„On selektivno bira o čemu će se oglašavati“: Da li Vučić zaista nije obavešten o pretnjama Gruhonjiću i Lalić?

Ostavite komentar


  1. Pretnje,napadi su nedopustivi.!!Gospodin to nije zasluzio,a to sto ne voli zemlju u kojoj zivi,njegova je stvar.Tacno je da vlast vlada autokratski I ko zna sta tu sve ima,mozes biti protiv nje,Ali Srbiju ne Treba ponizavati,to je tvoja zemlja I sa vizantijskim crkvama I sa ljudima iz Bosne I nije zemlja M.Terezije.nisam bot

  2. O tome i ne treba da brine predsednik države, već policija i javno tužilaštvo.

  3. Vučić se ponaša kao i uvek, nije obavešten a sve vreme „siluje“ druge preko svojih IQ 68 čauša. Naravno da me interesuje kontekst i puna izjava Ane Lalić, mislim da ona nije srbo mrzac barem koliko je pratim, vidim da se Milica Zavetnica baš potrudila da joj namesti metu na čelu i da je prepoznatljiv SNS narativ.

  4. Stvarno niko ne sme da bude ugrožen u ovoj zemlji ,i da mu se preti ali ovo dvoje novinara šire govor mržnje u svim intervjuima koje daju,tako da bi i to trebalo sankcionisati.

  5. I vi njemu verujete, da li je on dostojan da se i pomene u bilo kom tekstu.

  6. Jedini zaposleni u KzBBJO, kancelariji za BrzeBoljeJace odgovore, laze k’o Pinokio.

  7. ZAR…postoji I jedna umno I moralno zdrava osoba u Srbiji , A da može da prihvati Vučićeve ISTINE????

Ostavite komentar


Društvo

"Simbolički ukor" Mađarskoj: EU sastanci ministara premešteni iz Budimpešte u Brisel 10

„Simbolički ukor“ Mađarskoj: EU sastanci ministara premešteni iz Budimpešte u Brisel

Visoki predstavnik za spoljnu politiku Žozep Borel saopštio je danas da će ;EU održati sledeće sastanke ministara spoljnih poslova i odbrane u Briselu umesto u Budimpešti, što je verovatno "simbolički ukor" Mađarskoj zbog njene "odmetničke" diplomatije u pogledu Ukrajine, prenosi Radio slobodna Evropa (RSE). Promena mesta sastanaka koji treba da se održi od 28. do 30. avgusta predstavlja udarac reputaciji Mađarske samo nekoliko nedelja pošto je preuzela rotirajuće predsedavanje Evropskom unijom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.