Vučić poziva na objavljivanje podataka, a Vlada ih uskraćuje

Nakon pisanja Danasa predsednik Srbije „podstakao“ nadležne da dostave informacije o nabavljanju medicinske opreme tokom vanrednog stanja

Ostavite komentar


  1. Dobri car i zli doglavnici. Izlizano, ofucano. Ne umete bolje da agitujete, a tolike pare bacamo vašim piarovima, propagandistima i „ekspertima“ za mlevenje narodnog mozga…

    1. Kad lisica traži da se kokoške prebroje, onda ti se upale svi alarmi.

      1. Ha ha ha. Dobar.
        Zato samo Bojkot. Uskoro cemo poceti i porez da bojkotujemo, kakao smo turke naucili pameti i ove cemo.

        1. Uveliko već porez, a sad je vreme da se više nijedan račun ne plaća, ne registruje auto itd.

        2. Ne bih ti baš savetovao da bojkotuješ porez. Očigledno si potpuno neupućen.

  2. Bilo bi interes građana da Toplički centar dostavi podatke o preduzetim merama, o radu za vreme epidemije, o broju umrlih i zašto toliki broj kada se na vreme dobilo naređenje o vanrednim merama, o rezervama koje je svaki okrug pa i tiplkički imao obavezu da ima za slučaj vanrednih situacija, Koliko su kojih sredstava zaštite dobili i od koje ustanove, …. Lako je napadati Vladu kada nema ko da je brani ali hajde da vidimo vaš rad. Makar i nakinxuren…

  3. Jedan duva, drugi ladi.
    I tako preko osam NASIH godina pojedose sns_ovce.

    1. Vi opozicioni botovi ste gori od SNS botova. Budite pošteni, pa recite da je tako 20 godina. Slobu podrazumevam, jer kod njega nije ni smelo da se pita. Ovako, samo nam ogadiste opoziciju još više, jer se pravite da je tada bilo bolje. Recite, jeste, bilo je gore, pa ćemo onda barem znati da priznajete greške.

      1. Najpre, to što neko misli svojom glavom, ne znači da simpatiše opoziciju, a najmanje da je bot, a potom, od vašeg klana, gore pojave na političkoj i ekonomskoj sceni ne postoje. Dobro je samo vama bez zanimanja koji ste došli u situaciju da mislite da ste nešto, dok intelektualci i dobri majstori koji nisu pobegli od vašeg blagostanja motaju kablove po robovlasničkim firmama. Samo, okreće se kolo sreće…

        1. Meni je i više nego dobro, ali ne zato što sam bez zanimanja, već zbog svog rada. Po zanimanju sam programer i ni na koji način ne zavisim od države. Mogu da radim sa bilo kog mesta ove planete, samo da imam struju i internet. Ali bih voleo da ova država bude normalno mesto, pa da ne moram da idem odavde, a idem samo da se ne bih nervirao, ne zbog novca. I nikako ne mislim da će dolaskom SZS nešto da se promeni na bolje, već će biti slično, možda malo bolje, ali možda i malo gore. Ljudi koji misle da će biti bolje, možda razmišljaju svojom glavom, ali teško da ima nečega u toj glavi.

        2. To što me svrstavate u klan SNS-a samo govori da slabo možete da razmišljate svojom glavom.

          1. Ajd prilezi u kaljugu ,znaš kako je udobno , ima svega ovde ,parazita ,naprednjaka, ne vidi te Predator onim infracrvenim zrakom,ma milina.... kaže:

            To sto kao ne vidis razliku u SZS i SNS te i definiše botom.
            Ako je tebi AV podnošljiv onda nisi normalan. Đilas moze da dodje na vlast ili bilo ko drugi ali posle 4 godine ima da leti. Kao i svi u narednih 30 godina dok ne shvate da su tu zbog nas a ne položaja. A SNS pravi turkmeniju od naroda i države. Tako da ne vidim razlog da branis Vucica zato sto je Djilas isti takav ili zato sto nema niko bolji. Dok ih ne promenimo necemo znati ima li bolji.
            I nije mi jasno koga ti ovde onda kao braniš? Stav ti je da ostane AV dok se ne pojavi neko bolji ? Šta kk?
            I nazivaju te botom jer pola bootova ima kao taj neutralan stav al si ga ti magistrirao…. onda ako nisi bot onda si samo glup. Jos gore…

  4. Pa svi smo ludi, , a ti jadan nesto trazis, a tebi neko nesto ne da, PA ZAR NISI SVESTAN DA SI SVAKI DAN U SERIJALU VLADALAC, TU TI NEMA RAVNOG
    SVETSKI I OLIMPIJSKI SI SAMPION U LAGANJU

  5. On je pokazao bezbroj puta do sada da se ne usteze da govori neistinu. Valjda je vreme da se pocne i tretirati kao takav.

  6. Što je taj Vučic pošten čovek.
    Mogu da zamislim tu situaciju gde on od AB moli da se objave podaci, a ona mu kaze-AV ne moze, ko te šiša. Bas uverljivo i dirljivo.

  7. On je „dobar policajac“, a ostatak njegove sekte je „loš policajac“ i tako već osam godina. Samo neko ko nema dodira sa realnošću može da veruje u ovaj očigledan cirkus. No, kakvi su im glasači i članstvo, toliko su i kreativni.

    1. Njemu neko nesto ne da, ma hajte? Pa evo I izvrsitelji plene onih kukavnih 100 e duznicima pa zna se gde ce te pare, zamisli te bruku. Ma ovo nije drzava. Ne znam ni sta je.

  8. Zašto vlada da objavi izveštaj kad je sve vreme govorio da on lično nabavlja respiratore. Nije valjda lagao? A… jeste.

    1. Dok sam ziv,svoj glas na izborima dajem Aleksandru Vucicu. Pa zar ozbiljno mislite,da postoji neko bolji,pametniji,posteniji u zemlji Srbiji od aktuelnih politicara.Inace,sam lekar,specijalista,radim u Hitnoj pomoci vec 16 godina.Dovoljno dugo, da me vise nista ne moze zacuditi, mozda ponekad ljudska glupost,pohlepa i sl.

  9. Ma ne sme niko da se pravi ziv od diktatora a kamo li nesto da kaze sto se njemu ne bi svidelo, svi smo njegovi taoci pa i njegova vlada, skupstina i poslanici,treba ga pustiti do kraja da izivljava svoje ludilo pa ce sam sebi doci glave od tolikih lazi i manipulacija, sve na kraju izbije na povrsinu pa i njegovo ludilo ne moze da se sakrije.

  10. Za vreme epidemije, vlast je uvela vanredno stanje, suspendovala Zakon o javnim nabavkama i kupovala robu i usluge mimo zakona, u četiri oka. Dobro bi bilo da se objavi koliko novca su potrosili ministri, direktori javnih preduzeća, agencija, zavoda, ustanova i predsednici opština za razne nabavke – od toalet papira do kompjutera i urbanističkih projekata.

  11. Hahaha pa to je zato što nisu nabili niti jedan, još jedna laž nazadnjaka kao i sve za ovih jadnih osam godina…

  12. Još jedan vučić vid sprdnje sa držaom i narodom. Lažov je vido u filmovima igru dobrih i loših policajaca, pa imitira to praveći budalama nesposobnjakoviće koje je sam postavio u vladu, na čelu sa nesrećnom, promašenom premijerkom brnabić.

  13. …da vide koliko STE brige i truda uložili….HAHAHAHAHA
    I krvi,i suza,i neprospavanih noći…šmrc,šmrc…
    Koliko će još dugo živeti ovce koje pasu ovakvu dramu…? Da znam,da se hibernizujem.

  14. Sve trazene podatke, dragi nam predsednik, objavice u svojim memoarima „Kako sam unistio Srbiju“, za jedno, cetrdeset godina.

  15. „firer“ sve radi da zaludjuje narod. Sta se folira kad niko ne moze da uradi nista bez njegovog odobrenja.

  16. Klasican SNS fazon, pravis se blesav, par dana, dok naivni Srbi ne zaborave. Vise puta oproban fazon koji jako uspesno deluje.

  17. On kao hoce al oni mu ne daju. Repriza reprize.Zar ne vidite da su vam se metode foliranja olinjale i izlizale od preterane upotrebe ?

  18. Kupuje se vreme. I onda se pojavi nova afera, a stara padne u zaborav. Tako je bilo- Asomakum, Helikopter, Savamala, Jajinci, Kopernikus, Kopaonik, Doljevci, Krusik, Jovanjica… Evo i respiratora. Prosto da zakljucis da Ana sabotira „prepostenog“ Vucica. Koji je nabavljao „na crno-na belo“, a misli da je sve po zakonu. Nase pravo da ne znamo nista. Ni gde, ni kome idu nasi novci.

  19. Dok sam ziv,svoj glas na izborima dajem Aleksandru Vucicu. Pa zar ozbiljno mislite,da postoji neko bolji,pametniji,posteniji u zemlji Srbiji od aktuelnih politicara.Inace,sam lekar,specijalista,radim u Hitnoj pomoci vec 16 godina.Dovoljno dugo, da me vise nista ne moze zacuditi, mozda ponekad ljudska glupost,pohlepa i sl.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.