Vučić: Platiti porez patriotizam

Ostavite komentar


  1. E , ta Ti valja.
    Plati Porez i postuj Zakon i makar bio nakaradan,ali ima da ga postujes.

  2. Redovnim placanjem poreza puni se budzet i stvaraju pretpostavke za ulaganja u svim oblastima.

  3. Vučiću, podržavamo te u borbi za plaćanje poreza ovoj državi i svakoj drugoj borbi za Srbiju! Mnoge stvari si promenio, a znamo da ćeš još štošta promeniti na bolje! Veliki si patriota i principijelan čovek, sa revolucionarnim idejama i velikom hrabrošću! Molim te, istraj u ovoj borbi i neka svako plati onoliko koliko duguje državi! Nemoj imati milosti prema novokomponovanim, i svim drugim, bogatašima! Neka se sprovede istraga o poreklu imovine i neka se vrati mogućnost konfiskovanja nelegalno stečene imovine i astronomske kazne za neplaćanje i utaju poreza! Pozdrav od ljudi, koji su završili državne fakultete i svaki ispit položili na legalan način, radeći istovremeno preko studentske zadruge!

  4. Ako volimo svoju zemlju,onda je plaćanje poreza najmanje što možemo da učinimo.

  5. A kada namerava neki dinar od tih poreza zaista da odvoji za bolnice, škole, obdaništa, mostove… Do sada nismo videli APSOLUTNO NIŠTA na tom polju. Zna samo da otima tuđe!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.