Vučić nema poverenja u policiju

Dok je bio premijer, Aleksandra Vučića, suprotno zakonu, štitila elitna jedinica Vojske Srbije - Kobre* Kobre su čuvale Tadića i Koštunicu. Nikolića obezbeđivala policija * Javnost nikada nije saznala u kom svojstvu su pripadnici Kobri bili u društvu Andreja Vučića tokom incidenta na Paradi ponosa
Rasformiranje jedinice MUP-a je pokazatelj animoziteta, smatra predsednik PSS-a

Ostavite komentar


  1. U vreme DS-a policija je sluzila za stranacko zaposljavanje, nije ni cudo sto predsednik vise veruje pripadnicima vojske.

  2. Da li je moguce da ga sada i zbog toga napadaju? Pa vi definitivno samo sedite kod kuce i smisljate nove teorije zavere.

  3. U bezbedonosnim službama još uvek ima ljudi koji su dozvolili da Đinđić bude ubijen. Sasvim je normalno da svi budu oprezni.

  4. Ne znam čemu tolika galama, čoveka štiti onaj u koga ima najviše poverenja. I sami ste napisali da ga čuvaju još od 2012. Zašto bi ih menjao, ako dobro rade svoj posao?

  5. Jedina Vučićeva greška je što je blag i demokrata prema ljudima koji su mirno gledali slom države i rast kriminala. Sve je to trebalo "metlom" odmah počistiti jer će ti ponovo saplesti državu ako ostanu.

  6. Nije mi samo jasno na koji propis se to gospodin Mijailovic poziva, kada u Zakonu piše "Predsednika Republike i članove njegovog domaćinstva obezbeđuju policija, Vojska Srbije i drugi organi u skladu s potrebama predsednika Republike i propisom koji donosi Vlada… " VOJSKA SRBIJE…piše jasno i glasno! Koji je njegov problem? Uveđen, ljubomoran… a još bitnije pitanje, Sa kojim pravom????

  7. Ovde se ne radi o poverenju ili nepoverenju. Nije važno ko ga obezbeđuje, bitno je da ima obezbeđenje, kao i svaki visoki državni funkcioner.

  8. Vučić je proterao policijski asambl koji je čuvao Nikolića. Kao što ne veruje Diplomi, tako ne veruje ni policiji koja ga je čuvala. Plaši se da se neumirena Diloma ne povampiri i krene da ga ruši.

  9. Видимо да је наш драги Инаугурант много храбар и нетреба му никакво обезбеђење.Јер воли Србију скоро исто као Савамалу!!!

  10. Jasan je pokušaj da u ovom tekstu se stvori nepoverenje između policije i vojske. Ali na vašu žalost ovaj pokušaj vam je toliko naivan da bi i dete u osnovnoj školi se na ovakav pokušaj nasmejalo.

  11. Koliko zna i Tadića su čuvali pripadnici vojske i tada se niste bunili, predsednik ima pravo da bira ko će da ga štiti, jer je ipak njegova glava u pitanju.

  12. Gospodine Mijailoviću zar vas nije sramota da koristite sindikat policije kako bi ste branili vaše poličke ideje, recite mi koje branio Tadića dok je bio predsednik.

  13. Svako se uzda u onog u koga veruje. Zašto bi polemisali o tome ko čuva Vučića?! Bitno je da je on bezbedan, a i mi

  14. Oko bezbednosti predsednika digla se fama ko ce da ga cuve ali njegova rec je zadnja i on sam odlucuje o tome.

  15. Da je Đinđić tada u svom obezbeđenju imao kobre verovatno bi sada bio živ, zato i poštujem odluku predsednika da ga oni čuvaju.

  16. Mijailoviću veliki je proble što veliki broj vas iz tog sindikata takođe sedi sa navijačkim grupama a i kada dođe do nekog većeg zločina vi samo okrenete glavu i prođete.

  17. Uvek sam imao više poverenja u pripadnike specijalnih vojnih jedinica nego u policiju, što su dokazali i u sukobima na prostoru bivše SFRJ.

  18. Ma,veruje on,policiju vodi njegov najveći klimoglavac/ćutolog,koga je tako toplo privio na grudi!-A Nejaki nebojša mu se odužuje najslađim:"Vučić"-Poslušajte,da se naježiš:"Vučić"!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.