Vučić: Prve vakcine do kraja decembra

Vanredno obraćanje predsednika Srbije

Ostavite komentar


    1. Kao čovek koji brine prvenstvo o zdravlju naroda, ne sumnjam da će doneti pravu i ispravnu odluku ma kakva u tom momentu bila, svidjalo se to nekom ili ne. Biće najbolja po nas.

    2. Vakcinu ćete dobiti od tih istih zbog kojih ste bolesni! Probudite se gospođo, nikad nije kasno!

      1. Ma bravo, bravoooo, fizicki ne mogu da aplaudiram vasem komentaru ali skontajte sta samhtela ovim da kazem. Vas teoreticara zavere nikad vise a kada udari zlo i naopako prvi ste u redovima kao sto su isti ti koji su srali za onih sto evra se prvi gurali da ih podignu.

  1. Odlicna vest, i realno je da prvo prime svi koji su na prvoj liniji fronta u ovoj borbi sa kovidom a zatim najugrozeniji slojevi , jedino na taj nacin pravim rasporedom davanja mozemo postici dobre rezultate tj.uticati na suzbijanje ovog zla.

  2. Da je ovo opasna bolest kao u medijima i da su vakcine zaista pouzdane stigle bi kod nas za jedno 25 godina, ovako mi izgleda treba da budemo poligon za testiranje, narode osvesti se dok jos ima vremena

    1. Odmah uzmite sve doze namenjene mojoj porodici….slobodno i podelite sa vasim predsednikom

  3. Zdravstvene radnike prvo treba vakcinisati što verujem da će biti tako. Oni su najizloženiji ovom virusu.

    1. Zločin protiv čivečnosti je bilo kakav pokušaj nametanja obavezne vakcinacije. Narod to neće dozvoliti. Fašistički čin mora biti sankcionisan

  4. Vakcine su jedino resenje koje ce nam pomoci da pobedimo u ovoj borbi protiv korona virusa. Nadam se da ce uskoro biti vakcina za sve.

  5. Pa predsedniče SNS-a ti onomad reče da će vakcina iti do kraja avgusta! Moda nisi mislio 2020.

  6. drzava trazi vakcine?
    zasto torlak ili nasi strucnjaci ne prave vakcinu?
    mozda potraze na googlu?
    mozda da PITAMO SOFIJU ALEXU SIRI?

  7. Zdravlje je na prvom mestu. Moramo biti pažljivi prvenstveno prema sebi i pridržavati se svih propisanih mera, ali isto tako ekonomija ne sme da stane. Podignimo svet i odgovornost na veći nivo dok ne dobijemo vakcine.

  8. Vakcina je jedino definitivno resenje. Ali, opet, dok ne stigne narod treba malo da se osvesti i povede racuna i postuje mere.

  9. Poštujem svaki napor zarad očuvanja zdravlja i života ljudi!Nije lako voditi jednu zemlju,pogotovu u kriznim situacijama!Narod je uz svog lidera!Hvala mu!

  10. Spremni špricevi za ovce. Znate li koja je razlika između vakcine koja se nasilno ubrizgava i leka? Sve što uđe kroz usta organizam može da odbaci. Kod vakcina organizam nema nikakvu moć odbrane!

  11. Dokaz da nema posustajanja kada su u pitanju zdravlje i životi ljudi a i jedan od razloga zašto Vučić ima veliku podršku je upravo to što iz dana u dan dokazuje da mu je stalo do naroda i države čiji je predsednik.

  12. To je krajnje neverovatno kako mi kao narod podležemo podaničkom mentalitetu i kultu ličnosti.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.