Vučić: Ne mislim da smo blizu vanrednog stanja, ali potrebna je disciplina

Ostavite komentar


  1. Браво председниче, правите болнице и производите пацијенте за њих. Можда се и то рачуна у БДП. Незнам само који ће лекари да вам раде у њима. А болесни од осталих болести нека умиру. Од њих сте давно дигли руке. БДП по сваку цену, по цену хиљада мртвих.

  2. Kolektivna odgovornost na prvom mestu, to je jedini način da propisane mere daju očekivane rezultate. Na kraju krajeva i da se uvede policijski čas nije smak sveta, ljudski život nema cenu.

  3. Potrebno je da se poštuju mere. Imunitet se tek stiče revakcinacijom, zato se ne treba opuštati, da ne bi bilo potrebe za rigoroznijim merama. Sve zavisi od odgovornosti građana.

  4. Ako treba da se uvede vanredno stanje, onda je najbolje da se zatvaraju skijališta i hoteli na planinama.

  5. Najveci problem je u ljudima koji su se maksimalno opustili posle vakcinacije. Treba da se postuju mere kako bi se smanjila zarazenost…

  6. Podržavam ovu odluku Vučića, Srbiji nije potrebno vanredno stanje ni zbog zdravlja ali ni zbog ekonomije.

  7. Srbija je jedna od retkih zemalja koja nema policijski čas, vanredno stanje, ili neke rigoroznije mere.

  8. Budite disciplinovani deco, nemoj da skidam kaiš. Šalu na stranu, da izdržimo još malo do kolektivnog imuniteta pa da kažemo arivederchi ovoj koroni.

  9. Broj obolelih je sve veci, mozda je bolje da se uvede vanredno stanje, nema bunjenja, pa i u drugim zemljama su zatvarani mnogo duze nego mi.

  10. Disciplina je najvažnija, da je bilo nje ne bismo sada razmišljali da li će nas zatvoriti.. ali pojedinci koji ne znaju šta će sa parama su morali da se baškare po zimovanjima i provodima pa je sad čitav narod u opasnosti od novog talasa virusa..

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.