Vučić o tekstu o Fahriu Musliuu: Urušavate i uništavate tuđe porodice, zašto to radite? 1Foto: printscreen / TV Pink

Gostujući u Nacionalnom dnevniku na TV Pink predsednik Srbije Aleksandar Vučić je prokomentarisao tekst objavljen u denvenom listu i na portalu Danasa „Albanac u Beogradu“: Ko je Fahri Musliu, za koga Vučić govori da mu nije otac?“

„Prvo sam pozvao oca a on mi je rekao da su on i majka legli, onda se otac probudio verovatno zbog dušebrižnika koji jedva čekaju da jave negativnu vest, i tada sam se čuo sa njim.Gledao sam da ne budu previše povređeni, niko nije pucao u njih.“, izjavio je Vučić.

On je rekao da ovakva „haranga“ nikada nije viđena u Srbiji, kao da su dokumentarac na N1 i tekst u Danasu orkestrirani od strane liste „Srbija protiv nasilja“.

„Kada sam bio član SRS, Željko Mitrović je pripremio film protiv nas od nekih tri minuta, pola Srbije se tada diglo u finišu kampanje“, rekao je Vučić.

„Zbog tri minuta se cela Srbija podigla pred kraj kampanje, ali da vam neko pravi dvosatne filmove, da vam neko vređa majku, da vam neko za majku kaže da je sa nekim drugim pravila decu“, dodao je on.

On smatra da se na ovaj način urušavaju i uništavaju porodice.

„Urušavate i uništavate tuđe porodice, zašto to radite, ko je to vama uradio, jeste li čuli nekoga od nas da je govorio njihovim porodicama. Znate li kakva su imena njihovih majki i njihove dece, je l pitao nekad neko je li mu ovo pravi otac ili nije?“, zapitao je Vučić.

Naveo je i da je elementarna pristojnost ne mešati se u tuđe porodice.

„Elementarna pristojnost vam nalaže da to ne radite, to radite sa porodicama u Srbiji, nije to samo moja porodica u pitanju, vi ste spremni da srušite svaku porodicu u Srbiji“, rekao je Vučić

„Vi ste spremni da srušite sve što je tradicionalno, sve što je časno, sve što je važno za građane Srbije, i da nas vratite u vreme kada ste otimali, plačkali i urušavali našu zemlju“, zaključio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari