Da li je Aleksandar Vučić bio najbolji student Pravnog fakulteta?

Ostavite komentar


  1. Ako do sada nije nađen nikakav dokumenat koji bi upućivao na to, ili bio neposredan dokaz, imam predosećaj da će sada (iznenada i „neočekivano“) da se pojavi čitav niz takvih…

  2. Treba istraziti skole koje je zavrsila Ana Brnabic ako je uopste nesto i zavrsila. Deluje jako nepismeno pa mozda i nema neke skole. objavite to.

  3. Laźi vere laaaźii laźii kojkeee laźeeešš jass otidaaamm veeree nemoj da laažeeešš..

  4. Wrong! Svi znamo da Srbi Vucic, Djokovic i Tesla znače našoj maloj ali slobodoljubivoj zemlji više od neki tamo ocena na nekim školama! Dobro, može i tata Šeši i ana-Ćale. Sve kulčina do kulčine( izuzev Nikole i Noleta)!

  5. Imamo, svi muškarci koji su upisali fakultet školske godine 88/89 su te jeseni otišli u vojsku i služili je narednih 12 meseci.

  6. U to doba 70% profesora Pravnog fakulteta bili su Rdikali na celu sa zlocincom Seseljom.U tom okruzenju ,sa zadatkom nosenja gajbica piva,jasno je na koji nacin je Vucic zavrsio faks.

  7. Da bi neko uopšte mogao da se razmatra kao najbolji student, MORA da završi za 4 godine, dakle u roku. Inače se može beskrajno razvlačiti.
    Nije imao ni tih 9,44 nego manje.
    A pitajte i prof dr Simu Avramovića za istinu.
    I jedna zanimljivost – Milan Antonijević ‘Pravnik’, koji je često citiran u medijima ima nizak prosek i studirao je 11 (jedanaest) godina, 1994-2005.
    I još jedna – Marko Đurić je taj isti Pravni upisao, pa se mučio, i onda odustao i ispisao se. Mnogo kasnije se pojavila neka ‘diploma’ sa sumnjivog privatnog fakulteta iz Novog Sada….

  8. Kosta Čavoški će vam to vrlo detaljno i isrpno objasniti…

  9. Kako nije jedini studirao, a mnogi u njegovo vreme jesu, svi znaju da nije bio najbolji. Ali bio je bolji student nego Srbin. Ipak na fakultetu nije bio glavni. Mada, koga je sve taj fakultet namerno protezirao sve više sumnjam da je taj fakultet jedan od najvećih rasadnika bede za srpsko društvo. I da zato kao takav ima negativan uticaj na naše društvo. Ni slučajno kao Politika. Ali negativan. A Politika ima takav da tek kad njoj smrkne Srbiji može da svane. Njoj ne treba nikad vise dati šansu da se izvuče . Da poturi neke novinare iz kukavice jaja da je preveslaju do nekog novog mračnog doba kada će opet početi da jaše. I da se divi vladaru ma koji to bio. Kroz autorske tekstove i ,,komentare čitalaca.“

  10. Vučić i ja smo rođeni iste godine, a ja sam faks upisao 1989. a počeo studirati 1990. jer sam morao odslužiti vojsku. Pitanje: Koju vojsku i kada je služio vrhovni komandant?

  11. Nije vam dobra računica. Svaka dodatna godina umanjenju prosek za jednu ocenu, tako da dve godine viška dovode do 7,44.

  12. Oko njega je sve laž.
    On je sramota pravnog fakulteta, s obzirom da kao predsednik Republike skoro svaki dan urušava Ustav, prisvajajući nadležnosti i poslove koji mu ne pripadaju po Ustavu.
    Šlag na to je i njegova izjava kako ga ne zanima odluka Ustavnog suda.

  13. Nebitno. Tip uvek laže. Čak i da je tačno to mu vredi kao da je položio vozački pre 30 godina a nikada nije seo za volan.

  14. Od onih koji su studirali duze od 4 godine verovatno jeste. Osim toga, postoji dokumentacija na fakultetu pa je treba konsultovati da se sprece spekulacije…

  15. Zasto ćuti Pravni fakultet? Sram vas bilo, bre! Znam sve koji su tamo!

  16. Ako se uporedi sa onima koji su pravni upisali ali ga nikad nisu zavrsili, verovatno jeste ;))

  17. Informacije o studiranju Aleksandra Vučića na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu Vlada Srbije da proglasi državnom tajnom. Odmah potom da Vlada Srbije donese Uredbu o načinu regulisanja zvanja najbolji student Pravnog fakulteta i najbolji student u istoriji pravne nauke a koja se tiče Aleksandra Vučića, i tom uredbom da mu se dodeli titula najboljeg u univerzumu, što se tiče pravne nauke, a drugim uredbama regulisati njegovu izvrsnost.
    Požurite ljudi!
    Bar dve strane obaveštajne službe prevrću sajt Pravnog fakulteta da ugroze preCednika!

  18. Student generacije 1994. je bio sadasnji profesor na PF u Beogradu, predaje medjunarodno pravo, arbitrazno pravo i dr. U njegovoj biografiji na sajti pise da je bio bio student generacije 1994. sa prosekom 10,00. Ne pise jedino kada je upisao fakultet, 90-te, pretpostavljam, jer je zavrsio u roku.

  19. Oni što završavaju u roku i to sa ocenama od 9.5-10.00 nisu u politici nego rade za male plate ili čekaju na birou. Ima i onih ne mali broj koji je otišao u inostranstvo. Ne shvatam samo kako neko može biti dobar student ako mu je npr.četiri godine a on završi za šest godina. Nije učio i nije na vreme davao ispite. Idite na institute i pitajte doktore nauka kolike plate imaju. Neće vam biti dobro kada čujete. Nešto malo preko 900 eura. Prosek u EU je 7000 eura. U nekim zemljama kao što je V.Britanija,Holandija…su preko 10000.

  20. Naravno da nije. Ama ljudi, dokle ćete da nasedate i bavite se besmislenim temama. Time samo koristite Vučiću i njegovima.

  21. Spominje se Vladimir Cvijan, da nije zbog toga… Da se pricuvaju svi sa visim prosekom od 9,44.

  22. Treba pogledati bigrafije nekih od profesora što bivših što sadašnjih.
    Pravni fakultet je izuzetno težak i teško je prošetati se kroz njega.
    Recimo profesor Radomi Lukić. Gotovo sigurno nije bez razloga najveći amfiteatar nazvan po njemu na pravnom fakultetu.

  23. Devedesetih većinu ispita predsednik je polagao u kabinetu profesora a većina profesora su bili Šešeljevi prijatelji e pa zamislite to polaganje ispita.
    Umesto da ċuti on se hvali…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.