Vučić: Prvi klinički centar čija je gradnja započeta ali i završena

Novi Klinički centar Niš svečano otvoren, a prijem prvih pacijenata najavljen za 25. decembar

Ostavite komentar


  1. Iznenadjena sam izgledom,mogu reci da je bolje nego na VMA. Nadam se da i biti dobro obucenih lekara.

  2. Ja sam slobodan da pozovem bilo koga, ko će reći da ovo nije tačno. Iz ličnog iskustva znam da je recimo u u celoj Vojvodini za vreme prethodne vlasti bilo dva aparata za zraćenje obolelih od kancera. Jedan se često kvario, bio je zastareo pa su bolesnike vraćali. sada he broj ovih aparata u Srbiji ,prema evropskim kruterijumima.

  3. Novi klinički centar ima dva nova skenera, jedanaest ultrazvučnih aparata, jedanaest RTG, što je više nego značajno za smanjivalje lista čekanja ili čak njihovo ukidanje.

  4. Posto je ovaj KC da kazemo kao Beogradski VMA i da ce juznom delu Srbije biti lakse nego da idu cak u Beogradu, da zaposle strucan kadar a ne da sa tog istog salju na VMA.
    KC Nis je stvarno za svaku pohvalu, gradjevina kao da je u nekoj svetskoj metropoli.

  5. Kako te vise nije sramota od boga da pricas o jednoj zgradi polagodine?! I jos da vucaras tog glupog Dodika sa sobom! I stasi ti,bog,predsednik,premijer,ministarzdravstva?Leci Se Covece jedan!

  6. E Vučiću to su priče za ove tvoje jadnike.Zadužio si nas deset milijardi dolara,uradili ste nešto auto puta,ajde i taj KC i još ponešto.Ali hajde da vidimo dali sve to vredi ovolikog zaduženja,a ako ne gde je razlika.

  7. Dodika "zabezeknut"talom koji njegov kum inace vlasnik Integrala iz B.luke(radi deonicu koridora 10,koju je svita obisla pre otvaranja KC NIS)…"ostvaruje"kasnjenjem u izgradnji…a da ne placa penale po ugovoru..Ostao"bez reci"…Sad jasno sto je non-stop u Bgd…Konacno ofirao

  8. Pošto se Dodil već dobrano odoaćio na svim gradilištima u Srbiji, pitanje je; koja se od njegovih ( Dodikovih) firmi našla u svemu graditeljskom, u Srbiji?

  9. Kako, taj Krstic, nije izvikivao te parole dok je Tadic bio na vlasti, kada je ostavio bez posla stotine hiljada ljudi, gde si tada bio Krsticu? Sve je ovo tako providno, jadno, a i smesno. Bravo za Klinicki centar Nis!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.