Vučić o zagađenju vazduha u Beogradu: Zbog čega niko ne kaže da je Zagreb zagađeniji

Ostavite komentar


  1. živim ovde, ne interesuje me ZG ili SA, neka sami brinu svoju brigu

    da se preCednik nije malo zaneo, pa mu se vratio apetit…on bi da sefuje na vecoj teritoriji…recimo, kao Tiito

    sto se tice litijuma, neka ga tamo gde jeste…a on ako hoće neka ga kopa u svojim Ćipulićima…a ođe ništa da nedira, jer mu ni deda nije ostavio

  2. Mi naftu da imamo, ni nju ne bi crpeli, jer je masna…

    Zamislite kad bi neko rekao Hrvatima da ne koriste primorje u turističke svrhe, zbog ekologije, nego da tamo gaje eko-koze i masline? E to vam je ovo sa Srbijom i litijumom.

  3. A sto vi ne kazete kolike su plate u Nemackoj? Nego mazete ovde ljudima oci kako smo stabilna drzava i super se zivi.

  4. On treba da prica o postavljenom pitanju u vezi zagadjenja Beograda, a ne koliko je Zagreb zagadjen

  5. Znaš li zašto? Ne dišem u Zagrebu! Srbin sam! Zagreb me zanima kao prošlogodišnji sneg!

  6. Pitam se dokle ce nasi politicki bilmezi da zveraju u tudje dvoriste, da okrivljuju prethodnu vlast i da nas zaglupljuju da nizasta nisu krivi. Koji je to debilni kretenizam sto potice sa najvisih vrhova vlasti. Strasno…

  7. Misli vise bi zaradio Rio Tinto
    A za zagadjenje – sta reci, neka smo mi zagadjeni samo da je komsija zagadjeniji

  8. Pa ako vec voli da se pravi pametan, zasto ne kaze koliko su npr cisti gradovi u Norveskoj, Svajcarskoj, Finskoj… Cemu stalno poredjenje sa najlosijima ajde malo poredjenje sa najboljima. Valjda tome treba da stremimo….

  9. zato druze jer je BG prvi na listi merenja zagadjenosti
    Nije Zagreb nego Beograd eto zato

  10. Kao prvo, ne živimo u Zagrebu već u Beogradu, pa iz tog razloga nema potrebe da znamo kakav je vazduh bilo gde. A što se tiče litijuma, Srbija, gradjani srbije, ne bi imali nikakvu „vajdu“, jedino ko bi profitirao je Rio Tinto. Plaćali bi državi naknadu za rudnu rentu, 2-3% i to je sve. Dakle, jedino bi profitirali oni, i verovatno još „poneki“ koji se zalažu za njih.

  11. Svasta! Upravo se vratim sa sluzbenog puta iz Zagreba: poletih u strasnom smogu/ magli iz Bgd, ali u Zagrebu je jasno i cisto i nebo i vazduh. Sokirano pitam taksistu da li imaju maglu? Ne, gospodja, nismo do sada…

  12. Predsedniče, litijum može biti i 200.000$ po toni – to ne bi bio prihod Srbije već onoga ko kopa litijum, dok bi nama plaćao samo rudnu rentu koja se ne menja promenom cene na tržištu. Prestanite da dezavuišete narod, vi ste nam predsednik pobogu.

  13. Sad sam pogledao mapu na IQair… Pa Zagreb uopšte nije zagađen, u rangu je sa ostatkom Evrope zapadne. A CELA SRBIJA je KANCER na mapi, cela je u crvenom, ne samo jedan grad.

  14. Kakav odgovor ,pa da li je ovo moguće ! Kakav bre litijum , kakvi rudnici , kakav bre Zagreb …Ahahahahahahahah vrh

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.