Vučić: Od marta izgradnja kanalizacije na levoj obali Dunava

Ostavite komentar


  1. U kojoj normalnoj zemlji se presednik bavi izgradnjom kanalizacije?Covek je non stop u izbornoj kampanji.

    1. Interesantni mu toaleti i sve sto ima veze sa kanalizacijom od samih pocetaka, obecao je da ce posetiti sve skolske mokre cvorove.

    2. Ovo što je sada obilazio uopšte nije u okviru izborne kampanje.Zašto je tako teško verovati da se neko zaista interesuje i brine za svoj narod?!

  2. Канализација у Борчи. Овчи и Крњачи Весића спасава, оћу рећи, оно што иде кроз њу.Шта су ти пријатељи?Док ово пишем ЧСГ (човек са грешком) обећава 80 милиона евра за канализацију.Бре, само обећава.Бре, бре!А сада све то објашљава бивши ДСС-овац.Вели, и да је била канализација, било би исто.Ша што онда обећавате 80 милиона еврића?

  3. Fascinantno je da preCednika nije blam da prica o kanalizaciji u buducem vremenu, i to u 21. veku. Nije od novogodisnje rasvete za kanalizaciju preteklo od kad je sns na vlasti??????

    1. Meni je fascinantno da predsednik Srbije za osnovne zivotne uslove kaze da su preskupa investicija. Pa ne znam vucicu, da se iselimo mi, da ti ne smetamo?

    2. Ako ne pretekne od novogodišnje rasvete, pretećiće sigurno od nacionalnog stadiona, za koji je Siniša Mali najavio formiranje radne grupe, samo par dana pre ovih poplava!
      Ako za nacionalni stadion najavljuju da vredi oko 250 miliona, a kanalizicija u Borči 80 miliona, rešenje je vrlo jednostavno: neka naprave za 30% manji stadion i eto para i za kanalizaciju i za stadion!
      Ali i to je sitnica prema jučerašnjoj (opet) najavi Vučića da Srbija pokreće investicioni ciklus od 5 do 10 MILIJARDI evra! (Baš je lepo kad neko navede tako preciznu i jasnu cifru!)
      Tu bi stvarno mogla da se bez problema udene sića od 80 miliona za kanalizaciju. Samo kad bismo još negde našli tih 5 do 10 milijardi… Koliko ja znam, nigde ih niko nije izgubio da bismo ih mi našli!

  4. Ako se predsednik države bavi kanalizacijom, logično je da se premijer(ka) bavi vodokotlićima i planskom zamenom gumica na slavinama.

    1. kada ovom dvojcu stručnjaka opšte prakse dodate i trećeg , iz no gud-a vesića, može se pristupiti realizaciji vizije radovana III – da se o istom trošku grade- buše – i metro i kanalizascija .

  5. Treba nazvati posledice svojim pravim imenom. Ali u Srbiji dok neko ne omasti resetke nista nece biti.

  6. Odlicna vest! Sa tim sredstvima planiranim za izgradnju kanalizacije, znatno ce se unaprediti uredjenje grada i smanjiti rizik od poplava. Jos jedan dokaz da su svi gradjani ove zemlje podjednako vazni i bitni i da o njima ima ko da brine! Svaka cast nasem predsedniku na brizi, pozrtvovanju i posvecenosti svim problemima koje zadese nase stanovnistvo i nasu drzavu!

    1. Sramota me je što delim ime sa nekim poput Vas. Nek dođe i do Batajnice i mnogo užih delova geada. Batajnici i Busijama je već obećao pre prošlih izbora a septičke jame opet prelivaju kod bolo koje jače kiše. Bravo Vučiću, bravo botino Šomi sram da te bude.

    2. Uobičajena Vučićeva lagarija naroda. Zašto baš početak radova pred planirane izbore 2020. g.- zašto ne npr. već u novembru ove godine? Zar planeri ne mogu da prionu na posao i sve srede za dva, tri meseca? Mogu, ali se to ne uklapa u Vučićevu šemu zamajavanja naroda. Ako bi bageri izašli na teren u novembru o.g. pa po običaju za nedelju, dve prestali da rade, sa izgovorom da vremenski uslovi ne odgovaraju radovima, odrazilo bi se to, zbog dugog vremenskog perioda, loše na prevarene glasače. Ovako, ako počnu tobože u martu pred same izbore da rade, odmah posle „pobede“ čije se „nameštanje“ već danas uveliko priprema, mogu da povuku bagere i radnike sa terena bez posledica po rezulte glasanja. I tako u krug, do sledeće poplave! Sve već viđeno, sve se već događalo!

    3. Haha. Takvih vesti na pretek. Prsti sve od obecanja, novih puteva. Pinokiju raste nos svakodnevno

  7. Ekipa ne zna se koja visprenija. Od obecatora ili ovih sto gradili divlje. To je Srbija. Mutno i mutno i mutno.

  8. Ljudi to je krajnji domet naseg predsednika. Ako ste mislili da se on može baviti medjudržavničkom politikom grdno se varate.

  9. Tako je, predsednik je pokazao da je covek od reci! Ispunice i ovo obecanje…

  10. A kada će da počne izgradnja kanalizacije u Ripnju – to je predsednik obećao na predizbornom skupu u februaru 2018. – reče ‘ počinje u martu…’, a Zorana je potvrdila iz prvog reda !!??

  11. samo neupućen čovek može dati ovakvo obećanje .Zauvek će biti vode u ovom područiju jer je ispod nasipa peskovita podloga i zakon spojenih sudova sa velikom površinom obale je nemoguće rešiti kolektorima …

  12. AV to ne obećava radi zaštite od poplava, već prvenstveno zbog interesa da tu gradi tzv. treći Beograd. Njegovi su već za bagatelu kupili ili oteli zemljište koje će skupo prodavati kada tome dodje vreme.

  13. Svako obecanje do sada je ispunjeno, pa ne sumnjamo ni u ovo. Ovo je sjajna vest, od izuzetne vaznosti za ljude koji zive u ovim naseljima. Radujemo se tome.

  14. Nadam se i čvrsto verujem da će predsednik ispuniti obećanje, 21. vek je, a mi u Kotežu još uvek nemamo kanalizaciju!!!

  15. To je preskupa investicija, ali da će jednom zauvek da im se reši problem i sa fekalnim izlivima i svim ostalim. Obecano je i verujem da ce se uraditi.

  16. Tako rade najbolji lideri, sve pohvale za Aleksandra Vučića. Opozicija neka gleda i uči od boljih ili neka zažmuri i nastavi da obmanjuje narod.

  17. Srbija misli o svojim građanima i predsednikce ispuniti svoje obecanje!

  18. Jedini način za rešavanje problema je izgradnja nove kanalizacione mreže.

  19. Lepa vest za stanovnike Borce, vlast se trudi da adekvatno resi problem.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.