Vučić: Sad vidite da su oni pravi cenzori, jedva čekam da mi isključe Tviter nalog

Ostavite komentar


  1. Ništa ti ne razumeš… Oni hoće da ti kažu da si autokrata koji sarađuje samo s medijima koji o tebi lepo pišu. Tačka.

  2. Mora da brani svoja ceda : Pink, Kurir, Informer, najgori talog u novinarstvu. Samo je pomesao, on je na istoj strani sa talibanima, imaju mnogo slicnosti.

  3. Mediji su tu da objektivno izveštavaju, a ne da se priklanjaju bilo kojoj političkoj opciji.

  4. I svi mi jedva čekamo da mu ugase nalog, zajedno sa nalozima njegove propagandne mašinerije. Nadam se da će i ostala zla ovih vremena (Fejsbuk, Instagram) krenuti stopama Tvitera.

  5. Njemu zaista najviše pristaje nadimak iz mladosti. On ga potpuno opisuje i definiše. A zna se, kada ti ga nakače u mladosti, onda je potpuno tačan i nikada se njega ne možeš osloboditi.

  6. Ništa ti ne shvataš ili se praviš da ne shvataš a oni neće tako direktno da ti kažu u kom obliku vladavine ti vedriš i oblačiš.

  7. Pa dobro, ja ne vidim ništa sporno u tome što je tviter to uradio. je l neko krivično delo počinjeno?!

  8. Šta je problem, što se sada vidi koga režim plaća da laže? To nije nikakva “cenzura” nego istina! Cenzura je ono što rade upravo ti “mediji” u Srbiji!

  9. Ko je cenzor? Onaj ko se pravi lud, priča jedno, a radi drugo. I ukinuće mu Twitter nalog, isto kao bratu Trampu!

  10. Nadam se da ce mu iskljuciti sve naloge, sve televizije i sav radio koji je kupio jer ipak laganje i sirenje lazi ima granica, makar doslo i van srbije.

  11. AV kai i Milošević, 1996, izgubio si kompas, praviš greške koje će ti glave doći, vodiš ovaj narod u građanski rat, jer ti nećeš mirno na demokratskom izborima predati vlast, već kao i svi diktatori pašćeš u krvi..!?
    Istorija se ponavlja…Hrani sina, pa šali na vojsku, Srbija se umiriti ne može…!

  12. Tviter je privatna americka firma i rade onako kako oni hoce tj kako im narede.Ali ne mogu spreciti istinu da se cuje.

  13. Oduvek su mediji sarađivali sa vladom, ne vidim ništa novo, niti čudno, niti loše u tome.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.