Vučić primio porodilju Maricu Mihajlović: „Dete da vratimo ne možemo, ali možemo da pokušamo da nešto ispravimo u budućnosti“

Ostavite komentar


  1. Treba sačekati da se završi istraga o ukoliko se utvrdi da je lekar napravio propust, on će i da odgovara.

  2. Svaka čast majci koja je skupila hrabrost da izadje u javnost i ispriča svoju priču.

  3. Jaooo ženo zašto si išla kod njega, dovoljna ti je tragedija koja ti se desila, a ne da te i on koristi u svoj toj muci

  4. @Mitar O
    Navedite nam bar par imena ljudi koji su u ovoj državi odgovarali
    Učinite nam toliko, da ne živimo u neznanju

  5. Opet mirodjija man Vucic mora da bude zacin u svemu pa bas iritira.Krivac sto je Srbija neuredjena pravna drzava u kojoj je mnogo sto sta u haosu pa i zdravstvo mogao bi da mnogo sto sta popravi sa svojom ostavkom jer bi tek onda Srbija krenula u srecniju buducnost

  6. Ko je podveo ovu jadnu zenu Vucicevoj propagandi i zasto je ona prsitala na to ?! Uzas na cemu gradi svoju sebepromociju ovaj neuracunljivi covek. To je tanatofilija u najgorem mogucem obliku. Molio bih vas da ne cenzurisete.

  7. Jadna zena, zao mi je bebe, nje, nas, svih Koji zavisimo od javnog zdravstva i bahatih tamo… On no comment,koristi tudju nesrecu…

  8. Strašno je šta sve koristi ovaj čovek zarad samopromocije i jeftinih političkih poena. Doslovno po mrtvima gazi…

  9. Ponašate se kao da ste gospodari naših života…Sada pokušavate na svaki mogući način da sakrijete…Verovatno je vaš istaknuti član partije

  10. Idite gospodine predsednice u Jagodinu pa vidite sta znaci kad su ginekolozi jedna velika 0! Kod njih se ovakvi slucajevi cesto desavaju, nazalost. I jos uvek niko nije odgovarao pred zakonom za to!

  11. Kako je meni neprijatno da gledam nepomenika koji nikad ljude ne gleda u oči. Žao mi je ove žene, pogledajte njegov pogled ni u šta, on nije pored sebe vido majklu, on nije video ništa.

  12. Strasno kakva gluma! Ne gleda u oci,smeje se a kao mu zao…nikad ne bi zvao ovu jadnu zenu nego hajde sad ce on da resi kaznjavanje lekara…zar nije bilo logicnije ministar zdravlja da je primi…ccccc

  13. Од данас престајем да купујем и читам Данас .Зашто зликовцу и диктатору улзите у ….знате шта .Докле ?? Па он је директно ОДГОВОРАН за убиство овог детета ,као и остале деце широм Србије ,јер дванесест година уништава све што је српско , уништио је све институције ,уништио је целу Србију ! А ви шта ви чините ,сем мог пријатеља Драже Петровића , само што му не љубите скуте.Доста је више ,не желим да будем саучесник у убијању сопствене земље .

  14. Nema tih para, obecanja, razumevanja, saosecanja, zbog kojih bih ja isla njemu na noge. Strasno! Prezivis tragediju i odes kod coveka koji je napravio pakao od zivota svojim gradjanima. Nema nicega na svetu, zbog cega bih sedela kraj ove kreature! Ova zena ne zna sta radi, verovatno…Zao mi je nje.

  15. Tu se ne radi ni o kakvoj odgovornosti u postupanju prema porodilji,to je siledzijsko,bahato i ubilacko ponašanje jednog Akusera,zdrobio je lobanju bebe,vredjao porodilju na nacionalnoj osnovi,pretio,alo,o čemu ti pricas,taj mora da odrobija i da mu se oduzme licenca i Diploma,takva Debilcina i manijak ne može da radi kao Lekar.Tačka.

  16. Па ово је ужас. Ову породиљу треба схватити. Исувише је преживела да би су још бавила политиком (најпрљавијим послом).

  17. Pa zar se sastaje sa unistiteljem srbije . Pa on je gori i od najveceg zla . Pa zar nevidis da radi unistenju deve u celoj srbiji .

  18. 99% je medju najboljima! Rece i niko nije odreagovao!? Pa ova izjava se granici sa Maocetungovim izjavama. Ovaj covek nas sve zeza, a mi smo skroz oguglali.

Ostavite komentar


Društvo

SSP: Podrška "belom štrajku" 7

SSP: Podrška „belom štrajku“

Poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) u Skupštini Vojvodine Gabriela Visinger izjavila je danas da ta stranka podržava odluku Nezavisnog sindikata prosvetnih radnika Srbije da 2. septembra počne "beli štrajk" jer vlast nije preduzela ništa protiv nasilja nad nastavnicima i zaposlenima u obrazovanju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.