Vučić obišao radnike u Surčinu: Delfinarijum i akvarijum do kraja 2026. godine 1Foto: Instagram @buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas gradilište i radnike u Surčinu, gde se gradi kompleks za EXPO 2027, a potom je sa radnicima i ručao, objavljeno je na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

„Svi ovi ljudi znaju da, osim što zarađuju za život za sebe i svoje porodice, znaju i da učestvuju u nečemu što je istorijska stvar i znaju da će i njihova deca i unuci da kažu da su njihovi očevi i deke pravili istoriju. To se neće promeniti šta god radili“, rekao je Vučić.

Vučić je rekao da se plaši da li će ispoštovati rok za stadion, ali su ga radnici uveravali da će se sve stići na vreme.

Polagao sam „Timovi i timski rad“ na fakultetu, danas „Psihološku pripremu“. Mnogo sam srećan kad vidim ovakav motivisan i pozitivan tim. Da ja ne kvarim i ne glumim trenera. Moje je da budem pesimista, rekao je Vučić i naglasio da je položio ispite.

Vučić je najavio da će do kraja 2026. godine će biti gotov Delfinarijum, kao što će i kod Ušća biti gotov akvarijum.

Ovde će kvadrat biti skuplji, nego u centru grada. Pristan će biti na kilometar odavde. Imaćete bulevar, vozila koja nemaju vozače. Ko god bude ovde živeo, biće na najboljem mestu. Potpuno novi centar Beograda, rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari