Vučić pozvao nadležne da saznaju ko je političar optužen za pedofiliju

Ostavite komentar


  1. U tom malom gradu ima vise poznatih tipova sa takvom frizurom, siluetom i neobicnim nadimkom…..

  2. Kako bilo koji gradjanin, pa cak i Predsednik Vucic sme da bude upoznat sa detaljima iz istrage. Zar nisu istrage tajne. I nije li ovo mesanje izvrsne vlasti u tuzilacku vlast.
    E, moj pravniku, i to jos najboljem studentu. Ili ne znas za princip podele vlasti, pa se non-stop mesas u rad suda i tuzilastva, ili svesno dajes informacije da Juric nije dao konkretne podatke o politicaru pedofilu, da bi porucio tuziocu- ti ne smes da istrazujes politicara pedofila, jer ja kaze da nema dokaza, iako se oni mogu pojaviti svakog casa, ili su se vec pojavili, ali ih neko pod pretnjom drzi u fioci.
    Toliko o nezavisnosti tuzilastva i suda. Jos jedan dokaz, posle uzurpiranih medija, da u Srbiji demokratija prozivljava najteze dane. Isad ce neko da glasa za takve, koji rade sta hoce i nemaju odgovornost za svoje brljotine

  3. Juric je za sada nedorecen, ali niko mu ne zamera jer je strasno ono sto je doziveo kao otac.

  4. G din Jurić je naravno dao ime i prezime pedofila političara, ali ga namešteni tužilac neće odati , jer se taj nalazi na Vučićevoj listi plaćenih botova. Cela priča će tako biti zataškana, gdin Jurić će kod režima postati persona non grata, a možda će za to vreme pronaći tog pedofila političara u redovima fašističke bojkot opozicije!

  5. Pedofilija je opasna po drustvo i takvi ljudi ne smeju nitice biti zasticeni.

  6. Jedno su nagađanja ,drugo dokazi.Kao i do sada,svako onaj ko nije radio ispravno ,pogotovo kada su osetljive teme bile u pitanju,nije bilo povlašćenih ,ako je neko od političara uradio tako nešto ,naravno da će odgovorati,i da ga ova vlast neće štititi,kao što je do sada bio slučaj.

  7. Sad se sve koristi u političkoj kampanji, ako zna ime i ima dokaze Jurić jednostavno ih preda policiji, koja dalje radi svoj posao.

    1. Polako, … mozda je SNSov clan pa ce za kaznu dobiti ‘partijsku prekomandu’ u Krusik ili Ivanjicu?!

    2. Zlostavljanje dece,je zlocin koji mora najrigoroznije da se kaznjava.Ima li sta strasnije od toga.

  8. „… dade …“?!
    Vreme je za Lektora sa punim radnim vremenom i zavrsenom srednjom skolom?

  9. Eeee . . . koliko nam Aca “ vladalac “ ima ideja , bas pred glasanje , slicnih , kao i “ molba “ za objavu ugovora ( muljanja i ugradnju ) oko nabavke medecinske opreme , kojima eto Vlada i Premijer ( kojima je istekao mandat ) “ odlazu “ javnu informaciju a “ sef “ ih moli pa moli . . . ali . . . medju nama . . . “ sef “ zna sve jer su BIA , MUP i sve ostale sluzbe ( znane i neznane ) pod cvrstom kontrolim pa “ vladalac “ zna identitet osobe o kojoj prica gospodin Juric ali cuva “ dosije “ za . . . znate vec . . .

  10. A otkud ti znas sta je on rekao u tuzilastvu? Po kom clanu zakona je tuzilac referisao Vucicu sta je Juric rekao na saslusanju. Ako ima podatke ovakvom tuziocu i policiji i ne treba da ih da.

    1. Jedino ako lično i poznaje tog pedofila…možda se sa njim i druži, veseli, tuguje i raduje jadnom životiću.

  11. bolje na vreme otkriti sve detalje vezano za pedofilicare nego da bude kasno da ne naprave stetu

  12. Jurić bi pod hitno trebao nadležnim organima da dostavi sve što ima o navodnom pedofilu, jer će u suprotnom još neko dete stradati.

  13. Cudi me da ich nije „zamolio“. Pa covek je juce tri sata iznosio svoja saznanja. I izjavio da je rekao sve. Tuzilastvo krije podatke a Vucic ih kao pozvao. Halo ludilo! Halo lobotomija mozga!

  14. Ako je neko sumnjiv i kriv, ako dokazi postoje, bez obzira ko je i sta je mora odgovarati.

  15. Ko god da je treba da se zna i da se obelodani. Ja iskreno mislim da svako u svojoj okolini ima bar jednog takvog a da ne zna da je pedofil. Sve sto je provereno i sto se zna o takvima treba da se kaze javno kako bi smo znali kako da zastitimo svoju decu dok se ne nadju dokazi i bolesnici ne privedu i osude.

  16. Nece se sigurno izvuci,ovo je ozbiljna zemlja sa ozbiljnim koracima za zaustavljanje kriminalnih radnji

  17. Nema nikakve dileme situacija je potpuno nejasna, niko se ne bi šalio sa takvim stvarima a pogotovo Igor Jurić, ali nakon njegovog izlaganja u Tužilaštvu će se saznati cela istina do kraja.Naravno ukoliko je istina treba da odgovara bez obzira o kome se radi.

  18. Bez obzira da li je političar ili ne, pedofilu je mesto iza rešetaka.

  19. Treba pooštriti zakonske mere protiv pedofila, jer je to jedini način da se ta, slobodno se može reći bolest suzbije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.