Vučić potpisao saglasnost za vojni rok od 75 dana

Ostavite komentar


  1. ukinuo je sve institucije, predao Kosovo, mislim da treba da ukine i vojsku i ovako kakva je ničemu ne služi osim za smotre i parade što trenutni broj u potpunosti zadovoljava

  2. Da pravimo i stvaramo i saljemo u Ukrajinu, a nasu vojnu industriju lagano pripremamo za prodaju starncima ili privatnicima. Eto to nas dragi takozvani „vrhovni komandant“,( sto inace ne postoji u nasem Ustavu, osim u ratnim okolnostima) , nastavlja da sibibicari po Srbiji.

  3. Ne postoji zvanje „vrhovni komandant“
    To što njemu to zvanje godi uhu može se podvesti pod još jedan oblik kršenja Ustava.

  4. Ja nisam ubeđen da je Vučić služio Vojsku.
    Sve se dešavalo u početku raspada Juge, pa kada se poređa vreme kada je on završio fakultet, kada je izbio sukob u BiH, kada je on postao član i sekretar radikala, kada je počeo da radi na Palama itd., nisam našao vremenski prostor kada je on to mogao da služi vojni rok od godinu dana.

  5. Ne iznenadjuje sto je Vucic potpisao saglasnost jer je navedeni navikao na promasaje.Vracanje vojnog roka jeste veliki promasaj.

  6. A sa kime je to potpisao saglasnost ? I to za vojni rok od 75 dana ? Da li igde na svetu postoji ovakva glupost i uvreda pameti ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. i 15. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.