Vučić: Obaveštavaju me na svakih 15 minuta o nestalom novinaru

Ostavite komentar


  1. A da li su predsednika obavestili da se još ništa ne zna o povećanju plati i penzija, o čemu je on teatralno obavestio javnost na svojoj omiljenoj televiziji. Pa onda mu verujte!!!

  2. „Otišao sam daleko do krajnjih granica
    more je uzimalo od neba
    na drugoj strani znaci oluje
    vidio sam kako plaze u tami
    hladna noć pred velike događaje
    ne želim više da se sjećam
    znali su gdje će me naći…“

  3. Vučić: Obaveštavaju me na svakih 15 minuta o nestalom novinaru.
    Prije i posle kidnapovanja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Najvažnije je da je dotični obavešten. Pa tvoja funkcija je protokolarna. Ej, Srbijo… dokle. Iskreno se nadam da je nestali novinar dobro, dok je nekima sve marketing.

  5. „OBAVESTAVAJU“ ga na svakih 15 minuta kao sto su ga „obavestavali“ u „slucaju“ ubistva Olivera Ivanovica. Samo da ishod „obavestavanja“ bude slican ili isti. Jadna je ovo zemlja kada neko umisli da je sve i svja – nadcovek i bogom dat da nas pravi „kompletnim idiotima“.

  6. To što tebe obaveštavaju na petnaest minuta ne nzači ništa za mučenika Stefana.

  7. Pa sta mislite zasto je kreiran spin sa metanom u Beogradskom Vodovodu, ili je Lav Grigorije Pajkic ili Goran Vesic, ali oba treba da pokriju set neprijatnih vesti u narednim danima. Voleo bih da gresim i da ce se G. Cvetkovic pojaviti .

  8. ‘Ma kad je tako majstore onda je sve u redu’ Sta majka rodi, biraci izaberu to nema ni u crtanom romanu

  9. Predlažem da od ovog trenutka na svim elektronskim portalima prestane objavljivanje novih vesti u znak solidarnosti sa kolegom Cvetkovićem. Dok se Stefan ne pronađe ne treba izveštavati ni o Mundijalu, Vučiću, ni o vremenskoj prognozi, ni o čemu. Neka odjekne tišina!

  10. „Druze predsednice, probudite se, nestao je novinar!“
    „Zar je vec 22,30?“

  11. Kako da proverimo , da je Vučić podigao celu Srbiju na noge, sem mame i tate, u pronalaženju ubijenog novinara.?

  12. Ko ono beše ministar informisanja u vreme ubistva Slavka Ćuruvije? Iako nam je predsednik jedan vrlo smešan čovek i loš glumac koji nema u radnoj knjižici upisanog ni dana radnog staža na nekom realnom poslu, to uopšte ne znači da njegova vladavina nee koštati života mnoge ljude i propasti države Srbije.

  13. I, šta im kažeš – „ma ništa mi ne pričajte, sve znam“?
    Danas ignorisanje, sutra pretnje, prekosutra ljudi nestaju – to je tvoja vladavina.

  14. Pitaj gospodara severa kosova- Radojčića…i eto ti odgovora.
    Dno smo…dno.

  15. Kako Neša i Gašić da rade na pronalaženju novinara kad moraju svakih 15 minuta da obaveštavaju Vučića. Vučić, po običaju, laže i radi na promociji svoga veličanstva. Čovek sigurno nije zdrav, džaba mu to što je pametan. Možda?

  16. Za informaciju a možete i sami da pogledate na karti,Bela Crkva je daleko i od dunava i od kanala DTD gde su navodno vršili pretragu,ima par jezera gde je vađen šljunak veličine veće bare a druga stvar gde se kad neko nestane odma pretražuju vodotokovi osim ako se taj nestali nije kupao?Odakle im ideja odma da je završio u jezeru ili reci?!A ti ronioci koji traže nekoga na te tri udaljene i različite lokacije jezera,kanal DTD i dunav kao da traže iglu u plastu sena,sve u svemu ovaj put su nadmašili same sebe po lažima i glupostima plus ono javljanje na 15 minuta,kao šta zove ga i priča šta se dešava par minuta i onda opet za 12 min zove ponovo i tako ceo dan a nose akumulatore pored telefona,sramota u svakom slučaju ali ne njih nego njihove gazde iz EU!

  17. Ako te obaveštavaju u cik-cak, pošto nisi Napoleon pa da pričaš sa dvojicom istovremeno, znači da na svakih 7,5 minuta pričaš sa nekim od njih dvojice. Pa da li radiš bilo šta drugo osim žvalavljenja sa Bata Gašom, koji je poznat koliko poštuje novinare i sa onim što mu se nadimak ne spomin je ako hoćeš da ti objave komentar a koji je poznat po tome kako efikasno rešava probleme kriminala u Srbiji!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.