Vučić predlaže ono što je izglasao kao premijer

Povodom najave predsednika Srbije da treba digitalizovati doktorate i magistarske radove

Ostavite komentar


  1. Ko će bre da pohvata sve laži i obmane izrečene i skupštinski izglasane? Pa nije čovek kompjuter sa puno brze memorije. I ovako brzinom munje „sipa istine“ koliko je to moguće u ljudskoj moći. Čovek je nesavršena jedinka.

    1. Džaba provera svih doktorata kad samo u doktoratu Maloga pamuk najbolje raste u Srbiji. Ne verujete!? Pa evo predsednik Vučić ima jastuk punjen tim pamukom, druga stvar je što ga slabo koristi to je zato što malo spava a stalno radi po 24h pa ne može na pamučni jastuk glavu dfa nasadi.

  2. Treba da se postave svi doktorati u poslednjih 65 godina, odnosno svih profesora koji aktivno rade a nisu u penziji.

  3. Svi ce doktorati u Srbiji pasti protekom vremena, koji imaju vidljivu ili nevidljivu „potku“ teoriju Frensisa Fukojame o kraju istorije!To bi se i brze moglo desiti da je je ziv Dr Miroslav Pecujlic!

  4. Pa jel vidite da je , po sopstvenom priznanju, bolestan i to hronično? Ne zna više gde udara. Ušao je u krug laži i samo se zakopava dublje i dublje. Namirisao je skori kraj tj ćorku.

  5. Tvoje stanje je alarmantno, vrati se na VMA, potrebne su deteljne pretrage i analize, KIS I MALI, zar je moguce da si toliko prolupao, samo si trebao da krenes od GOLOG OTOKA, ODLAZK NASIH U NEMACKU ZA VREME BROZA, ki onda dolazimo do ODLASKA M L A D I H, za vreme tvoje TIRANNIJE, i laganje naroda da se smanjila nezaposlenost, eto ti mali TEME ZA DOKTORAT, AKO IMAS PETLJU DA NAPISES ISTINU NECE BITI PLAGIJAT, a sad da ti kazem nesto za NACIONALNI STADION , GONDOLU I TRG, kad dodjem u Beograd ceo grad da izvine citaoci SMRDI, pa sredite prvo precistace, sklonite nelegalne kuce tzv vikendice na Savi, (samo sacuvajte TOMINE KUCERDACE, i uradite da sve skole u Srbiji iimaju sale za fizicko vaspitanje i terene za odbojku i kosarku (posto si Vucicu sredio da sve skole imaju prave toalete), to sve jako malo kosta u odnosu na NACIONALNI STADION, zar si nesto duzan svojim PAJTOSIMA I HULIGANIMA PA ZATO ZELIS DA NAPRAVIS NACIONALNI STADION i hajde skupi hrabrost ako imas petlju i ako ti to dozvoljava Vasiljevicka s obzirom na tvoje zdravstveno stanje, dodji na N-1 i da vidimo konacno koliko si VELIK, PAMETAN , HRABAR O KOLIKO SE BORIS ZA SRBIJU, a ponesi i podatke koliko nas kosta auto-put, i mkoje su tvoje zasluge u svemu tome, (izvinjavam se citaocima , nisam imao nameru da pisem naucnu fantastiku) i zaboravio sam , u pravoj emisiji – intervju pricaj samo o Djilasu i opoziciji, i za to slobodno uzmi nekoliko dana i gostovanja, od po pet sati) a onda dozvoli da te neko nesti pita a da ti budes u stanju da odgovoris, i da špo starom obicaju pricas sta hoces a od odgovora nista -nula, i nemoj da skaces i da vredjas kako imas pravo da odgovoris, i da niko nema pojma toboze da ti kaze da nisi odgovorio na pitanje, i ja da te pitam kako na konferncijama za stampu skidas naocare da nesto procitas, a seti se svoje bahatosti kad si novinara napao da nevidis da citas, stalno stalno lazes, al sve se vidi

  6. Olako se daje babin i dedin stan, ne znam gde nađe Pajtić da spomene nešto tako…nasledstvo ne ne prodaje i ne poklanja, čuva se.

  7. Trebalo bi kada se istanovi da je doktorat plagijat da mentor i članovi komisije budu odstranjeni sa fakulteta i iz prosvete jer su oni ipak prvi filter odbrane od plagiranja.

  8. On se obruka cim zine. A jos kad nesto kaze, svi se krstimo i levom i desnom rukom – sacuvaj Boze. Takvog predsednika smo izvukli iz dobosa.

  9. Za kakve gluposti se ovi ljudi uhvate, ne mogu da verujem. Ode tebi i stan i još tri stana, pošto smo svesni ko si i na šta si spreman.

  10. Javljam vam se sa samo jednim razlogom:posle 22 godine pažljivo čitanja „Danasa“ obaveštava vas da prestajem da ga čitam. Razlog je jednostavan:kolumnista Basara već duže vremena vođen svojim ličnim impulsima obračunava se sa pojedinim akterima. Uvredljivo je za mene kao čitaoca Danasa urednik to i dalje dozvoljava. Sve najbolje vam želim.

  11. Izreci da je neciji rad plagijat jer nije nekoliko pasusa citirano je smejurija. Citira se odvajkada draga gospodo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.