Vučić posle sastanka sa Makronom: Važan i sadržajan susret sa prijateljem

Ostavite komentar


  1. Jak prijatelj i još nece da promeni stav o KiM.Šta ce ti onda neprijatelji.Što ga nisi pitao kada ce Korzika da postane nezavisna ili Martinik ili…..

  2. Вучић се надвио ко орлушина на овог француског креглана… такозваног „пријатеља“

  3. Vučić je odvratno dosadan !pojavljuje se na svim tv. Nacionalnim koje narod plaća a on ih prisvoio! Narode prestanimo plaćati pretplatu !

Ostavite komentar


Društvo

Oglasio se Dačić o slanju policajaca u Republiku Srpsku 10

Oglasio se Dačić o slanju policajaca u Republiku Srpsku

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da, imajući u vidu da bošnjački političari u BiH od najnormalnije stvari policijske saradnje u turističkoj sezoni kreiraju političke spletke i pretnje, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije neće uputiti policajce u Republiku Srpsku, kako to ne bi bio veštački razlog za napade na Srbiju i srpski narod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.