Vučić: Putinova odluka da pošalje pomoć potvrda izvanrednih strateških odnosa

Ostavite komentar


  1. Dobar je ovaj Aleksandar Bocan Harcenko. Naizgled deluje povuceno i pitomo, ali njegova se SLUSA, jer on je veliko putinovo uvo. Okreni obrni opet ce Rusi da nas spasavaju, od nase najvece boljke politickog anahronog sistema i poslovicnog raspada sistema koji nam se dogadja kad god je neka velika svetska frka. Izgleda da nam je takva sudbina, da smo stalno pod nekim starateljstvom. Po iskustvu ove korona pandemije bolje je rusko nego Nato starateljstvo.

  2. U teškim vremenia se najbolje vidi ko je pravi prijatlj, a Rusija je to mnogo puta do sada to i dokazala.

  3. U ovoj teškoj situaciji, Rusija je pokazala koliki nam je prijatelj, i poslala nam je svoje stručnjake, uz koje ćemo brže i lakše pobediti epidemiju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.