Vučić: Saglasan sam sa Skrozzom, trebalo je da me ubiju

Ostavite komentar


  1. Znamo da je ciničan, ali pominjati, tj. prizivati sopstvenu smrt, govoriti o vešanju o luster i sl. – nije normalno,tj. bolesno je.

  2. ČIM SI TO SPOMENUO TIPIČAN PRIMER DA SI TI TEŽAK BOLESNIK. DODJI JUNAČE 10 NA TERAZIJE.

  3. Aca Musliu Vučić opet lije suze nad svojom sudbinom ! Bože, kakvo je imao odrastanje , jel imao imalo ljubavi , poštovanja.. ?Sada zbog njegovog insuficijentnog odgoja stradava jedan narod !
    .

  4. Bolesni ratni huškač i profiter koji prodaje i poklanja državu za debelu priviziju.

  5. Kakav plašljivi i plačljivi narcis, kakva beda od ljudskog bića, pacijent.

  6. Posle toliko atentata, priprema atentata i pretnji, ima li neko koga su naše službe (koje se isključivo bave zaštitom lika, telai dela) otkrile i procesuira le? Koliko znam jedino on cmizdri na svim televizijama kako hoće svi da ga ubiju pa čak i onaj koji mu je obezbeđivao inaugiraciju.

  7. Baš bez veze. Nismo ni jotu mrdnuli napred. Niko nikog ne treba da ubije. Niti je to rečeno. Zašto samo čekaju takvu temu i krene prenemaganje do besvesti. Krenu dušebrižnici i veliki prijatelji njegovog lika i dela npr Glišić pa onda on lično. Recite brate nek nam je živ, zdrav i debeo znate kako su to babe nekad govorile…pu pu…da ga niko ne urekne samo. Pa šta bi mi bez njega!

  8. Kod Marića da se ponovo okupi cela familija i da priznaju šta su mu radili dok je bio dete kada je na kraju izrastao u ovo…!?

  9. Ovaj covek ocigledno ima odredjeni poremecaj licnosti.Mogu misliti sta strane ambasade salju u svoje zemlje,kakve izvestaje o zemlji u kojoj se jedan,ocigledno bolestan covek pita za sve i gde ne postoje institucije ..U pravu je Jovo Bakic,“zapadni prijatelji“ su ga pustili da se do guse uvalja u blatu i sada ga ucenjuju.Ovaj covek definitivno nije imao sretno detinjstvo i sada je docekao svojih 5 minuta pa maltretira celu drzavu

Ostavite komentar


Društvo

Gradski institut za javno zdravlje: Mala verovatnoća da se na bazenu dobiju infekcije 10

Gradski institut za javno zdravlje: Mala verovatnoća da se na bazenu dobiju infekcije

U šest sportsko-rekreativnih centara u Beogradu provere kvaliteta vode u bazenima se sprovode jednom nedeljno i od početka sezone, rezultati analiza su zadovoljavajući, izjavio je Sreten Zdravković iz Gradskog instituta za javno zdravlje, koji je dodao da korisnici bazena moraju da se pridržavaju higijenskih mera, kao i da je mala verovatnoća da se na bazenu dobiju infekcije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.