada ima saznanja da je neko izvršilac krivičnog dela a nema materijalni dokaz ili priznanje osumnjičenog.U ovom slučaju ako tužilaštvo poziva to bi bio i dokaz za tužilaštvo jeli izvršeno krivično delo ili nije iako po ZKP-u rezultati poligrafskog testiranja nisu dokaz za sud već samo indicij za policiju što je jako daleko od dokaza.On menja i ZKP po potrebi.Kakva je to pravna država.Neverovatna.

  34. ovaj se poistovetio sa drzavom,ovo je verbalni delikt,i clan 183,a ne poziv na urusavanje ustavnog sustava i gospodarstva,kako su nam predocili hrvati 1991.svasta,dovezao kusnera na konfer za stampu,:PRAVO DUBROVNIKA NA SAMOSVOJNOST-MEDIA CENTAR

  35. A to što najviši predstavnici vlasti nipodaštavaju Ustav i vladavinu prava valjda po Vučiću nije urušavanje ustavnog poretka.

  36. Kako su navijaci Partizana uneli transparent sa likom Ratka Mladica na utakmicu u kojoj je domacin Novi Pazar.Nesto tu smrdi

  37. Šteta što se ne može vratiti Tito na par dana sa svojom policijom I reši problem.

  38. Imas migove,tenkove, dronove…Sta cekas?
    Da ih Erdogan naoruza, pa da naprave referendum !!! Stavni bre to !

  39. Zar ti tojim izjavama ne potvrdjujes da je Kosovo nezavisno? Koliko rece Srbija osvojila zlata? 2 ili 4?

  40. Čitam ove komentare i vidim da su svi saglasni sa navijačima N .Pazara.Nijedan nije Srbin.

  41. KOSOVO I METOHIJA su SASTAVNI DEO SRBIJE,a KOSOVO o kojem oni pricaju je nesto sto belosvetski hostapleri zele da otmu,ali od toga nece biti nista,jer sam sigurna da je mnogo vise nas koji smo istinske patriote I potomci Svetih NEMANJICA I MOLIMO se za svoje narod I KOSOVO I METOHIJU I zivimo po BOZJIM ZAPOVESTIMA.

  42. Šta pričate gledaoci ili navijači koji nisu mirni stvaraju probleme vređaju jedni druge sve treba pozatvarati i kazniti to nisu navijači to je banda zbog njih pošten svet ne moze mirno da gleda

  43. Živim u državi koju poštujem onoliko koliko ona poštuje mene. Ni manje ni više od toga.

  44. Simpatizanti urušavali ustavni poredak Srbije, ističe Vučič što su vikali Kosovo pored Srbije…

    Da bi kasnije sam Predsednik:
    „ Govoreći o uspesima reprezentativaca Srbije na Olimpijskim igrama u Tokiju, Vučić je rekao da su osvojene tri zlatne…“

    A što ne računaš one dve zlatne s Kosova ?

  45. Ti pricas o ustavnom poretku koji svakodnevno krsis.Ovce je tesko dvaput prevariti,tako da neznam sa cime da uporedim ljude koji ti ista veruju.

  46. E sada da se vidi koliko je komentara sa razlicitih IP adresa , obrisati sve komentare poslate sa jedne te iste IP adrese, pa sta ostane , ostali bi samo razumni i jedan do dva izdajnicko placenicka ili neprijateljska , sve u svemu svega najvise do pet komentara.
    Bilo lepo da se jednom sprovede takav postupak cisto da se ne vara javno mnjenje.

  47. Javno skandiranje seksualne opredeljenosti predsednika je urušavanje ustavnog poredka?
    Sta je av ustav i poredak?

  48. Nije nista novo da navijaci iz sandzaka ne vole srbiju, problem je sto je sve manje vole srbijanci. Ko ce da je brani kad bude trebalo. Azilanti??

  49. Izgradite prvo sisteme za navodnjavanje I odvodnjavanje,fabrike vode,kanalizacione mreze…Prosla sam ovih dana kroz veci deo nase zemlje I videla mnoga polja sa kukuruzom, suncokretom I dr koja su u zalosnom stanju.Krajnje je nedomacinsko I neracionalno ponasanje kad su nam prioriteti stadioni,fontane,novogodisnji ukrasi I jelke… a ne ono od cega se zivi.Zato je jutros paradajz na pijaci 150 dinara,litar ulja 180 din, a posle ove suse bice sve skuplje.Srbija je na poslednjem mestu u Evropi po povrsinama koje se navodnjavaju.Svake godine susa uzima danak,a problem se ne resave.Manite se stadiona,nismo mi neka fudbalska sila,imamo mi mnogo precih problema.

  50. Poslednji put sam bio na utakmici Srbija- Belgija, kada je Srbija prvi put igrala pod tim imenom I kada je intonirana srpska himna..rekoh…ajde ide novo vreme….kad ono medjutim…parada pijanstva I kisa..isto ono bukanje I ukanje kao I do tada…tako da nista lepo necete videti niti cuti na fudbalskim utakmicama…nazalost…a Vucic je imao jasan stav oko fudbala u Srbiji…na pocetku svog mandata…“ ne interesuje me nista sto se tu prica I necu se obazirati uopste na te stvari…“ Sto mi je bilo jasno da covek nece da se mesa sa tim ….da bi mi objavili komentar, necu ih nazvati onako kako zaista mislim ….ali, kada je Vucic otisao u Srebrenicu, da se izvini, Ili sta vec, uvideo sam da je mnogo naivan….mislim da se cak vise paralisao kada je otisao u NP, kada je dolazio Erdogan, I tada uvideo ko su zapravo Bosnjaci u NP….jedno je sigurno. Beograd nema jasnu sliku sa ostalim delovima zemlje… zasto? Zato sto ga to I ne interesuje….Bg je dovoljan sam sebi…cak mu je I Mladenovac visak…kako promeniti stvar…I postaviti sve na svoje mesto….uci u EU…u NATO…takvi standardi mogu dovesti sve na svoje mesto…inace, klizimo opet u devedesete….mnogima se ovo nece svideti, ali drugog resenja nema.

  51. Pazarci su odgovorili shodno izazovu. I nikad nece prestati koskanje sve dok postoje oni koji podrzavaju nacionalizam i to otvoreno iznose.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.