Vučić o hapšenju Sergeja Trifunovića: Niko se od njegovih iz partije nije javio, a reagovali su na zadržavanje estradne umetnice

Ostavite komentar


  1. I dalje ne očekujem ništa manje od Sergeja nego da mu odgovori nešto tipa „Od**bi, žvalavi!“.

  2. Sergej Trifunović je kršio zakon zemlje u koju je ušao. I to uzastopno! Naravno da se srpska opozicija nije miješala jer su legalisti!
    Severina nije kršila nikakve zakone!
    Žalosno je predsjedniče Srbije da vi palamudite o nekakvom „utamničenju“ i lupetate svašta. Sergej Trifunović je cijelo vrijeme bio slobodan, a presudom suda od 60 dana uvjetno i 150€ sudskih troškova nismo zadovoljni mi Hrvati! Za sve ono što je Trifunović radio po Splitu i ono što je pisao o našoj policiji trebao je dobiti zabranu ulaska bar 3 godine!

  3. Važno je da se vučić javio.
    Dokon pop i ovnove krsti.
    A ovde se budale javljaju same.
    Na sve ima komentar, od rudarenja, do zdravstva, prosvete, nečije glume, vokalnih sposobnosti, da ne pričamo kako je fantastičan trener, selektor, inspektor, lekar, pravnik, komandant, premijer, diplomata , putar, rudar, pilot…profesionalni patriota za pare.
    Zatajio je kao sin, muž, otac, čovek…
    Nema osobine čoveka, samo ovna predvodnika.
    Samo što umesto zvonom, ovce okuplja ispred kamera i mikrofona svojih tv.

  4. ali stvarno matori nećemo da te pamtimo po ničem drugom nego po 24/7 spinovanju i okretanju stvarnosti . Po nijednom odgovorenom pitanju Po povazda kuknjavi i pozirišnim uzdisanjima Po nije 2 tone nego koje kilo Po tome kako ni palačinke nezna da umeša nego pola smese prospe pored dok meša Po tome kako je malo dete uveravao da treba da pije . ne po ovoj lažnoj brizi za Serža kojeg ne može ni da smisli . eto po tome ćemo da ga pamtimo .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.