Vučić nikad čuo za Krušik

Šta je predsednik Srbije govorio o aferi favorizovanja kompanije GIM na račun države

Ostavite komentar


  1. Ipak, iznenađuje opšta zavera ćutanja SVIH o najvećoj korupciji, ikada – što bi rekao njihov predsefnik Vučić, ne samo u Srbiji: „nestalih“ 4,5 – 5 MILIJARDI DOLARA za 130 hektara TERITORIJE Beograda u ujdurmi sa Arapinom za njihovo prozvani „Beograd na vodi“!

  2. Ko laze taj i krade.Ko podkrada sopstveni Narod(organizovano i brutalno)nije nikakav patriota vec samo produzena ruka Haradinajevih taksi i Blerovske “skole“….!

  3. Vuče, sine, glasao sam za tebe na predsedničkim izborima, agitovao na sve strane ( nikad nisam bio ni u jednoj partiji, stranci, pokretu ). Kad su te izbacili iz DS-a mislio sam da si se ratosiljao tereta koji ta stranka vuče. A onda, prc Milojka! Vratiš se u kaljugu odakle su te šutnuli i potoneš u taj glib. Što nisi pravio stranku sa mladim i pametnim ljudima? Šta bi falilo da je u toj stranki Bojan Đurić i slični? Sad si mi gori i od Tadića, i od Đilasa, i od Lutovca, i od … Kurte i Murte. I, veruj mi sine, pametni ti te vratolomije neće oprostiti. Živi bili pa videli. Sva ova tvoja pisanija posle toga je nevažna.

    1. Interesantno je da osobe koje podržavaju sadašnji režim, a to je važilo i za Miloševićevce, onu vrstu nepočinstva koju lako ‘previde’ kod svog idola (nekad Sloba – sloboda, sada Aca Srbin) lako uoče i pljuju kod političkog protivnika. Zar tebi ne smeta što je AV okrenuo leđa svom političkom ocu kad je onaj bio u haškom zatvoru? Što mu je Bler savetnik? Što je išao Klintonu na poklonjenje, pa ga onaj za nagradu tapšao po ramenu? Što sad hvali ubijenog Đinđića, a juče ga, kao i njegov tadašnji šef, pljuvao kad god je bio u prilici? Što je sad europejac a juče pljuvao istu EU? Što u suštini liže sve što je juče pljuvao?
      Pored vas takvih patriota, teško ovoj Srbiji.

      1. Pa Aca Srbin i jeste pravi srpski patriJota. Kvalitete koje ste nabrojali odlikuju pravog patriJotu, ne vidim u čemu je problem?

  4. Jeste da se prvorođeni uplatkao u izjavama o Krušilu, jeste da su izjave kontradiktore ali ostaje ono “ Pa šta“?

  5. Ma uskoro će Vučić početi sa pričom da je on godinama ukazivao na sistematsku pljačku u namenskoj industriji ali da nije imao dokaze koje su u stvari Đilas i Šolak sakrili ispod mosta na Adi dok su krali 619 miliona evra a sve da se SNS i njegova veličanstvena borba za Srbiju i srpsku nejač prikažu kao neuspešne.

  6. Objasni te nam termin ‘protivrecnih izjava’?!?!
    Ako slazem nesto, pa mi na nos bude natrljan dokaz da sam slagao,
    … pa ja onda, nemajuci kud’, pocinjem da se ‘pravim blesav’, i izbegavam temu, … zar se to na Srpskom Jeziku ne zove: Lazov i Manipulator a ne ‘Protivrecan’ ?!?! Sta li je to Ubica na tom novogovoru? ‘Eliminator vitalnih zivotnih funkcija’?!

  7. Nas normalne ili kako nas Predsednik države naziva
    Intelektualna elita , istina neće moći da se sakrije bar ne još za dugo ,Vučiću Aleksandre !

  8. Hilandar gori a vi zapeli Krušik pa Krušik. Dobro ne gori još a ko može da bude siguran da neće goreti u nekom budućem vremenu. Navalili ste ne zna siroma’ predsednik gde da udara pa udara sve redom ko maksim po diviziji.

  9. Ovo što rade prefarbani radikali može da prodje samo u Srbiji i nekoj banana državi. U svakoj uredenoj državi, posle ovoliko afera, Vučić i cela njegova kamarila bi zaglavili debelu robiju.

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.