Vučić: Neko iz vlasti će primiti vakcinu kao dokaz da je ona dobra

Sutra kreće vakcinacija u Srbiji

Ostavite komentar


    1. Zasto Vucic nije primio vakcinu a prica nama da treba da je primimo.On je trebao prvi da je primi i da primer narodu.

  1. Nemojte da izigravate heroje kao sa onim aflatoksinom kad je ministar pio mleko da dokaže da je dobro!!!
    Ako baš mora neko da se pokazno šprica, neka to bude Vulin. Neki će da pretekne valjda.

  2. Jeste da smo kroz istoriju uvek bili medju prvima,kada se radilo o nekim novotarijama,pogotovo tehnicke prirode ali sada moze neko pogresno da protumaci da samo kopiramo jese ili amere.
    Onda kao resenje Gordijevog cvora,najbolje da se izvlacu slamke pa kom se zalomi,zalomi

    1. Svako ima pravo na svoje misljenje.
      Eto ja sumnjam u ispravnost ove vakcine a ti, sobzirom da verujes u njenu ispravnost i pomoc lepo se dobrovoljno javi da budes medju prvima koji ce da je prime.
      Em ces se zastititi em ces nama nevernicima pokazati da gresimo.

  3. Vakcinacija stanovništva u Srbiji kao ključna aktivnost za rešavanje trenutnih problema usled epidemije virusa Covid-19 biće sprovedena prvo selektivno, tj. onima kojima je u ovom momentu najneophodnija, a kasnije i masovno! Svaka čast predsedniku Vučiću!

  4. Neophodno je da vakcinu primi neko iz vrha vlčasti kako bi se povećalo poverenje građana. Mnogi ljudi smatraju da je vakcina prebrzo napravljena i zato sumnjaju u njenu bezbednost.

  5. Dolazak vakcine u Srbiiju je znak da se pandemija blizi kraju i da se uskoro vracamo u normalne zivotne tokove.

  6. Sta „neko iz vlasti“???? Prvo ti, fikus, ministri i sva ona bagra iz skupstine!!!!!! Pa da vidimo za jedno mesec dana, ko ce da pretekne. Onda nastaviti sa vakcinisanjem „drugova“ clanova SNS, SPS, PUPS i ostalih podrepasa, botina iz „javnih preduzeca“, cuvara lika i dela vplhenog im vodje, pa tek onda poceti sa penzionerima, medicinarima, vojskom, policijom i ostatkom gradjana!!!!!!!!!!!! Jasno!?!?!?

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.