Vučić o navodnoj povezanosti sa organizovanim kriminalom: Ne družim se sa kriminalcima

Ostavite komentar


  1. U pravu čovek…Ne druži se sa lošim momcima..( a i ko bi se od njih družio sa njim), ima ko je zadužen za to druženje,primanje „raporta“,prenošenja direktiva,kontrolu finans.tokova…
    E sad treba čekati da dođe vreme da ti ljudi progovore,da bi spasavali svoju „pozadinu“.. i ne da će se druži da lošim momcima,već će biti nerazdvojan…u Zsbeli,narabno…

  2. Pa koji jos kriminalac I mafijas priznaje da je to što jeste,isto rade i Alkoholicari i Narkomani,ni za živu glavu nece to da priznaju, zato se leče samo oni koji su to spremni da priznaju sebi,oni drugi kad tad završe ili u Zatvoru ili crknu kao pseta.

  3. Naravno da se nisi druzio, sa takvim smorom niko nije hteo da se druzi!

  4. Oskar je postao i stend up komičar? Prvi reket Srbije sa bratom vedri i oblači, od svih skuplja harač. a šta su ovi oko njega? prepošteni i naivni? Jedva čekam da prvog skleptaju u Gvantanamo, pa kad krene drukanje…ova Sky aplikacija će biti slikovnica.

  5. Mislim da je gospodnja u pravu , da će se poklati kao besni psi izmedju sebe .

  6. Je li bre Faraonu! A, da li je M.Radoičić kriminalac? Ubio tri Srbina i Albanca policajca i šta je on.Lepo ti reče, nije on akademik, slikar, već čovek koji je odrastao na ulici. E, moj prevarantu.

  7. Naravno da se ne druži, on je „šef“ a oni rade punom parom, nemaju vremena za druženje

  8. Zapitajte se samo kada ste čuli poslednji put da je neki ministar ( aktuelni ili bivši), direktor, dekan… odgovarao za kriminal. Pa ako se setite – vi javite. Zna se čiji su i ko ih štiti.

  9. A posao se dobija tako što se požališ savetnici da nemaš šta da jedeš?

  10. Vučko se zanosi da će ući u istoriju kao neko ko je Srbiju podigao na noge,a ustvari će ući u istoriju da je jadnu i naivnu Srbiju uvalio u dužničko ropstvo!Jadnik !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.