Vučić odgovorio Ponošu: U Loznici sam dobio 67 odsto glasova, a junak Ponoš ni 11 1Foto: Printscreen Pink

To koliko se plašim videće narednih dana. Nisma se plašio ni kad su me čekali sa motkama. Nisam se plašio, sem boga. Oni polaze od sebe, tako je i kod odluka koje su vezane za litijum. Jezik uvreda je nešto što im priliči, rekao je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, odgovarajući lideru Srbija centra Zdravku Ponošu.

Ponoš je uputio je poruku Vučiću zbog njegove odluke da naredne dane provede u kasarni u Loznici.

On je na društvenoj mreži Iks pitao Vučića zašto se skriva u kasarni i zbog čega, navodeći da ga „čeka publika na lozničkom šetalištu“.

„Otišao u Loznicu da narodu objasni sve oko litijuma. Pa što si se ko miš sakrio u kasarnu? Objašnjavaš vojnicima? Poseti školu u Gornjim Nedeljicama, spremi deci palačinke. Čeka te publika na lozničkom šetalištu da njima glumiš ludilo kao u kasarni“, napisao je Ponoš na društvenoj mreži Iks.

Vučić je rekao da niko nije video rezultate izbora u Loznici.

– Dobio sam 67 odsto glasova u Loznici u prvom krugu. A Zdravko Ponoš, veliki junak, koji mi preti narodom nije dobio ni 11 odsto. Mislite li da su ovde ljudi ludi i da ne znaju ko je doveo fabrike – pitao je Vučić.

A kada je reč o strahu i odlasku u Nedeljice, kada bi otišao onda će biti da decu zloupotrebljavam.

– Podsetite ih na to ko je kukavica narednih dana. Svako veče ću da šetam Loznicom – kazao je on.

Najavio je da će napraviti otvoren skup na koji će da pozove sve koji se protive iskopavanju jadarita da bi se razgovaralo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari