Vučić: Predrag Marić u najtežim situacijama bio na prvim linijama odbrane

Ostavite komentar


  1. Saučešće porodici.Izuzetno odgovoran čovjek i pravi profesionalac.Hvala mu na svemu.

  2. Veliki borac i sjajan čovek je bio Marić i takav će nam ostati u dugom sećanju, ali protiv korone virusa se nije moglo i sada možemo samo tugovati za njime.

  3. Štitio je svoj narod do poslednjeg dana. Oličenje velikog čoveka. Neka ti je laka zemlja.

  4. Saucesce porodici povodom smrti Predraga Marica, borio se lavovski za svoju zemlju za svoju Srbiju. Neka mu je laka zemlja…

  5. Reči utehe ne postoje. Tužan dan za Srbiju.Veliki doprinos je Marić dao za svoj narod,spašavajući živote naših građana,kao načelnik Sektora za vanredne situacije.Saučešće porodici.

  6. Најискреније саучешће породици Марић, великог човека који је много учинио за Србију, у великој борби са овим опаком вирусом ковидом 19 изгубили смо доста образованих и паметних људи.

  7. Србија искрено жали због прераног одласка Предрага Марића.

  8. Napustio nas je veliki borac, a još veći čovek, koji nikada nije odustao i za koga nije bila predaja u vanrednim situacijama. Nažalost nije uspeo da pobedi u najvažnijoj borbi protiv opakog virusa Covid-19. Najiskrenije saučešće članovima njegove porodice.

  9. Veliki covek koji je svakodnevno predano radio na bezbednosti i mirnom snu, citavom srpskom narodu, hvala Vam na vasem doprinosu Republici Srbiji.

  10. Napušta nas jedan izuzetan čovek i veliki borac, za koga nije bilo prepreka da ostvari svoje namere i spasi šta se spasti može.

  11. Žao mi je kad čujem da je neko preminuo od Covid-a. Svaki izgubljen život je gubitak za celu državu. Iskreno saučešće porodici Marić.

  12. Maric je bio pravi heroj Srbije i danonocno nas je cuvao! Hvala mu i neka mu je vecna slava!

  13. Ostali smo bez veličine jedne, odgovornog i brižnog čoveka koji je se borio za svoj narod.Nek ti je laka zemlja i nadam se da si otišao na bolje i mirnije mesto.

  14. U predanom obavljanju teških i odgovornih dužnosti, Predrag je bio odlučan i nikada se nije predavao. Samo ovoga puta se nije izborio. Počivaj u miru

  15. Prerano je otišao čovek koji je uvek bio na pomoći narodu. Uz to pravi gospodin. Neka mu je večna slava i hvala za sve što je učinio za Srbiju.

  16. Odlazak velikog čoveka koji se borio za svoju Srbiju u svakoj situaciji. Nažalost ovu bitku i borbu nije dobio. Iskreno saučećše!

  17. Ne postoje reči koje mogu utešiti porodicu preminulog, moje iskreno saučešće počivaj u miru.

  18. Posle svake poplave, snezne padavine i ostale elementarne nepogode pojavljivao se Maric sa najnovijim informacijama, saucesce porodici.

  19. Predrag Maric obavljao je svoju odgovornu duznost na brz i efikasan nacin, ostajuci pritom smiren i pribran. Njegov odlazak ostavice ogromnu prazninu. neka mu je laka crna zemlja.

  20. Pandemija koronavirusa promenila je zivote svih nas, na zalost, tragicno odnevsi zivote mnogih prijatelja, poznanika, javnih licnosti. Danasnji tuzan dogadjaj docekao nas je nespremne. U velikoj smo neverici i tuzi jer znamo koliko je, i sta je sve Predrag Maric, ucinio za svoj narod.

  21. Srbija je danas izgubila velikog borca,coveka velikog srca!Velika tuga i gubitak!Porodici Maric i prijateljima iskreno i duboko saucesce!

  22. Velika tragedija. Bio je velik. Napustio nas je mnogo dobar čovek. Počivao u miru Božjem.

  23. Izuzetan covek.Veliki gubitak.Hvala mu za svaku nadu , pomoć i istrajnost koju nam je pružio u najkriznijim situacijama koje su nas zadesile. Čovek od reči i dela. Neka mu je večna slava i hvala!

  24. Maric je bio pravi heroj Srbije i danonocno nas je cuvao! Hvala mu i neka mu je vecna slava!

  25. I opet dolazimo do onoga da bolest ne bira. Smrt uglavnom odvodi najbolje. Pocivaj u miru dobri covece.

  26. Neverovatno je koliko ovaj virus slama i najjače među nama. Predrag Marić je bio veliki stručnjak, u potpunosti posvećen bezbednosti našeg naroda. Večna mu slava i hvala!

  27. Maric je bio pravi heroj Srbije i danonocno nas je cuvao! Hvala mu i neka mu je vecna slava!

  28. Svako od nas će se rado sećati ovog čoveka, neka mu je večna slava i hvala mu na svemu što je uradio za MUP.

  29. Ponosan sam na ovog čoveka ovaj čovek je mnogo toga uradio bio je ponos celom MUP-u i svima nama građanima. Veliki gubitak za sve nas.

  30. Velika tragedija! Čovek koji je bio predan svom poslu, svojoj državi! Profesionalac u svakom smislu te reči! Saučešće porodici Marić!

  31. Marić je spasavao narod iz najtežih situacija i bio je veliki profesionalac. Neka mu je večna slava.

  32. Ne postoje reci utehe za ovakvog coveka koji je stvarno vredeo. Srbija je danas izgubila jednog velikog coveka.

  33. Odlazak velikog čoveka koji se borio u svakoj situaciji koja se pred njim nasla. Nažalost ovu bitku nije dobio. Iskreno saučešce njegovoj porodici.

  34. Pravi dokaz da virus ne bira koga napada, i neka je Predragu Mariću večna slava i hvala za sve što je uradio za naš narod.

  35. Postoje samo reči hvale za trud i zalaganje Predraga Marića u Sektoru za vanredne situacije. Neka mu je laka crna zemlja.

  36. Večna mu slava i hvala za sve što je učinio za naše gradjane, pomažući im u najboljim situacijama.

  37. Nazalost izgubili smo jos jednog velikana, borca a pre svega velikog coveka koji je sebe nesebicno davao u borbi sa ovom pandemijom.

  38. Veliki čovek veliki profesionalac, šteta za porodicu i društvo kada se desi ovakav gubitak.

Ostavite komentar


Društvo

Tri profesora Beogradskog univerziteta i glavni naučnik kompanije Rio Tinto traže povlačenje rada iz časopisa Scientific Reports 10

Tri profesora Beogradskog univerziteta i glavni naučnik kompanije Rio Tinto traže povlačenje rada iz časopisa Scientific Reports

Profesori Mašinskog i Rudarsko-geološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, zajedno sa glavnim naučnikom kompanije Rio Tinto predali su dopis naučnom časopisu Nature – Scientific Reports u kome se traži ispravka ili povlačenje rada „Uticaj istraživačkih aktivnosti potencijalnog rudnika litijuma na životnu sredinu u zapadnoj Srbiji“ autora Dragane Đorđević i saradnika, saopštila je kompanija Rio Tinto.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.