Vučić obišao radnike u Surčinu: Delfinarijum i akvarijum do kraja 2026. godine

Ostavite komentar


  1. Lepo obišao radnike nema strpljenja za odlaganje posla ni na plus 50 realnih na suncu pa umesto vanrednog stanja obeca im iskreno da ce im biti gore

  2. Na delu je opsta pljacka naroda Srbije ….i dok je narod sludjen i zaplasen opozicija je kilava tako da uzurpatoru sve polazi za rukom da nas skine gole i ostavi u potpunom siromastvu.

  3. A gde su sada oni sto brinu o zivotinjama. Delfinarijum ? Zatvor i muciliste za predivne i ekstremno pametne zivotinje.

  4. Samo hleba i igara. Samo da zakazes oči primitivnima koji za tebe glasaju. Mars more. A tek što će te zivotinje da pate. Tamo gde je razvijena svest se delfinarijum i i akvarijumu zatvaraju, a ovde sve nazadno. Prvo ćemo da ih otvorimo pa da stvaramo kad nam svest stari?!!?

  5. Debilinarijum ili magarinarijum da nam napravis precednice, to bi nam vise odgovaralo. Bas, bas.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.