Vučić: Ne mogu da uzimam posao epidemiolozima, molim ih da mere budu što blaže

Aleksandar Vučić u obilasku radova na putu Golubac-Donji Milanovac

Ostavite komentar


  1. Steta da neces da preuzmes posao epidemiolozima,koliko bi to bilo bolje za budzet 1 umesto 10 njih koji se za dve godine nemogu dogovoriti sta i kako protiv korone preduzimati.Ovako jedan i nema da brigas.

  2. Treba narod da molimo da se urazumi i prosiri vidike i prestane da se bavi teorijama zavere, vakcinacija se pokazala kao jedino resenje u citavom svetu i budimo odgovorni odazovimo se istoj da zavrsimo vise sa ovom koronom i vratimo se normalnom zivotu .

  3. Izraz “kult ličnosti” prvi je upotrebio Karl Marks kritikujući pojavu veličanja vodja kao svemoćnog vodje i nepogrešivog tumača interesa koji je gušio svaku kreativnost i postao bitan element intelektualne degradacije.
    Model, žrtve i epilog su isti, hipnoza je tehniči usvršena!

  4. Kako je posta „skroman“ pred izbore? Cele prosle godine je izigravao strucnjaka koji objasnjava lekarima kako rade respiratori, a sada nece da uzima posao epidemiolozima!

  5. gospodine Vucicu postoji li u nasem zakonodavstvu zakon koji kaze kada je epidemija da svi moraju da se vakcinisu u cilju zastite stanovnistva kao kada je to primenjeno kod Variole vere, rekose domaci strucnjaci da to postoji i da to nije krsenje ustavnih prava, mada vi kao najbolji student generacije sigurno to znate, prema tome bolje da postupite po tome, nego da molite da mere budu blaze a ni ono sto postoji kao mera trenutno se nigde ili retko postuje, pa kada je tako onda po slovu zakona, zar ne. Ziveli

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.