Vučić negirao da želi kontrolu nad sudijama i tužiocima

Ostavite komentar


    1. Ja i moji “ pajtosi “ iz Laze jedva cekamo da se vrati u “ zavod “ …Aca nam ne dostaje kad je “ Napoleon “ ili “ Kaligula “ dok kao “ Putin “ je los jer mu Ruski jezik ne ide pa ne ide , dok francuski ili latinski niko od nas ne razume pa prolazi …nego …cudno na albanskom je ok

  1. Samo ludi, mentalno retardirani i slični , mogu da poveruju i jednoj reči A.Vučića, koji do dan danas n i je dnu istinu nije saopštio, već ih je svojim lažima prikrivao!
    Mnogo zavisi od ishoda narednih prolećnih izbora u Srbiji .
    Ukoliko ,kao i obično ,to budu montirani izbori, krađom glasova i sličnim mahinacijama, sledi druga konačna faza, koju već nagovešatva ,indirektno taj isti Predsednik , kao svoj cilj definitivni tj konačni da će da počnu pripreme za izmenu USTAV Republike Srbije , kojima će između ostalog biti konačno „zarobljena demokratija u Republici .Srbiji, njegovim postavljenjem za doživotnog predsednika ove nesrećne zarobljene države u beskonačnim LAŽIMA TOG Ne čoveka…

  2. Sve populizam do populizma. Pravosudje kao u korupciji, a njegova svita cista ko suza. A samo ON, Robin Hud, bori se za pravdu. Naravno, narko dileri, a gde su i ostali kriminalci svih vrsta? A uglavnom povezani sa SEKTOM (SNS). Kad ce jednom da izjavi nesto logicno i razumno?

  3. Ma JOK. Nice On da kontrolise sudstvo. On samo hoce da ih poduci sta i kakio da rade. Evo opte proziva Majica a uzgred ga svrsta sa Djilasom,Obradovicem Jeremicem. Sva ova ne radjenja i radjenja desavaju se jer su na vodece pozicije dosli ljudi bez skole. Sa „univerziteta“Sava Centar“. Na lokalnim pozicijama imamo skoro nepismene sherife, koji, po ugledu na vodju, o svemu odlucuju.
    Narko dilere cuvaju korumpirani i ucenjeni policajci. Javni tuzioci idu u ministarstvo po instrukcije ako ih ne dobiju preko Pinka i Heppija. O cemu onda govoriti kad mnogi slucajevi, koji su dokazano krivicno delo, stoje u FIOCI dok ne zastare.Sudjenja se odlazu u nedogled jer advokati „nemaju vremena“ da se pojave na sudu i ako se rociste zakazuje mesecima unapred.
    To je nage stanje. Partokratija od vrha do lokala. Kontrola svega. To je stvarnost.

  4. Pa naravno da je Vučić negirao da želi kontrolu nad tužiocima i sudijama. Zašto bi mu to trebalo još jednom- on ne samo da kontrolu IMA ODAVNO, već tužocima i sudijama od dolaska na vlast izdaje naređenja kako da rade njihov posao i u čiju korist.

  5. Pa lepo kaže predsednik, on ne želi da kontroliše … on već kontroliše i basta!

  6. Ko štiti pravog ubicu sa naplatne rampe u Doljevcu i novlašteno drži ključni snimak . Ko nema pojma šta to nije u redu sa tonama marihuane iz Gakova i Jovanjice . A ko zna da je Bastać vezao i mučio svog mnogo snažnijeg kuma u svom podrumu . Ovakvih primera koji pobijaju najnoviju laž ima svakodnevno .

  7. Ja mislim da je apel predsednika na sudstvo bio neophodan i primeren, sve drugo je zlonamerna politička konotacija

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.