Vučić: Od 15. oktobra počinje proizvodnja Sinofarm vakcina u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Taman kad ne bude pandemije.Nama ostaje dug.Kad je AV postao komunista ?Znaju li kinezi da je on antikomunista u biti.Pravi posao kao i sa ruskom puniće bočice,lakovati u kutije ako dobro plate daće da i lepe etikete.To nikome neće trebati,a neko će platiti za prepravku šupe u fabriku.Šta bi sa Galenikom koja ima sto puta bolju tehniku,laboratorije.Savetujem svima da više ne traže ni ruske ni kineske vakcine bez dokaza da su rađene u mini tj rusiji.

    1. Dragi Dragane ,pa ima li ijedan potez države koji bi tebi vratio osmeh na lice i ulio malo optimizma?Zašto tako crno sve vidiš?Bilo bi dobro da nam napišeš kako bi Ti radio na boljoj budućnosti Srbije.

    2. Korona je tu da ostane. BIce sezonski virus kao grip, tako da ce biznis sa vakcinama verovatno biti vrlo unosan…

  2. Treba non stop podsećati radikale i neoradikale na njihovo urnisanje Srbije.Bila jednom jedna lepa i jaka Srbija.Onda se pojavi sloba i sa crvenim vojvodom uništi sve.Srbija imala moćnu farmaceutsku industriju.Imala je i TORLAK koji je proizvodio sve moguće vakcine.Onda su stručnjaci klimoglavci svojom nepameti odradili posao.koji ni Tachi, ni Gotovina … ne bi tako surovo…

    1. Bravo Dzek. Niko nas nije unistio kao nasi domaci izrodi. Sps/srs/sns/ds/dss/spo itd.itd…Sve go lopov, baraba i nesposobnjakovic. YU je bila svetski faktor. Sada smo u rangu Albanije.

      1. U kom naucnom casopisu su objavljeni dokazi efikasnosti Sinofarm vakcine?
        Za koju starosnu grupu je dizajnirana i zasto se u samoj Kini ne daje osobama starijim od 70 godina?

  3. Pa kako to mislite da ce se odvijati pandemija do 15 oktobra aktuelni Predsednice Srbije i SNS-a ? Koga vi to mislite da vakcinisete u Srbiji, jer se, kako se ispostavlja, krug vakcinisanih i onih koji ne zele da se vakcinisu vec zatvorio. Sta znaci vaa izjava „apelovao na sve građane da traže da se vakcinišu, a od vlasti da poziva građane da se svi imunizuju“ ? Sta znaci „Kada imate sada koronu, jasno je da će za godinu ili deset doći novi virus“ ?
    Sta znaci „Ovde ne možete reći da je vakcinacija obavezna, ali kao da jeste, jer je više od 50 odsto građana vakcinisano“ ? Kojih 50 posto gradjana Predsednice ? Kakvo je to zastrasivanje, mangupiranje i bezocne lazi ?!

  4. A da se Rusi ne naljute ili je to tvoja već poznata predizborna kampanja i šta to treba da znači da virus KOVID 19 menja sezonski grip, pa će vakcinacija biti obavezna svake godine.

  5. Nije baš dobra vest da moraćemo svake godine da se vakcinišemo, ali izgleda moći ćemo i mi proizvoditi.

  6. Kakav bre oktobar? Ja podržavam da Torlak pravi i da obavezno ostane državni, ali u planu je komercijalna fabrika za vakcine. Znači smatraju da su vakcine biznis?

    1. Vakcine ne proizvode mnoge moćne države sa boljom opremom, a mi ćemo samo da pakujemo. Trućanja nikad dosta, a i hvalospeva kako mi sve možemo.

  7. Molio bih dobre novinare Danasa da istraze zasto i u kom svojstvu su na rucku pre nekoliko dan bili na rucku nov vodja navijaca Partizana Kurta sa svojom kriminalnom ekipom ( inace mnogo dobar drug sina) i Zvezdana Terzic. Sta se to kuva? Pozdrav svim postenim Srbima da izdrze ovaj zulum neverovatno bezobraznih ljudi na vlasti.

  8. Krem čorba od bundeve sa belim lukom je efikasna
    u borbi protiv korone kao ruska i kineska vakcina zajedno.

  9. Uz pomoć UEA i Kine imaćemo fabriku za proizvodnju vakcine protiv koronavirusa.

  10. Kakav 15 oktobar, ima da krene proizvodnja vec 14 oktobra u 20h.Boze Ne znam ko je ludji ili ovaj sto lupeta ili mi koji uopste to slusamo

  11. Ocigledno je da se politicki covidoterorizam osladio politicarima te se trude da postane sastivni deo sistema upravljana masama.

  12. Ako primimo kinesku ili rusku vakcinu hoćemo moći da idemo u šoping u Milano?

Ostavite komentar


Društvo

"Predsednik mesne zajednice rekao da se strpim dok prođu izbori i da ne dižem buku": Saši Lukiću dvorište više od pola godine pliva u fekalnim vodama, nadležni ne rešavaju problem 10

„Predsednik mesne zajednice rekao da se strpim dok prođu izbori i da ne dižem buku“: Saši Lukiću dvorište više od pola godine pliva u fekalnim vodama, nadležni ne rešavaju problem

Saša Lukić iz sela Vlaška kod Mladenovca već osam meseci ne može da boravi u svojoj kući u tom selu, jer je početkom decembra prošle godine, prilikom pražnjenja septičke jame koju koristi obližnja osnovna škola, kamion propao u zemlju i oštetio septičku jamu iz koje od tada fekalna voda curi u Lukićevo dvorište.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.