Vučić: Imamo neke tragove u slučaju ubistva advokata

Ostavite komentar


  1. Srpski crkveni poglavari ne smeju da se mesaju u drzavne stvari,mi smo sekularna drzava, Građani ne smeju da budu stavljeni u poziciju da se lome između crkve i politike.

  2. Malo mi je degutantno da Predsednik države komentariše kriminalne dogadjaje i slučajeve, dok mu ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uništava to ministarstvo i svodi ga na estradu. MSP počinje da liči na „Parove“ ili „Zadrugu“ što je, čini mi se, intencija gospodina Dačića. Svi pametni, oni koji odskaču, koji znaju jezike nisu poželjni u blizini. Oni će videti da je „Car go“. Aktuelnu vrhušku odnosno Dačića, Odalovića i Tončeva najviše oduševljava to što je ova, nekada prestižna ustanova, počela da liči na bordel. Ovde se trenutmno neguje nerad, zapošljavanje partijskih kadrova a još više onih koji su se na neki način „našli“ nekom od aktuelnih „vizionara“, koji vode ovu državu?! Starlete, poslovna pratnja, alkohol, trošenje državnih para i parazitizam, to je sadašnji MSP. Za to vreme Vučić se bavi i tumači slučaj ubistva advokata?! A, možda Ivica Dačić, sve ovo radi po nalogu Predsednika?! Možda je to zajednički „projekat“? Zar Srbiju treba da predstavlja neka prestižna ustanova?! Udri „Miljacku“ i Cecinu „Kukavicu“. Niste za drugo.

  3. Stvarno zastranio covek ….strasno kakve izjave daje covek i ne snosi nikakve posledice izjava:kao za onu pevacicu i njene ubice i sl… za ivanovica sad i za advokata…..pusti ti predsednice da oni koji trebaju rade svoj posao a ti radi svoj i obezbedi smao da bude svaka profesija casna i eliminisi korupciju i lopovluke sudija advokata policije i ostalih ukoliko i sam nemas interese da bude tako kakvo je ko los film …..odgovornost ….smene prvo ministra policije pa onda i ostalih ukoliko je kriminal u porastu…..

  4. Kako mu se izlizala ova floskula “ Imamo neke tragove u vezi ubistva“. Do te mere je postala prepoznatljiva da je svima jasno da od toga nece biti nista. Ali od svega je najzanimljivije da on uvek pominje sebe u Plutalu – Imamo. kao da je i on deo istrazivackog tima, sudija, inspektor, operatovac, foreznicar, sta goj oj…

  5. Mafijaški rat na ulicama gradova je evidentan. Svakako treba pojačati represivan rad policije da bi se tome stalo na kraj. Ipak, trebalo bi razmisliti da država pomogne organizaciji sastanka vođa glavnih porodica ne bi li se postigao obavezujući dogovor o podeli teritorije među porodicama.

  6. Kada god je ovaj komentarisao necije ubistvo, isto nije bilo rijeseno…..

  7. Jedna od ovestalih lekcija Tonija Blera i Deliveri junitija jeste da kad se daje intervju onda se govori o sest do deset tema odjednom. Tako da u toj kakofoniji citalac ne zna sta bi trebalo da komentarise. Druga, medju ostalima je, kada se daju lazna obecanja onda se bira datum na kraju nedelje ili mesec na kraju godine. Kada bi sada covek sabrao sta su sve aktuelni predstavnici vlasti natrpali u novembar, ne bi moglo da stane u ovu rubriku. Na posletku bez obzira na navedeno, ja ne verujem aktuelnom predsedniku ni jednu jedinu rec pa ma koja tema bila u pitanju. Eto toliko i najiskrenije.

  8. Čudno je kako se vlasti sa uvažavanjem i pažnjom obraćaju kada govore o kriminalu trudeći se da nikada ne izadju iz okvira predvidjenih zakonskim normama. To isto važi i za medijske natpise, istražne radnje, sudske postupke… S druge strane, u ophodjenju sa “običnim” gradjanima sve ovo pada u vodu, pa smo svedoci strašne brutalnosti u ophodjenju države prema sopstvenim gradjanima koji postaju “idioti i kreteni”, dok Gospodin Bojović i Gospodin Legija baštine svu pristojnost u ophodjenju vlasti. Možda obični gradjani greše u svom ponašanju.

  9. Kao one „tragove“ u ubistvu Olivera Ivanovica, sacuvaj nas boze od „njegovih tragova“ i obecanja, Mithauzen mu nije ravan a Pinokiju bi otpao nos od sramote koliko ga je ovaj A.V.-A.V. usio i prevazisao u lazima i obmanama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.